Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Понеже било ден на бащата
за бащата Рахми - мислех да правя клип / но неусетно клипа стана за татко Фахретин /
За най-добричкия татко  -

# 721
Хриси по твоите снимки ни трябва човек който се запознава с хиромантия за да разгадае ръцете на Керим
Милена, предлагам  да се обърнем към някоя циганка-врачка. Мен една като ме хвана за канарче преди три години, всичко ми позна докато ми гледаше на ръка.
Много добре си спомням като ми каза, че ще се влюбя нещастно и несподелено и ей на и то се сбъдна.  ooooh!

Спиритче, ами четох някъде, че бил забавен. Не помня вече къде. Също й че между двамата с Есра имало закачка.

Ох,Хриси сърцето ми кърви, като те прочетох!  newsm45 Бързо да минава!,както казват комшиите

# 722
И за другия баща - баща бил далеч от детето си дълги години, но накрая получил прошката и обичта му
За татко Фахретин

# 723
# 724
  • В Града на Липите
Милена, ще се обадя непременно. Дано не съм го чела само в някое интервю на Славена  Joy  Joy  Joy, че толкова щуротии натворихме с нея, че вече ми се обърка главата, кое е истина и кое измислица.

Обаче виж какво намерих за теб, в случай, че си го пропуснала. Червеното най-вече.

Скрит текст:
Разказ на фенове, които са били на снимачната площадка (преди няколко месеца)
от Engin Akyurek Bulgarian Fans на 3 март 2012 г. в 12:54 ·
Ето и обещаният превод. Сложен от campanula и преведен от английски от bonobo. Бележка от автора: Превода ми отне доста време, но е трудно да се преведе хумора от един език на друг и предварително се извинявам за допуснатите грешки. *** Беше неделя и бяхме с приятели когато изведнъж телефона иззвъня – Елиф се обади: ”Снимат в съда!”. Веднага взехме фотоапаратите и развълнувани се отправихме към Зайтинбурну.
Кметството в Зейтинбурну е прелестно ( там се снимат сцените от съда ). С маршова стъпка се отправихме натам ( на ум ми дойде песента ”What’s love got to do with it”, но както и да е). Един старец, пушещ цигара ни каза: На ваше място...не бих отишъл. Никой не се е върнал оттам”, но въпреки това продължихме. И най-накрая стигнахме до невероятна бледо жълта сграда. Беше ужасен студ... Стигнахме двора на кметството и там видяхме Фърат Челик – явно е снимал сцена навън. Помислихме си ”Това ли е всичко? Къде са останалите?” Казаха ни, че са вътре и...хайде на бананите! Позагледахме Фърат Челик...спря се изведнъж и погледна от колата...има такава сцена. Някой от екипа носеше фалшиви регистрационни номера от Измир. Казаха: ”Снимат сцени в коридора”, замислихме се къде са всички асистенти и решихме да погледнем отзад. И какво намерихме? Колата на каста ( тип каравана ), подвижна масичка с чай и кафе, статисти за тълпата, Йомер, Кадир и т.н. Бяхме попаднали на истинско съкровище – очевидно влизат и излизат от задната страна.
 Настанихме се. И понеже един от нас имаше голяма камера, решиха, че сме от статистите. Смесихме се с тълпата от статисти. Казаха ни: ”Ау, точно приключихме с обяда, ако бяхте дошли малко по-рано...бяхме рамо до рамо с Енгин”. Когото и да питахме всички отговаряха така, помислихме си колко ли рамена трябва да има Енгин и се засмяхме. На десетата минута от нашия престой, се появи черен силует, все повече се приближаваше, беше ядосан...носеше някакви листи. Разкъсвайки разгневен листите ни погледна ...искаше да хвърли листите в едно кошче близо до нас, но щом ни е видял сигурно си е помислил ” Щом тези луди момичета стоят тук в този студ, определено мен чакат...ако хвърля листите тук, те ще ги вземат”. Върна се вътре с листите и ги изхвърли в кошче, близо до нормални хора. Бяхме в шок. Решихме, че сме го изпуснали и започнахме да се отчайваме когато изведнъж, той с неговите 1.87м. изскочи срещу нас...искам да видя кой в подобен момент ще прояви здрав разум...
 Влезе вътре, не излезе около 4-5 часа, изненадахме се кое човешко същество издържа толкова дълго без глътка свеж въздух. Журналистката, Дениз, бременната Мукадес, Йомер, Кадир, Фахретин, Нил, психоложката, Яшар, Мустафа, Мелтем, Решат, Семим, Ердо, Мерием, Берен...всички излизаха навън за малко...някои от тях и за цигара. Енгин, не пуши и това е добре, но...в този момент така ни се искаше да пуши. Няколко пъти Берен излезе навън. От изражението на лицето и изглеждаше, че все още е под влияние на сцените, които снимат. Беше заедно с Дениз, но не си говориха, асистентката я попита дали иска нещо за пиене и тя помоли за кафе. Решат, Селим, Ердо...имаха доста паузи за пушене. Фахретин и той излизаше да пуши 2-3 пъти, психоложката веднъж...само Енгин и Мюнир нито веднъж не излязоха. Впрочем, Нил, о Боже мой...толкова красива, елегантна, скромна, усмихната...поздравяваше ни, казваше ”добър вечер”. А Мелтем – точно обратното...нацупена, гледа отвисоко...без какъвто и да е поздрав от нейна страна. О, Нил е толкова красива, а и с тези дълги крака...Другият готин от екипа е Каан Ташанер (Ердо). Остави ни за малко отворена вратата, за да видим Енгин. Всеки път ни се усмихваше. Спрете да четете, защото оттук започват подсказките, ще Ви обрисувам сцените с Енгин.
 Току що гледах във фрагмана как са засукали сцените. Керим беше бесен, крещеше срещу Мюнир ”Какво говориш”, Фахретин се опитваше да успокои сина си...повториха сцената около 5-6 пъти. Явно им е било забавно... Щом вратата се отвореше, търсехме Енгин...винаги стоеше в дъното на коридора...изведнъж вратата се отвори...Берен го направи за малко. Държеше вратата и говореше с Енгин, който стоеше до нея на вратата. Постояха така около 2 мин, предполагам Берен е искала да глътне малко въздух, след това отново започнаха снимките и вратата за пореден път се хлопна... После се появи Фърат и поговори с Берен. Решихме, че е възможно да имат обща сцена, ще е страхотно! Г-н Ерол (Мюмтаз) също е много приятен човек. Попитахме го ”Какво ще се случи с Вас след като Фахретин си тръгне? Ще приключи ли и вашата работа?”. Тъжно ни отговори ” Предполагам.” Помолихме Решат да се снима с нас. Усмихна ни се и разтвори ръце, говореше някакви неща за костюма си, бла, бла, бла...ще речеш, че снимат ”Властелинът на пръстените” или нещо подобно, а костюмът си беше наред.
 Между другото говорихме с екипа и статистите...за всичко и за Енгин. Непроумяват любовта на всички към Енгин, все едно си мислят, че трябва да ни затворят в клиника за психичноболни. Прекрачихме ли границата? Неее...Луди ли сме? Дааааа. Беше почти 8 ч. и решихме да отидем да вечеряме. Тогава Караолан/ Дарт Вейдър/ Енгин се появи на вратата. Говореше с хората около него. Тръгна към караваната...за съжаление не успяхме да поговорим с него, но пък поговорихме с хората около него. Казаха ни, че е трудно да се говори с него когато снимат. Ако искаш да го направиш трябва да не е на снимачната площадка. Вмятам, че Енгин беше в нормалното си нервно състояние. Най-накрая трябваше да хапнем нещо и решихме да си вървим. Беше ни трудно да се разделим с него...мислейки дали подобно нещо, ще ни се случи още веднъж, се качихме в колата. Дано!

п.п. Мерси за пожеланията, но тук във форума казаха, че не минавало бързо. Мен ме държи вече 5 месеца,  обаче някои са тръшнати от въпросния "вирус" близо 2 години.

п.п. И тези съставки дето ги изреди, ако си добавя ром и лед и ще стане Мохито.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 13:13 от hrissi_sz

# 725
Съставките на чая са мента с лимон,но оригиналната рецепта е с риган,кака така каза.И няма нужда от тест!  Joy

Момичета като сте се вторачили в Енгин хич не чувате какво казва кака!

# 726
Arkadaşlar İster İnanın İster İnanmayın Fakat Argo Kelimeler Kullanmayın Buğra Gülsoy'un Final Çekimleri Vardı Dün FGSN? İçin konuk oyuncu olarak tekrar diziye dahil oldu bu aksam da çekimi var

Четете тука Енгин казва ,хора дано да няма умрели ГуГъл преводача някакви изтрели ми ми праща да не земат да убият някого оф.........да не умрат изнасилвачите накрая ТЕЗИ СЦЕНАРИСТКИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА ДОБРЕ.
Това са Едже и Мелек все пак .Те обичат убиствата Hug

# 727
Момичета, понеже присъствието ми днес в темата го оприличавам като "да си говоря сама" - ви оставям на сладка раздумка в приятна компания.
Хубав ден - слънчев, усмихнат и пълен с положителни емоции.

# 728
  • софия
имам скромен апел към интелектуалците в темата, обогатяващи се ежемесечно с различни по вид творби
моля да изписвате правилно израза "предвид"
за всички останали  - забележки нямам Hug

аизвинете за спама

Хрисе - това за Есра и Фърат го четох и аз тук, но мислех, че тя е купонджийката, а то двама били Joy

п.п.Марте - за клипчетата Hug

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 13:42 от freespirit

# 729
https://www.facebook.com/#!/Enginn.Ozturk davam stranicata na Engin da 4etem i da razberem kakvo 6te se slu4i koito razbira tyrski da pomoga

# 730
   Добър  ден, момичета !      Hug

След тези подсказки и клюки на които уж се постарах да не се впрягам, направо не можах да спя   Embarassed

То стана ясно, че неочакваното ще е доста гадно, не неочаквано. Тези сигурно са решили да ни покажат нашият финал в 79 еп. , а техният в 80  ooooh!   Честно казано, ако е нещо в реда на мисли на подсказките, лично Аз като човек, който в реалния живот се бори с такива неща, бих се почувства доста излъгана, а за хората в положението на жертва на такова зверство (вече не използвам положението на Фатмагюл, защото не знам има ли го, или не) си е подигравка    newsm78   Не отричам труда на екипа, напротив, както казах свалям им шапка! Просто не считам за редно подобен финал да е свързан с предишните 79 епизода, ще бъде по - скоро сякаш сме свидетели на финал на друг сериал, който очевидно сме пропуснали.
     Все пак опитах да измисля и нещо позитивно. Това не е нещо, което вече не е казвано, но е такова, което мога да възприема без тотално да ми се наруши идеята за концепцията на филма...  Възможно е Керим да я е спасил и в 5 минути да ни покажат какво се случва после и те пак да са щастливи, но да са се срещнали при други обстоятелства, а Фатмагюл да направи нещо като фондация за превенция на насилието над жени...  Ако е сън, тя да потърси Керим, който се влюби в нея още на стълбите...    Ако дъщерята  на Фг и Керим се срещне със сина на Мустафа и Хаджер да показват тях, които тичат по брега (дори това ще преживея, стига сладурите да са заедно) Може и да ни покажат за 2 минути, какъв би бил живота на Фг, ако това не се беше случило и после пак да ни върнат в реално време.

Остава въпроса за хубавото ... Хубаво е да е с Керим, без значение дали изнасилването се е случило или не... Онзи мусти, който видяхме не беше доброто за нея, той още в самото начало се държеше собственически и деспотично с нея. Хубаво не ми се връзва с това да я оставят в селото с мусти.

Всъщност май наистина понасям всичко, стига ФиК да са заедно на финалните надписи!

п.п Извинете ме, но тези подсказки и на мен ми дойдоха в повече. Все пак се опитвам да мисля позитивно и да не си развамял настроението преди да съм видяла каво са ни приготвили наистина.  Peace  Hug      bouquet

# 731
  • София
 Всъщност май наистина понасям всичко, стига ФиК да са заедно на финалните надписи!

п.п Извинете ме, но тези подсказки и на мен ми дойдоха в повече. Все пак се опитвам да мисля позитивно и да не си развамял настроението преди да съм видяла каво са ни приготвили наистина.  Peace  Hug      bouquet

newsm10

# 732
  • Разград

# 733
  • Разград

# 734
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт