Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • София
НЕОЧАКВАНОТО Е ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ЖИВИ И Е никой нищо не е направил . Фатмагюл какво каза в един епизод на Керим -НЕ ИСКАМ НИКОЙ ДА УМИРА ,ИСКАМ ДА СИ ПОЛУЧАТ НАКАЗАНИЕТО.ТАКА ,ЧЕ НИКОИ НЯМА ДА Е УМРЯЛ ,СЛЕДОВАТЕЛНО НИТО КЕРИМ ЩЕ Е ВИНОВЕ ,НИТО МУКАДЕС ,НИТО МУСТАФА ,НИТО КОИТО И ДА БИЛО ДРУГ.ТОВА Е НАЙ-ЛОГИЧНОТО И НАЙ-ХУБАВОТО.
Ами тогава за какво бяха 79 серии   #Crazy #Crazy #Crazy, защо ги ручахме жабетата 2 години?newsm78 newsm78 newsm78

# 706
  • В Града на Липите
Марта, прекрасен колаж от текст и снимки, както винаги  Hug

Круелита, направи си тест, направи си. Че то знае ли се, не се знае.
То от ушите се започва, имам предвид някои с целувки зад ухото, после по носа и айде отиде и гърлото.
Скорошно оздравяване.  Hug  Hug
Фантазия, би ли се обадила на Енгин да го питаш за съставките на чая, Круелита да си направи един, че много помагал. Вие с него нали сте си близки.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 12:43 от hrissi_sz

# 707
MAMRIS поздравява всички и специални поздрави към nelka123

Поради невъзможността да пише в момента ме помоли да предам,че ще удостои с внимание последната при първа възможност

Ако под "удостои с внимание" разбира заливането с помия, както преди, кажи на мамарис да продължи с невъзможността си да пише.

Тц не съм секретарка![/b]

# 708

Но пък познах за Мука. Направила си е устата за прошка. От кумова срама, без съмнение.
Днес най-накрая се наревах подобаващо. Като почнах от сцената след като разбраха, че са бременни, т.е. след като Керим, я сканира с тези негови умопомрачителни зъркели, т.е. очи. И като я прегърна и й каза, че много искал да си имат дете и аз почнах, та не спрях до края. [img]http://board.whatisfatmagulsfault.com/public/style_emoticons/default/animated-smileys-sad-191.gif[/
[/quote]

Хриси, и аз смятам че Керим има умопомрачителни зъркели , с които сканира Фатма. Ама тея негови зъркели нас пък ни омагьосват...та може и не само сканиращи, ами и магически да се окажат. Мисля, че е добре да обсъдим и умопомрачителните зъркели на семинара, че доста жени омагьосаха .  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 709

Нали е денят на бащите! Как добре му отива!

# 710
Аз съм се настроила за хубав финал..и за сватби,само защо Юмер не се жени за приятелката си не ми е ясно  newsm78
Защото е мой Naughty Hug

# 711
Аз съм се настроила за хубав финал..и за сватби,само защо Юмер не се жени за приятелката си не ми е ясно  newsm78
Защото е мой Naughty Hug

Joy

# 712
  • В Града на Липите
Дейзи, не знам дали ще ни стигне лятото за този семинар.
Имам една лекция в главата си на следната тема:

# 713
Хриси по твоите снимки ни трябва човек който се запознава с хиромантия за да разгадае ръцете на Керим

# 714
Момичета  според мен някои неща, които излизат като подсказки не са от сигурните информатори. Вече много фенове почнаха да си съчиняват подсказки.  Така, че е по-добре да не се филмираме. Според мен Вурал и Мустафа ще се поиявят като спомен. , все пак и с тях трябва да се сбогуваме. Аз Мустафа не искамда го гледам дори като спомен, ама кой ли ме пита.
Обаче има нещо друго- ако ни покажат делото, раждането на Енисе, сватбата на Емре и Есма, Яшаран в затвора, в тези неща няма нищо, нищо  неочаквано.... тези неща са ни ясни, тогава къде ще е неочакваното...
 newsm78 newsm78
Отново имам идея.
И отново е хем хубава, но и много неочаквана.
Финални кадри.
След години....

Кривото дърво / колкото и да не го харесват някои - то е там винаги, както в началото - така и в края на всяка серия, на всеки спомен /
Енисе и Мурат / подсказката в Туитър за това, че някой си видял Ф.и М. да тичата хванати за ръце /
Спомнят си или си разказват за историите на своите родители
Самите родители - кадри с тях / мястото е без значение - но ако са около кривото дърво - някъде по брега - ефекта е по-голям /
Фатмагюл и Керим - прегърнати и усмихнати
Хаджер и Сами - също
Мустафа - наблюдаващ ги от една обляна в бяла светлина  лодка в морето, естествено в рибарските си дрехи / вижда всичко и отплава щастлив навътре в морето /
Може да дадат Ердоан и Селим как излизат от затвора
Вурал / естествено и той в бяло / ги посреща - т.е те преминават покрай него. той успокоен също си тръгва. Тук се колебая - тази сцена може и да я дадат и при влизането им в затвора / по-ефектно ще е /
Семейство Кетенджи - занимаващи се със своя бизнес
Перихан, Хелмие, Решат - също са в Ълдър - нямащи нищо вече в Истанбул - живееят в къщата на Мерием / те нали я купиха с подставени лица /
Леман и Шемси, Ръфат - могат и тях да дадат  - за разкош - в някоя наблюдаваща ситуация
Може пък да бъдат на процеса / ясно как - въобще  "съвестта" на всички ще присъства /
Родителите на Мустафа - те пък биха се появили на гроба на Мустафа - защото няма начин Хаджер да не отиде там с бебето.
Така ще видят внучето си и спокойни ще си тръгнат и  техните души

Ще попитате - ами къде е неочакваното -
Енисе- в ролята Берен Саат
Мурат - в ролята  Фърат Челик

Финал - те двамата

Лично на мен ми загорча

П.П.  19 нови отговора / отивам да чета /

# 715
  • софия

Всички сме чували, колко забавен е Фърат,

приветт и от мен!

брей, това кога сме го чували, много съм изпуснала значи......
ще му фърлим едно око на тоз Фърат тогава

Круелита - бързо да се оправяш Hug
Скрит текст:
а теста да покаже квото искаш Wink

# 716
  • Варна

Имам и теория за сцената дето феновете са видели Мустафа и Фатмагюл да тичат по брега.
Значи, съвсем вероятно е, това да не са били М и Ф, а Фърат и Берен...
А според мен, тези фенове (също като някой от нас) са гледали паралелно с "Каква е вината на Фатмагюл?" и другия филм на Енгин "Ако бях облак"... Така че просто става въпрос за неволно объркване (смесване) на  имената на пресъздадените образи от двата филма Wink

Очаквам неочакван финал - неочаквано да се случи най-очакваното! Simple Smile

# 717

Всички сме чували, колко забавен е Фърат,

приветт и от мен!

брей, това кога сме го чували, много съм изпуснала значи......
ще му фърлим едно око на тоз Фърат тогава

Круелита - бързо да се оправяш Hug
Скрит текст:
а теста да покаже квото искаш Wink

Едно хубаво нещо да кажат за Фърат и аз съм го пропуснала!  Joy Като го намериш "хубавото нещо" свирни! Разчитам на теб!  Hug

# 718
  • В Града на Липите
Хриси по твоите снимки ни трябва човек който се запознава с хиромантия за да разгадае ръцете на Керим
Милена, предлагам  да се обърнем към някоя циганка-врачка. Мен една като ме хвана за канарче преди три години, всичко ми позна докато ми гледаше на ръка.
Много добре си спомням като ми каза, че ще се влюбя нещастно и несподелено и ей на и то се сбъдна.  ooooh!

Спиритче, ами четох някъде, че бил забавен. Не помня вече къде. Също й че между двамата с Есра имало закачка.

# 719
Фантазия, би ли се обадила на Енгин да го питаш за съставките на чая, Круелита да си направи един, че много помагал. Вие с него нали сте си близки.

Хриси, за съжаление в момента не мога да го попитам, защото след сутрешното гъделичкане с дългите му пръстчета излезе за малко да купи храна. Щом се върне обаче обещавам да го попитам за чая от който не се налага да си правиш тест - мисля, че той е по-полезен от тоя дето го изпи Фатмагюл..

П.п. Особено съм пристрастна към темата, която предлагаш да бъде включена в семинара.

Общи условия

Активация на акаунт