Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

Представяте ли си Фатма просто да е заспала, дори да не е изпратила Мустафа, а просто да си е сънувала целия този кошмар и въобще не е срещала Керим. Събужда се . След един ден  Мустафа се връща от морето , Фатма му се радва на завръщането. Обичат се и се женят. Финал.  Joy Joy Joy

Аз тази серия ще я пропусна, ако не участва Керим. Може ли да сме го видели за последен път в предната серия? Защото ако е такъв финала, не виждам какво ще прави Керим на сватбата на Мустафа. Ще си посипя главата с пепел и ще изключа телевизора.
И ще се получи ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ в домашно-битов вариант Wink

Аааа, значи това са имали предвид от БТВ с това нелепо заглавие? newsm78 newsm78 newsm78

# 691
(79 еп)
Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод на български. Превод от английски: bebo_sn, bonobo, Sofi_q; субтитри: mariana51. Приятно гледане. [/center]

Мариянка, Bebo_sn, Bonobo, Sofi_q - за вас момичета !

Целувка от мен предадена по специален куриер
Букет цветя за всяка една от вас с благодарност за това което правите

# 692
Излишно е да казвам, че и втората част на серията беше перфектна.  Но в мой стил ще я коментирам с любими реплики.

Песента която накара всички които се обичат да се прегърнат.
Скрит текст:
Все едно сърцата им  сами си разговаряха на някакъв таен език. Или пък се вслушваха в "нещо"друго - нещо все още невидимо - но явно "изпращащо" първи сигнали за своето присъствие.

Тревогата породена от едно стомашно неразположение
Защо трябваше това да се случи? Бях толкова щастлива!
Скоро ще отмине.
И на теб ти развалих настроението.
Не е вярно, само се оправи.
Всички притеснихме.

Скрит текст:
Страх, че нещо лошо се случва. Безпомощност. Искане на съвет и  подкрепа - дори и телефонна

Фатмагюл, скъпа, направих чай с лимон и мента.

Скрит текст:
Загрижеността продължи  с този уж дребен на пръв  поглед жест - напомнянето, че чая е горещ. 
Да, закъснява.
Какво закъснява?

Скрит текст:

Възможно ли е?
Бременна ли си?

Скрит текст:
Два въпроса зададени с такава надежда.

Бременна си, знам!
Дано!
Знам го!
Дано.

Скрит текст:
И сърцето знае отговора - не му трябва нищо друго - освен вяра.
  Светът бил за двама - но е още по- хубав, ако има един трети, който със своето присъствие прави света цветен и красив.      
Пращало ни е сигнали, казвайки "тук съм", докато го разберем.
И то на рождения ми ден.
Все още е рождения ти ден. Фатмагюл, ако е вярно това е ценен и за двама ни подарък.

Скрит текст:
Момиче или момче искаш да бъде
Нека да е здраво. Бог да го дари с дълъг живот.
Бог да го срещне с достойни хора.
И да има много късмет.
Амин.

Скрит текст:
Те орисаха своето дете да бъде достоен човек. Дете - което е тяхната награда, тяхното опрощение от живота. Сега вече съвсем пречистени взаимно един от друг ; всеки дал от себе си по една частица - наистина тръгнаха по нов път.    
Ако е момиче - Енисе, на майка ти. Харесва ли ти?
Да. Енисе. Ако е момче, да е Мехмет, на баща ти.
Става.

Скрит текст:
Сълзите на прошката - трябваше Керим да почувства какво е чувството на родителската обич - тя е неприкосновена и идва от душата и сърцето.
Приятелството
Скрит текст:
Истинското - не само на думи, но и доказано в трудните моменти. Емре - достоен приятел. Радвам се за него и Есма.

Целият процес ли излъчиха?
Всяка една секунда. Фатмагюл говори толкова хубаво, когато напускахте съдебната сграда. Бяхме развълнувани и горди.

Скрит текст:

Сбогуването
Скрит текст:
Пролича любовта и уважението което имат всички съм Рахми.
Керим - стана му стана като брат, обедини ги силната обич - на единия към малката сестричка, на другия към любимото момиче. 
Заслужена почит и уважение от страна на Мерием и Кадир, както и помощта която ще му окажат.
Мурат и Елиф винаги ще имат обичта на своите леля и чичо, както и на Мерием и Кадир. Не са виновни, че майка им постъпваше лошо. Имам предчувствие, че Мука след като понесе наказанието си ще се промени - може да кани на гости  "онези" от Истанбул - ако не с "любов" то поне да има с какво да занимава всички в градчето след това.
 Въпреки сълзите в очите на Рахми, сърцето му е спокойно - малката му сестричка е оставена в най-добрите ръце на света. Може да си тръгва тъжен - но душата и сърцето му са спокойни.

# 693
Как сме се вкарали в нек`ви филми?!  #Crazy Остана финала и някои предчувстват happy end, на други им се е свило сърцето. Аз гледам да я карам на кво`т дадат! Благодаря на Даниела Попова за идеята да се забавляваме повече!  Peace А, и за новото име на "онова нещо" - гъдел.

# 694
Момичета  според мен някои неща, които излизат като подсказки не са от сигурните информатори. Вече много фенове почнаха да си съчиняват подсказки.  Така, че е по-добре да не се филмираме. Според мен Вурал и Мустафа ще се поиявят като спомен. , все пак и с тях трябва да се сбогуваме. Аз Мустафа не искамда го гледам дори като спомен, ама кой ли ме пита.
Обаче има нещо друго- ако ни покажат делото, раждането на Енисе, сватбата на Емре и Есма, Яшаран в затвора, в тези неща няма нищо, нищо  неочаквано.... тези неща са ни ясни, тогава къде ще е неочакваното...
 newsm78 newsm78

# 695
Добро утро, момичета, Изгледах серията и много ми хареса (това е за протокола и за да не ме изтрие някой)

Добри, добро утро, мойто момче!
Ти сигурен ли си, че си на 27 год? Аз сметнах, че си на 92. Щом Милена е на 42, а разликата ви е 50, значи ти си на 92. Изглеждаше ми малко по-млада, около 70.
В последно време разговора с теб ми стана доста скучен и след последния ти пост разбрах защо. Защото се държиш. като 70 годишна, изоставена от всичките и близки, и забравена от бога и от дявола жена. Дълго време се чудех защо ми приличаш на такава, но след като ми цитира и филм от 70-те и соцреализма разбрах - защото ти си такава жена.  След последното ти откровение обаче,разбрах,че съм объркала малко годините - сама си каза, че си на 92. От друга страна можеш да пишеш в интернет, което е доста голямо постижение за една баба, в моите очи (ако разбира се не си плащаш на някой да ти пише и публикува глупостите). Смятам, че и последното е възможно имайки предвид честотата и часовете, в които постваш - винаги публикуваш, когато няма почти никой в темата и никога не отговаряш веднага на хората, които ти пишат. Всичките ти постове са обмисляни поне няколко дни. Опитите ти за оригиналност са доста неуместни. Постовете ти са високопарни, самовлюбени и егоцентрични, а чувството ти за хумор ме убива. Убива ме в буквалния смисъл на думата. От последното изречение на поста ти виждам, че си и доста злопаметна. Все пак се радва, че си ме запомнила.
Виждам, че нощеска една дама е страдала за тебе. Защо не започнете да си пишете с нея на лични, щом толкова ти се радва? Така може би ще намериш нужното внимание и ще ни лишиш от безсмислените си брътвежи?
Това е последното ми писъмце за тебе, защото не влизаш в моя таргет. Контактите ми са ограничени само с хора под 35 год, възраст.
Помни и не забравяй колкото си искаш, но знай, че ако някой се подведе, че си мъж ще му представя логични доказателства, че не си. Няма да се уморя да го обяснявам на всеки поотделно, ако се наложи.
newsm10Много добре казано.Лично аз немога да и асимилирам постовете,получава се нещо като при DAMON и  на него така ги асимилирам.

cveteto_123 Честит Рожден Ден на патерици.Всичко което е в мислите и в сърцето ти да ти се сбъдне Hug

# 696
MAMRIS поздравява всички и специални поздрави към nelka123

Поради невъзможността да пише в момента ме помоли да предам,че ще удостои с внимание последната при първа възможност

# 697
  • Варна
Привет и от мен
в неделния ден!
 wavey
Като ви чета, чета, чета... идеите за съня
се чудя (и не вярвам на очите си) за края
Ако е сън наистина (не ми се ще да е така)
дали сънуващия не е Керим??? Не зная...

Ала такъв финал точно... тц... не желая!

# 698
  • В Града на Липите
Добро утро, т.е добър ден.  wavey

Както виждам пак сте обзети от свърхоптимизъм и очаквате неочакваното.
Аз за себе си реших да не се поддавам на каквито и да е инсинуации от интернет пространството, които ще ни заливат на талази до четвъртък. Между другото щом серията е по-дълга, може да започне по-рано, та ще е добре да сме подготвени.

Това със съня ми обезмисля всичко и не откривам никаква логика. Да й имам съня. То спящата красавица сигурно е спала и е сънувала по-малко. Всъщност, като се замисля - не. Въпросната беше откъртила за 100 години. Защо пък ще дават и четири месеца сън след делото.  newsm78

С интерес проследих словесния турнир. Доста забавна беше тази размяна на интелигентни обиди и закачки. И макар да обичам тениса, вашия турнир е по-забавен и от тези на Уимбълдън.

п.п. За мен най-неочакваното ще е доктора да даде показания и Мука да си признае публично вината. Просто не мога да се сетя за друго, което ще ме изненада повече.

Имам и теория за сцената дето феновете са видели Мустафа и Фатмагюл да тичат по брега.
Значи, съвсем вероятно е, това да не са били М и Ф, а Фърат и Берен. Горещо е, снимките са изтощителни и примерно докато са оправяли косата на Енгин, което сигурно отнема час-два,  Фърат да е предложил на Берен да прескочат набързо да се изкъпят в морето и да се попекат малко. Всички сме чували, колко забавен е Фърат, та ми се вижда съвсем нормално Берен да се е съгласила. И докато са се измъквали, ако оператора ги е видял и е хукнал след тях и той да се изкъпе, може феновете да са решили, че се снима сцена от филма, а те просто вече да са го ударили на живот.
Лято е. Не се оставяйте на черните мисли. Мислете позитивно. Финалът ще е прекрасен  Hug

п.п. Докато си напиша поста прозявайки се, и сте изписали две страници. Вай, вай днес нямате догонване.

# 699
Марта, много е хубаво подреждането на моментите! Браво! Simple Smile

# 700
НЕОЧАКВАНОТО Е ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ЖИВИ И Е никой нищо не е направил . Фатмагюл какво каза в един епизод на Керим -НЕ ИСКАМ НИКОЙ ДА УМИРА ,ИСКАМ ДА СИ ПОЛУЧАТ НАКАЗАНИЕТО.ТАКА ,ЧЕ НИКОИ НЯМА ДА Е УМРЯЛ ,СЛЕДОВАТЕЛНО НИТО КЕРИМ ЩЕ Е ВИНОВЕ ,НИТО МУКАДЕС ,НИТО МУСТАФА ,НИТО КОИТО И ДА БИЛО ДРУГ.ТОВА Е НАЙ-ЛОГИЧНОТО И НАЙ-ХУБАВОТО.

# 701
Аз съм се настроила за хубав финал..и за сватби,само защо Юмер не се жени за приятелката си не ми е ясно  newsm78

# 702
Марта-много ми харесва,аз съм фенка и на клиповете ти!
цитат:Да, закъснява.
Какво закъснява?
Бе диалозите около установяване на бременността си бяха малко глупави...
Та по повод цитата ще разкажа една истинска история: Една четвъртокласничка в моето училище се оплаква на бодигарда,че я боли коремът.Той човекът загрижено я пита защо.Тя отговаря,че и е дошло сутринта,ама го съобщава гордо.А той пита-Кой,кой дойде?
 Wink

# 703
Meriam Pandarova-Kocaomer, cveteto_123, честито на патерица! Да ви е усмихнат живота!   bouquet

Скрит текст:
И нещо искрено и лично. От вчера съм с някакъв летен вирус. Уши, нос, гърло. За капак по някое си време взе и да ми се гади. Викам си дали да не си направя тест за бременност?!  Thinking ooooh! Ей така се вкарва човек в нек`ви филми.  smile3521

# 704
MAMRIS поздравява всички и специални поздрави към nelka123

Поради невъзможността да пише в момента ме помоли да предам,че ще удостои с внимание последната при първа възможност

Ако под "удостои с внимание" разбира заливането с помия, както преди, кажи на мамарис да продължи с невъзможността си да пише.

Общи условия

Активация на акаунт