Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 613
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро скъпи момичета!

Аз първо поздравих Добромир,за което моля да ме извините и ви оставих на втори план  Laughing

Благодаря на Добромир,че ми е отделил цял пасаж в поста си  Laughing С удоволствие разбрах,че няма проблем със зъбите и ако беше кон щях да бъда най-щастливия човек на света.Няма проблем и със захарта в кръвта и това го прави един здрав млад човек,което е прекрасно.Единственото ми притеснение е,че от толкова много величаене и надувки може да получи херния в слабините или по медицински ингвинална херния.Нямам намерение да му обяснявам как се изчислява термин за раждане защото ще му е малко сложно да го разбере,но с две думи.Ако предположим,че Фатмагюл е забременяла в ноща на сватбата 05.05 това означава,че е около 14 ден от цикъла.При условие,че има редовен такъв приемаме,че първия ден е 21.04 и от там започваме да изчисляваме.Така че му Благодаря за предложението му за работа,но на мен ми харесва моята си в системата на здравеопазването..С това смятам за днес да приключа с вниманието си към Добромир.И понеже той ме сравни със Скарлет О хара и ще му отговоря по нейния начин:"Все пак, утре е нов ден".

# 646

Все ми се иска да вярвам,че Мукаддес ще се промени! Тази снимка може би е от Ълдър след като се върнаха да живеят там.Може би след като коственият дразнител за нея Фатмагюл я няма, да си живеят по добре с Рахми.Знам ли?
Може да ме замеряте с домати ,но сега тук всички сме запленени от Фатмагюл и Керим и всички са много, много състрадателни към горкото момиче, но защото това е във филма.
Колко от нас,от вас ще си признаят,че ще направят в действителност скандал още първия месец,след като видят,че на тях не им се обръща достатъчно внимание,а се превъзнася сестрата или брата на съпруга!
За информация съпругът ми няма брат или сестра,но покрай мен всеки ден съм свидетел,как купил на сестра си,как дал на брат си или засвидетелствал внимание да тях!

# 647
  • Враца
От Фейсабук за снимката на Ф и Е на кея
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Не е много ясно доколко е достоверно инфото, но в туитър някой е постнал тази снимка и е писал, че днес случайно станали свидетели на заснемането на сериала и видели как Мустафа и ФГ бягат, хванати ръка за ръка. Интересно какъв финал ни очаква...Ако някой успее да сънува финала, да сподели с нас Simple Smile

"We were at Germiyan village when we came across the filming of FGSN, with FG and Mustafa running hand in hand. What does it mean to come to the beginning and finish the filming?"

Странно..

Есма и Керим.... хммм.. интересно.. Тя е хубава жена, някой знае ли истинското и име?!

Добро неделно утро на всички!

Това е само предположение;
Ами изхождайки от каузи-маузи и от това в червеното - ФГ не би трябвало да се ожени за Керим.
1. Вероятност - ФГ е изнасилена и Мустафа, въпреки изнасилването, застава зад ФГ и не  я изоставя.
2. Вероятност - Това е просто сън и нищо от това не се е случвало и незнам- не ми се мисли по-натам, че съм изпръпнала цялата, ако се окаже, че Керим и ФГ накрая изобщо  не са заедно - за какво се мъчихме с тях 80 епизода

Искам накрая да гледам тази новата ФГ- силна и знаеща вече какво иска, а не онова момиченце от началото и онзи Мустафа - дето не и даваше да погледне чужд мъж, камо ли да говори с него (аман  от него).

Всъщност в подсказките беше ли казано, че ще видим раждането на бебе Енисе?? Или това ние си го мислим? (не можах да ги намеря)

Тези двете Е и М да не ни вземат накрая отново цветовете, че онзи камион с домати наистина ще стигне до тях Simple Smile

И да не стане накрая Е и М да искат да ни внушат, че ФГ трябва да си живее според техните разбирания и традиции - жената в къщи и да не се навира между шамарите, че виждатв ли какво се случва?

Съжалявам за този негативизъм, ама като прочетох това в червеното горе и останах без кръв в главата.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 09:59 от mama_an_ji

# 648
  • Пловдив

Днес, много държави празнуват  Денят на бащата, в т.ч. и Турция.  Този ден е третата неделя от м.юни. Да честитим на татко Фахретин и на кандидат татко Керим.

# 649
Мире,аз съм съгласна с всичко,което си написала по повод вниманието и как се отразява неговата липса. Но в случая става дума не просто да ти е неприятно и да го споделяш с най-добрите си приятелки или да вдигнеш скандал на милото що родата му му е по-мила от теб.Става дума за целенасочена и планирана вреда и даже няма значение дали е за пари или просто за да си докажеш, че не си изгубил контрола и си значим ,па макар и само в собствените си очи.Аз не вярвам в тази промяна.И ако са си добре там в Ълдър,то е не защото тя се е променила,а защото отново е на върха в собствения си дом.Ама лошо няма,когато не се вреди на никого, как се случват нещата в семейството, си е изцяло техен проблем.Макар че тук пък започва темата "Каква е вината на Рахми",ама той сам си каза,че ако не била Мукадес,той е нямало да има семейство.Така че тя вече си е само и единствено негов проблем.По въпроса,че раздели брат от сестра,аз не го приемам трагично.Хората могат да живеят надалече и пак да са близки,могат и в един дом да пребивават и да не се поглеждат.Според мен при кръвните връзки е важна духовната близост,а не географската.Мое мнение...

# 650
цитат:Днес, много държави празнуват  Денят на бащата, в т.ч. и Турция.
Ами Кадир бей трябва да си получи обещания в Деня на майката подарък от Фатмето и Керим.

# 651
Добро утро!
Дейзи тези снимки с прегръдките от снощи между тях,  мисля че са от сцената, когато Керим излиза от затвора. Там се прегърнаха по този начин.
Едва ли е нещо зад кадър... ooooh!

# 652
Здравейте, момичета!
Аз не успявам да ви следя, а и съм стигнала едва до 56 серия.
Но Мукадес яко ми изръси адреналина тая сутрин и за това влизам да питам дали накрая тая жена ще си седне на д-то? Кръвно вдигам като я видя на екрана........ ooooh!

# 653
Ето това съм писала в пост 278    ,Тема 109    : Съб., 28 Апр. 2012, 12:31

Аз си измислих мой финал-неочакван...

Вечерта след годежа на Селим Фатмагюл си ляга много развълнувана,че освен Мустафа и още един мъж я е харесал.Тя заспива на зазоряване и сънува всичко,което се случи до сега.
На сутринта вижда,че се е успала и не е отишла да изпрати Мустафа.Но пък е любопитна да намери Керим и всичко това започва от начало-любов,закачки и т.н....Мустафа се връща от пътуване,тя го зарязва и се жени за Керим...

Това за съня съм го предвиждала,но не и че Мустьо ще обере лаврите  newsm78

И все пак,не мисля,че всичко това ще бъде сън.Едва ли в съня си,Фатмето  ще започне да пише книга.Трябва да измислим друг финал  Thinking  Thinking  Thinking

# 654
Здравейте, момичета!
Но Мукадес яко ми изръси адреналина тая сутрин и за това влизам да питам дали накрая тая жена ще си седне на д-то? Кръвно вдигам като я видя на екрана........ ooooh!

Аз предлагам на това!

# 655
Здравейте, момичета!

Аз предлагам на това!

И това й е малко  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms 

# 656
In The Final Episode, Buğra Gülsoy Also Will Play... Will dead raised to life again if you do not know the precision of the story Vural

Потвърдено от Енгин Йозтюрк дали всичко е сън ето това е ночаквания финал всичко в началото.се връща....

# 657
Норитка,страхотен финал,аз тогава съм го пропуснала Hug
Ако стане нещо такова, язък за 80-те епизода пълнеж на една съвсем различна и с друго послание история.Но на мен тя много ми харесва,аз обичам жените да осъзнават и ползват правото си на избор!

# 658
Добро утро, момичета, Изгледах серията и много ми хареса (това е за протокола и за да не ме изтрие някой)

Добри, добро утро, мойто момче!
Ти сигурен ли си, че си на 27 год? Аз сметнах, че си на 92. Щом Милена е на 42, а разликата ви е 50, значи ти си на 92. Изглеждаше ми малко по-млада, около 70.
В последно време разговора с теб ми стана доста скучен и след последния ти пост разбрах защо. Защото се държиш. като 70 годишна, изоставена от всичките и близки, и забравена от бога и от дявола жена. Дълго време се чудех защо ми приличаш на такава, но след като ми цитира и филм от 70-те и соцреализма разбрах - защото ти си такава жена.  След последното ти откровение обаче,разбрах,че съм объркала малко годините - сама си каза, че си на 92. От друга страна можеш да пишеш в интернет, което е доста голямо постижение за една баба, в моите очи (ако разбира се не си плащаш на някой да ти пише и публикува глупостите). Смятам, че и последното е възможно имайки предвид честотата и часовете, в които постваш - винаги публикуваш, когато няма почти никой в темата и никога не отговаряш веднага на хората, които ти пишат. Всичките ти постове са обмисляни поне няколко дни. Опитите ти за оригиналност са доста неуместни. Постовете ти са високопарни, самовлюбени и егоцентрични, а чувството ти за хумор ме убива. Убива ме в буквалния смисъл на думата. От последното изречение на поста ти виждам, че си и доста злопаметна. Все пак се радва, че си ме запомнила.
Виждам, че нощеска една дама е страдала за тебе. Защо не започнете да си пишете с нея на лични, щом толкова ти се радва? Така може би ще намериш нужното внимание и ще ни лишиш от безсмислените си брътвежи?
Това е последното ми писъмце за тебе, защото не влизаш в моя таргет. Контактите ми са ограничени само с хора под 35 год, възраст.
Помни и не забравяй колкото си искаш, но знай, че ако някой се подведе, че си мъж ще му представя логични доказателства, че не си. Няма да се уморя да го обяснявам на всеки поотделно, ако се наложи.

# 659
Даниела  Hug  радвам се,че ти харесва,но едва ли ще стане,просто няма време.Пък и не вярвам,че Фатмето след този сън ще хукне при Мустафа  Crossing Arms  

Прочетох във фейса едно изказване,където казват,че ще се дава паралелно бъдещето и миналото, т. е , че всеки си получава възмездието и мечтите се сбъдвали! Неочакван и изненадващ край!!!! Какво значи това, ГАДАЕМ!!!

Общи условия

Активация на акаунт