Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Направи ли ви впрчатление какви погледи съвсем извън сценария си мятат Керим и Есма? newsm78 newsm78 newsm78. Дали си въобразяеам? newsm78
Фентъзи - къде ходиш? липсваше ми Hug

това пък откъде го изФентъзира.....нищо такова не съм видяла newsm78

# 601
Хриска, за мен все още е най-най-еротичният момент от сериала. Защото ме завари абсолютно неподготвена... краката ми се подкосиха... и все още е така като го гледам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
+  1
ама и този последният еротичен момент го добавям към най
С това " Не бързам" и с този похотлив поглед - няма накъде повече, ето това е еротиката за мен

# 602
  • В Града на Липите
Куркуметке, както винаги се носим на една вълна.  Hug
Аз тази вечер релаксирам с клипове. Има невероятни попадения.
Тук попаднах на един руски. Доста е забавен, но ще го оценят само знаещите езика  Grinning

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:55 от hrissi_sz

# 603
От Фейсабук за снимката на Ф и Е на кея
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Не е много ясно доколко е достоверно инфото, но в туитър някой е постнал тази снимка и е писал, че днес случайно станали свидетели на заснемането на сериала и видели как Мустафа и ФГ бягат, хванати ръка за ръка. Интересно какъв финал ни очаква...Ако някой успее да сънува финала, да сподели с нас Simple Smile

"We were at Germiyan village when we came across the filming of FGSN, with FG and Mustafa running hand in hand. What does it mean to come to the beginning and finish the filming?"

Странно..

Есма и Керим.... хммм.. интересно.. Тя е хубава жена, някой знае ли истинското и име?!

# 604
Хриска, за мен все още е най-най-еротичният момент от сериала. Защото ме завари абсолютно неподготвена... краката ми се подкосиха... и все още е така като го гледам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Погледът му в тази сцена е опасен, мен ме плаши, не знам ФГ как го понесе. Очите му сякаш казват "Бягай! Спасявай се" но само след секунда омекват и напрежението изчезва.
Въобще и Керим, и Мустафа Булут, успяват да наелектризират сетивата ми без намек на откровена еротика. Невероятно присъствие!

# 605
 #Crazy  Този слух може да се окаже верен много е вероятно да ни върнат в началото на филма това си мисля ,но изнасилването никога да не се е случвало.

# 606
Дами, за тези които смятат да си полягват вече - един "мултиплициран" Керим - и  приятни сънища!
Пък утре споделете нещо на ранна или късна закуска !

# 607
Момичета, лека нощ  Hug

Аз изчезвам, отивам в Измир да намеря Едже и Мелек и дано не е вярно това !    Joy 

Иначе сериозно се притеснявам за здравето на тези двете дами  hahaha

Няма само  Аз да ги търся, а доста хора   #2gunfire

Сега сериозно, не ми се вярва да са до толкова извратени  Wink  Показаха ни как се изправи на крака момиче след такава тежка травма и заживя щастливо. Не ми се вярва неочакваното да е че цялата история е нечии сън, а хубавото че не се е случило и Фг ще продължи предвиденият и живот в селото ...
Дори и да има такава заснета сцена, сигурна съм трябва да има и друго логично обяснение  Praynig

# 608
Хриси, този клип ме разсъни. Много се смях, ама всъщност ситуацията си е доста драматична.
Скрит текст:
и не ми е непозната
Joy Joy
Лека нощ!

# 609
  • В Града на Липите
Вале, и аз така. Много се смях. Само едно не разбрах, какво прави Бехлюл в нашия сериал.  newsm78
Май са го сложили да играе ролята на Мустафа.  Grinning

# 610
  • На изток от рая...
Подобни американски похвати с 2 годишен сън или живот в друго измерение ми се струват твърде неуместни за този филм. Но кой ги знае какво са измислили Е и М.

Надявам се, че няма да вкарат излишно оригиналничене във финала на филма и този път ще заложат на "баналния" happy end.

# 611
Вале, и аз така. Много се смях. Само едно не разбрах, какво прави Бехлюл в нашия сериал.  newsm78
Май са го сложили да играе ролята на Мустафа.  Grinning

Само си мисля, че челябинската семья ако е като ФГ и Керим в еп. 53, както ги дават в клипа, никога няма да получат 250 000р. Joy

Бехлюл май играеше ролята на заработващ парите. Joy

# 612
Мериам  Пандарова - Коджаомер, cveteto_123  smile3525 Честит рожден ден дами, бъдете здрави и много успешни!

Ха добра стига на останалите- пак сте изписали света и аз посред нощИте ви настигам зорлем  animal037
Искам да кажа на всички преводачки и субтитрислагателки, че ако знаех кои са и от къде са щях да дойда лично да им целуна ръцете и да им дам по едно шише отлежала домашна гроздова, собствено производство( на милото, де) Момичета, поколон   bouquet Вие сте страхотевично, тотално великолепни  bouquet и правите дните ни по- цветни, за сметка на вашите семейства, сън, "тръстика" и, сигурно още много други жертви.  mrstraetz

За филма- еми..нЕма такъв филм. Както каза едно момиче по- напред в темата 3 пъти я гледах тая серия. Ама с превода най- голям рев и кеф беше. Побърках се от емоции. А кажете сега Еджето и Мелешката на са ли машини?!?! Така ни завъртяха, така ни омотоха, че сега ...аз лично се чудя как ще я карам после.. Знаете ли какво е гюм? На село казват гюм на едни метални дълбоки съдове, с тясно гърло, в които едно време събираха млякото от хората, дето гледат овце, крави и после го предаваха на млекопреработвателите. Е така имам усещането, че ще се чувствам след края на филма- като празен гюм, огромен обем от емоции и една дрънчаща душа Sad

# 613

Момичета бих искала да ви попитам, понеже сте гледали и др. турски сериали и сте коментирали по темите им във форуми - имало ли е такава "истерия" за друг турски артист и филм, както сега е за Енгин и КВФ. Толкова много фенове не само в Турция , но и извън Турция???  newsm78 newsm78

Отговорно ти казвам , че  Енгин е с най-много фенове.., при положение , че филма не е закупен още от страните , които закупиха 1001 нощ и Гордата Аси... Когато го направят и знам , че няма да го "орезилят" като нашата БТВ , той многократно ще задмине всичките си турски колеги , защото и сега отдавна ги е отвял по фенове в чужбина...

Това сме го коментирали още миналата година - няма филм за който са се родили толкова клипове и фейс страници...

# 614

Журналистът от вестник "Сабах", Юксел Айтуу (Yüksel Aytuğ), коментира в статия писмо на читател за  Наградите "Златна пеперуда" и как е възможно при толкова фенове, и при такива качества, Енгин да не получи наградата тази година ... Engin Akyürek'e haksızlık mı yapıldı?

Много се надявам едни други фенки , които вложиха много енергия да оплюят Енгин да прочетат това...

Общи условия

Активация на акаунт