Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 645
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Стига бе, стогодишен  сън.... newsm78,
Едва ли някой е останал жив.
Имаме имаме 5 дни да предполагаме.
никой не позна за П.Б.Н , а тук дали ще можем да измътим как и по какъв начин ще се появи Вурал или Мустафа... странна работа

# 556
Що имам чувството,че може и да прецакат накрая финала и от там, и филма!

# 557
  • В Града на Липите
Що имам чувството,че може и да прецакат накрая финала и от тами и филма!
Каквото и да направят, очаквам да е хубаво, но няма да се настройвам предварително за каквото и да е.

Аз моя финал си го получих вече. Ей това очаквах от първа серия до сега и го дочаках:

# 558
ValentinaP
Вурал е писал истината на Керим ли?! Това в кой епизод.
Аз се сещам че му я  каза очи в очи.

# 559
НАКРАЯ КЕРИМ И ФАТМАГЮЛ ЩЕ СА ЗАЕДНО  НЕЗАВИСИМО ДАЛИ МУСТАФА И ЖИВ ИЛИ МЪРТАВ ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е СЪН ИЛИ НЕ .

# 560
  • софия
http://dizinindibi.net/index.php?option=com_content&view=art … fb_source=message

Има слухове ,че ще видим Вурал на финала на КВФ,но екипа отказва коментар- искат да има изненада за зрителите Heart Eyes

Ами ако прощалното парти е  в Измир / мисля, че то днес четох, превеждах си с Гугъла и не, че разбрах нещо де / - е логично всички да са там. А сега се сещам за финала на един сериал / ама сори не помня кой - май беше латино-сапунка /.
Там на сватбеното парти - бяха "духом" всички починали техни близки. А младоженците си спомняха за тях и все едно "разговаряха" . Финалът беше хем хубав, хем леко "страшничък" - половината сватбари си бяха привидения / облечени естествено официално /
и аз се сещам за един такъв филм,ама не е сапунка а "star wars'"
накрая всички джедаи са на линия

# 561
ValentinaP
Вурал е писал истината на Керим ли?! Това в кой епизод.
Аз се сещам че му я  каза очи в очи.

Първо му писа съобщение на телефона. Идеята ми е, че съвестта го измъчваше и макар Ердоан да му каза да си трае, той не издържа и каза истината.

# 562
Момичета защо не успявам да гледам он лайн серийте
никъде не искат да ми тръгнат
днес ги гледах но не успях да довърша втората част
и сега никъде не ми тръгват
моляяя мопогнете

# 563
  • София
Абсурд да прецакат финала,мисля че в пълнежите са много слаби нашите сценаристки,но не и във финалите. Финалът си е най-съществената част от едно произведение,така че не очаквам да не се справят.
Вурал,Мустафа и т.н. ще ги видим,според мен,като спомени...Няма начин да не се сбогуваме с тях,още повече,че сега връщайки се в Иълдър ще има поводи за спомени.Но за мен лично,тези спомени в последната серия са ми точно като сбогуване.Не са ми излишни,искам да кажа.

# 564
Това е пуснато по фен страниците и си го споделят...дали е истина или не newsm78 ще видим в четвъртък- лично аз искам да има и изненади,но единственото ми условие е - финала да е щастлив за нас

А феновете се вълнуват и се питат, и предполагат... Joy

# 565
Искам Вурал да се явява всяка нощ като "дух" на Ердоан - той се научи  да разбира какво му говорят от отвъдното / нали "разговаряше" с баща си / Току виж  Ердоан - ще напише и той книга, ако започне под давление на близките си срещи с представители от "оня свят" - да излага отново мислите си в писмен вид.

# 566

Oпаа.Снимчици зад кадър:))
  newsm78
И още една

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 23:39 от pipilota27

# 567
Абсурд да прецакат финала,мисля че в пълнежите са много слаби нашите сценаристки,но не и във финалите. Финалът си е най-съществената част от едно произведение,така че не очаквам да не се справят.
Вурал,Мустафа и т.н. ще ги видим,според мен,като спомени...Няма начин да не се сбогуваме с тях,още повече,че сега връщайки се в Иълдър ще има поводи за спомени.Но за мен лично,тези спомени в последната серия са ми точно като сбогуване.Не са ми излишни,искам да кажа.

Честно казано няма да се разсърдя на Мустафа,че не се е сбогувал с мен!  Joy

# 568
  • В Града на Липите
и аз се сещам за един такъв филм,ама не е сапунка а "star wars'"
накрая всички джедаи са на линия

Ох, дано поне Керим да е Хан Соло, а не Люк Скайуокър, че в противен случай става лошо. Много, много лошо.  ooooh!

# 569
Вай, хелуин не беше ли на есен някъде? Какви са тия духове, сънища и т.н.
С оглед на това, че тук повечето сте вещици майсторска степен и имате по-мощни кристални кълба и от апаратурата в ЦЕРН, Ви моля - ако правите предсказания, прогнози, наблюдения или каквото там правят вещиците с майсторски клас - правете го в положителна развръзка. Ако не съм преживяла другия четвъртък, лично моя дух в петък ще Ви се яви много разгневен!

Марта, ти особено много да внимаваш какво говориш тия дни, теб те следя от известно време!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт