Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 826
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • В Града на липите
Бебо, Марияна  newsm51 newsm51

Голям лъжец тоя Керим  Grinning Очаквах да се плесне по челото, ама не преигра чак толкова.

# 121
  • София
п.п. Да питам безпристрастните, че вече не си вярвам. Само на мен ли Керим снощи ми се стори по-хубав от всякога? Фатито и тя беше прелест, но той както винаги ми измести фокуса.
Никога не мога да бъда безпристрастна за Енгин, но да си кажа,че и за мен вчера беше повече от неотразим.Спря ми сърцето,когато посрещна Фг пред корабчето-с тази повяваща се бяла риза, с походката,с начина по който гледаше.Изобщо през целия епизод беше прекрасен,като че напук на това,че скоро няма да го виждаме

# 122
  • Разград

# 123
Относно Енгин  неговата харизма, всеки път имам чувството , че ще ми взриви екрана. То бива чар и магнетизъм , бива, ама чак в такива количества .... #Crazy #Crazy #Crazy и съм убедена, че Енгин въобще не осъзнава колко е магнетичен  Mr. Green Mr. Green, а сигурно често го чува от другите. Акато се усмихне и заговори с този ми ти секси глас, направо откачам... #Crazy както беше казала Хриси- изтръпнаха ми ноктите и на краката.

Бяла риза /тениска, Чар, усмивка, секси глас, палав поглед- това Е ВЗРИВООПАСНА  ситуация.

# 124
Тъй като имам малко свободно  време и се отдавам на Ф и К. Аз не съм живяла 2 години с тях, но с тяхната история живея от януари месец, като започнаха сериала по БТВ.
Не знам защо ме грабна този, не знам защо ме залепяше всяка вечер пред ТВ в 20:00 ч., но се случи, като някаква магия. После открих сериите в нета и вас и имаше с кого да споделям емоциите си. Всички дребни нещица, които ни даваха, всеки жест, поглед, усмивка бяха като огледало. Каквото чувстваше Ф, това чувствах и аз, ако тя се усмихваше и аз се усмихвах, ако тя плачеше, плачех с нея. От начало не забелязвах Керим, даже ме беше яд на него. Само очакването, че един ден ще се влюбят ме правеше благосклонна към него. И един ден почувствах любовта му, почувствах силата на вината му, когато се срещна с Мф, почувствах и него така, както чувствах Ф.
Имам много любими сцени, може би във всеки епизод поне по една. Най-емоционални за мен бяха тези между Мф и К, когато Мф  научи истината, после сцената между Ф и М, първото К и силата, с която гласът го спря, сцената когато тя се върна при изгорената къща, а Мф я видя и поиска от нея да избягат заедно. Тя го погледна, няколко секунди замълча и после твърдо и непоколебимо каза" Хаир" и няколко кадъра  след това подаде ръка на Керим и тръгна с него.
Замислям се кой беше най-тъжният момент за мен и се оказва, че не мога да определя такъв. Имаше толкова много тъжни моменти и толкова добре изиграни сцени, толкова много истински сълзи, че просто не мога да откроя някой като такъв.
Най-сексуалната и изпълнена със сексуално напрежение сцена за мен е тази от 45 еп, когато К беше пиян. Там имаше толкова много страст, че като я гледам настръхвам истински.
Затова не се сърдя на сценаристките, че не дадоха повече от първият истински секс, аз видях всичко, което можеше да се види в този сериал. Да, тази страст беше не на време, но беше истинска. И тези аналогии, които има постоянно, тези противопоставяния преди- сега, това повтаряне на кадрите, но с различен оттенък, всичко това оставя в мен следа, която дълго няма да изчезне. Аз заживях с филма и живея с героите му.
А  сега филмът свършва. И сякаш част от мен ще остане там в тяхната къща, в техните очи и тяхната история. Този филм ме направи по-богата, накара ме да се замисля за много неща, да потърся много отговори.
И с привкус на сбогуване искам да ви благодаря, че споделих с вас част от своите емоции и спорихме, и споделяхме мненията на всяка една от нас, и виждахме различни гледни точки.
Извинявам се за дългия пост, може би няма да го прочетете, но трябваше да го напиша, защото това само малка част от това, което мисля и чувствам в момента.

# 125
  • Враца
п.п. Да питам безпристрастните, че вече не си вярвам. Само на мен ли Керим снощи ми се стори по-хубав от всякога? Фатито и тя беше прелест, но той както винаги ми измести фокуса.
Никога не мога да бъда безпристрастна за Енгин, но да си кажа,че и за мен вчера беше повече от неотразим.Спря ми сърцето,когато посрещна Фг пред корабчето-с тази повяваща се бяла риза, с походката,с начина по който гледаше.Изобщо през целия епизод беше прекрасен,като че напук на това,че скоро няма да го виждаме

Абе той като,че ли нарочно се разхубавява Laughing Laughing Laughing Трябва да ни държи в шах до следващия си филм, когато и да е , за да не ни изпусне като фенки  Joy Joy Joy

Черна Котка Бял КотаракHug

# 126
... Спря ми сърцето,когато посрещна Фг пред корабчето-с тази повяваща се бяла риза, с походката,с начина по който гледаше....
Каза - Хади гял!, хвана я за ръка и я поведе. Почуствах го - докато я чакаше на кея -  висок, непоколебим, стои там - за своето момиче, очаква го, неговото момиче... неговата Фатмагюл!

Черна Котка Бял Котарак , всичко чета аз, много силно си описала емоцията си и аз я чувствам!

# 127
Е,явно аз съм от малцината в темата,на които Енгин/Керим не въздейства по никакъв начин.Не отричам ,че е харизматичен и чаровен,но до там.Берен,определено ме кефи...Снощи всяка реклама започваше с чаровния Кенан на Берен,някакъв студен чай рекламираше май и все седнал го даваха,защо ли  newsm78

# 128
Л_Дани , и аз си мисля че нарочно се разхубавява , а в 80 сирия сигурно ще е припадащо красив rotfImao а а з все си мислех че от тази хубост на къде повече ,ама  явно може.Няма милост този човек  Praynig

# 129
Аз днес съм без думи!!!!   ooooh!  чок гюзел  епизод
само чета,рева,подсмърчам и пак почвам да рева  ooooh!  ooooh!  ooooh!  

относно съпоставката-в първи епизод Рахми и семейството му зарязаха всичко,за да тръгнат с Фатмагюл,защото имаше нужда от обич и подкрепа,изключвам Мука-тя си имаше свои интереси,но сега раздялата с Рахми много ме трогна.Той вече знае,че тя е обичана,има хора до нея,които я подкрепят,съпругът й я боготвори.За мен от това означава,че от нещастна девойка тя се превърна в щастлива жена!!!!
  ooooh! даже и думи не ми идват в ума да изразя емоциите,които ме изпълват в момента

# 130
Забравих да напиша,че когато Емре ги снимаше на кораба,ги накара да заемат позата  като в Титаник,но Фатма не се съгласи LaughingА момента преди това двамата говореха за миналия р. д.,когато Керим подари сватбената рокля на Фатма.Тя му разказа как се е чувствала Peace
Коте,Диманка,Нианта,много вълнуващо и емоционално сте написали всичко CryБръкнахте ми в душата,а днес ми е толкова ревливо и сополиво ooooh!

# 131
  • Враца

Скрит текст:

Берен ако види този колаж, няма ли да забележи разликата в мъжката половина и да се премисли?? Laughing

# 132
Черна Котка Бял Котарак-   newsm10   на 100%

# 133
Най-сексуалната и изпълнена със сексуално напрежение сцена за мен е тази от 45 еп, когато К беше пиян. Там имаше толкова много страст, че като я гледам настръхвам истински.

Тази сцена ми е една от любимите. Токова тръпка, толкова, сексуален заряд имше в нея, а дори  Керим не я целуна. Ето така ми харесват нещата, не ми трябва скандалност и голота. Тази сцена е уникална за мен.
Другата много сексуална сцена е П.Б.Н  след разговора, като почнаха да се целуват- просто Изгорях. Много добре заснето, първоначално Керим просто я целуваше , опипвайки почвата един вид, звучните целувки без музика, после Фатма му отговори и почнаха същинските целувки и музиката, страстта в погледа на Керим. Беше магически момет според мен. Перфектна игра, там според мен най-истинкски се целуваха и ги усетих истинска близост мецду тях.  Simple Smile

# 134
  • Разград
Anket: Hangi Oyuncuların Dizilerini Dört Gözle Bekliyorsunuz?

http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-hangi-oyunculari … orsunuz/80505/04/

Общи условия

Активация на акаунт