Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 616
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, влизам пак за кратко   ooooh! ooooh!

Прочетох някои постове и видях вина и у себе си, въпреки, че съм се старала никого да не обидя -  сложих си линка в спойлер! Исках да отговоря на Мама Анджи визуално.....
Затова се извинявам  Praynigна всички, които са се почуствали засегнати! Не е било целенасочено! Peace

Като за още едно извинение поздравявам всички муцки / и пишещите, и на балкона и  скритите в будоара...  и гостите/ в темата с една прекрасна песен :

">#![/video]

Нещо не ми се получава с вграждането на клипове.... но нейсе..... ooooh! newsm78 newsm78

# 631
Що имам чувството,че може и да прецакат накрая финала и от там, и филма!

И аз имам такова чувство. Доколкото си спомням, не обещаха хубав, а силен и неочакван финал. Неочакван е различно от хубав. 79 серия беше хубава, но твърде предсказуема. Ефектен край не става със 'заживели щастливо'....Много щастие имаше в тази серия, все ми се струва, че ще ни забият един звучен и силен шамар на края...Дано съм лош пророк, макар че нищо не им попречи да го направят в Забранения плод и Менекше и Халил.

За съжаление мисля същото , затова и съм в отвратително настроение...Онзи камион на завоя не мога да го забравя и тяхното напомняне да внимаваме за подсказки...

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 04:37 от nelka123

# 632

.... И за да докажа че съм Беренка ще допълня , че заради Берен  гледам Щастливи заедно...Да благодарим на Нова телевизия - дублират я прекрасно... Турската актриса , която я дублира в оригинала е с отвратителна интонация...

И тук отново не споменаваш друг филм. Сигурно съм се объркала?

Колкото до лидерството, идеята ми беше, че надали някой се интересува от тази позиция. Реших, че е важна за тебе, но виждам, че съм се объркала - за тебе е важно да решаваш кой какво трябва да чете  - всеки който не е чел внимателно, да се върне на поправителен. Само не разбрах, това съвет ли е или е задължително?

# 633
  • Разград

# 634

Добромир и на мен ми липсва..!?

И Димана започна да ми липсва ..!?

# 635
  • Разград
Kerim&Fatmagül YÜZÜK hikayesi 3

# 636
  • AMS

Скрит текст:

# 637
  • Разград

# 638
  • Пловдив

(79 еп)

Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод на български. Превод от английски: bebo_sn, bonobo, Sofi_q; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 07:19 от mariana51

# 639
Здравейте дами.Успях да изгледам серията и да прочета вашите коментари.За жалост не споделям вашите положителни емоции и чувства,които са ви обзели!?!Толкова много шекер и шербет,няма и на най-големия градски панаир или селски сбор!!!  :thinking:bЛично аз,сериозно се притесних за здравето си.Най-вероятно повишаването на кръвната захар не само при мен е факт и Диабета е на една ръка разстояние!?!Хубавото при мен,е че съм добре със зъбите и денталната хигиена,нямам пломби,защото като нищо те щяха да изпопадат горките.В понеделник първата ми работа е да отскоча до болницата и да си направя пълен медицински преглед!?!
Ок,любовта си е любов,ама това което показаха определено ми дойде в повече,че чак започна да накъртва от сладост и в някои моменти да горчи!!! StopВие сте анализирали всичко което се случи дисконално и аз няма да го правя наново.
Направиха ми впечатление два факта и ще си позволя да коментирам тях!Първият е с красивата и емоционална сцена сутринта на рождения ден на Фатмето.Като взема в предвид,това което ни
показаха и в предишната серия,виждам,че много бързо паднаха задръжките на младата съпруга.Правенето на сутрешен секс,е нещо много хубаво и специално.Освен,че опъва допълнително кожата,то зарежда и с много положителни емоции и настроение!?! Grinning Mr. Green Grinning
Има жени,които се срамуват от светлината и това много вреди на техния сексуален живот.Задавал съм си въпроса,какво правят такива като тях,ако живеят в скандинавия и северните части на Русия?!?Белите нощи,могат трайно да увредет не само психиката им,но и физическото им здраве. newsm78 Съжалявам горките им съпрузи,но с този проблем дотук.Керим няма от какво да се притеснява,а неговите работници могат да са щастливи,че майсторът им ще ходи на работа в настроение и добра форма сутрин Grinning Hug!?!
Второто нещо,което на мен ми направи впечатление,бе факта,че когато тръгна на работа излизайки от къщи сутринта,Керим бе с бяла тениска,а късния следобед на яхтата се появи с бяла риза и сако без да се е прибирал у дома си!?! Thinking Не разбрах дали поради голямата си любов Фатмето пропусна този странен факт?!? Като любяща жена,която ни показа,как брани територията си в АВА,това би трябвало да и направи впечатление.То на Лодос би светнала червената лампичка на Павлов,но при нея това не стана?!?Най-малкото би трябвало да я жегне въпроса,къде се е преоблякъл,защо държи дрехи извън къщи и има ли той някоя частна квартира?!? Thinking Simple Smile
Искам да отговоря на един въпрос който бе зададен тук,защо се качиха на морския съд отстрани,а не от задната част.За мен това е в резултат на позиционирането и на кея и поради това,нямаше как да се спусне трап към кърмата на яхтата!?!Като казах яхта,се сетих че аз все още за жалост нямам такава,а като морско чедо,като млад перспективен мъж почти навършил 27 живеещ близо до вода,с голямо семейство,подсъзнателно усещам,че точно това е играчката която ми липсва!!!Все пак заради инвестициите в закупуването на плод зеленчука,засега ще се въздържа.Сега да кажа на какичката от Русе,да не се плаши от мен.Аз никога не бих казал на една дама лелка,пък дори и разликата във възръстта да е повече от 50 години!?! Naughty Харесаха ми опитите и да борави с тази трудна материя-математиката при изчисляването на термина и спокойно мога да я взема без кастинг,за касиерка в новото ми магазинче.С нея усещам,че ще бъдем страхотен тандем.Аз като Кларк Гейбъл,а тя почти като Вивиан Лий!?!За тази Скарлет,за която тя се съмнява дали не ми е съседка,искам да я успокоя,че не е!!!Живея в тихо и скромно кварталче с нормални хора и такива екземпляри нямаме!!! Grinning Mr. Green Grinning
На "Щирлиц",искам да кажа следното.Скоро когато си правех ежемесечното културно обогатяване, при разглеждането на тв сериалите от социалистическото време в страните на централна Европа,случайно попаднах на едно Чехословашко сериалче от 70-те "Болница на
края на града"В него,прозвуча една фраза,която винаги когато чета постовите и ми изниква в съзнанието и ме кара освен да се усмихна,и да се притесня!?! Фразата бе:"Ако глупоста имаше криле,вие щяхте да бъдете красива бяла гълъбица"!!!Първоначално се притеснявах,че може височината при летене да не и се отрази добре,но след всеки неин пост се обеждавам,че тя няма проблеми с вестибуларния си апарат и лети все по-нависоко и по-нависоко!?!Може би проблема и е само при посещението на козметик,защото нямам си на идея колко пари взимат при епилация на пернато,пък било то и красива бяла гълъбица?!?Все пак ако има проблем,аз съм на среща и ще помогна с каквото мога!!! tooth tooth tooth
Относно финала,след толкова много захар,нищо чудно да ни полеят с  една,две кофи оцет и да ни стричат живота.Все пак,на мен ще ми хареса дори и такъв край!?!Фатмето е сънувала,всичко това през ноща преди да тръгне да изпраща Мустафа!?!На сутринта,вместо да го изпрати,отива рано,рано в местния офис на Vodafone,взима на промоция последен модел айфон с сим карта на изплащане,праща на Мусти SMS "Не ме чакай,всичко битти" и с една хлопка на яренцето която избута от морето отива в ковачницата на майстор Галип и моли Керим да я оправи да пее по-хубаво.Докато го гледа,как той чука с големия "чук" медта и оправя хлопката взема светкавично решение.Хваща го за ръката и го помъква към автогарата,а оттам към.......?!?
Лека вечер и хубави емоции в неделния ден дами!!!

п.п. Забравих да спомена каката с развинтеното въображение!?! newsm78 Искам да и кажа,че никой не е забравен и нищо не е забравено!?! Това го изплагиатствах  от руския лозунг за 9-май"Денят на победата",за което съжалявам!?! Все пак за другото тя си знае!!! Grinning Mr. Green Grinning

# 640
Добро утро, момичета! Ведър и релаксиращ ден! Hug Hug

(79 еп)

Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод на български. Превод от английски: bebo_sn, bonobo, Sofi_q; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

Огромни благодарности за неуморния Ви труд! Нашите Златни момичета!
Бъдете здрави  и много щастливи!
   love001  love001  love001  love001

# 641
Dobro_mir  wavey  wavey  wavey

# 642

Що ли така умислен? За края ли мисли или му е излязла пъпка?

# 643
Вале,разбрахме се - на 10.02 почерпката от нас,пък който иска да си ражда,ние това вече сме го свършили!То и всъщност не че ни трябва повод за купона,ама друго си е като го има.Предлагам да е и тематичен-всички с роклета ала Фатито!:)
Аз отказвам да гадая какво ще се случи на финала,не щото нямам идеи,а защото ми е любопитно какво всъщност според разбиранията на сценаристките се крие в "неочакван и хубав дълъг финал".Имам някакви чисто субективни подозрения,но ще коментирам след като фактът се случи...
А пред вид тематиката на летния семинар и опасенията за фобии от страх и височини,имам ново предложение за мястото:
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=207913385998339&set=a.153714701418208.28709.153503458105999&type=1&theater
И последно да си кажа:всичко което пиша е в кръга на шегата,ако някой се е почувствал засегнат,моля да ми прости в духа на любимия сериал!Аз вар и цимент не нося,но на майтап нося,така че усмихнат и ползотворен неделен ден от мен!

# 644
самоцитат:фобии от страх Simple Smileи височини
грешка,грешка-фобии от вода и височини

Общи условия

Активация на акаунт