на всички, които са се почуствали засегнати! Не е било целенасочено! 
Вие сте анализирали всичко което се случи дисконално и аз няма да го правя наново.

Съжалявам горките им съпрузи,но с този проблем дотук.Керим няма от какво да се притеснява,а неговите работници могат да са щастливи,че майсторът им ще ходи на работа в настроение и добра форма сутрин
!?!
Не разбрах дали поради голямата си любов Фатмето пропусна този странен факт?!? Като любяща жена,която ни показа,как брани територията си в АВА,това би трябвало да и направи впечатление.То на Лодос би светнала червената лампичка на Павлов,но при нея това не стана?!?Най-малкото би трябвало да я жегне въпроса,къде се е преоблякъл,защо държи дрехи извън къщи и има ли той някоя частна квартира?!?

Харесаха ми опитите и да борави с тази трудна материя-математиката при изчисляването на термина и спокойно мога да я взема без кастинг,за касиерка в новото ми магазинче.С нея усещам,че ще бъдем страхотен тандем.Аз като Кларк Гейбъл,а тя почти като Вивиан Лий!?!За тази Скарлет,за която тя се съмнява дали не ми е съседка,искам да я успокоя,че не е!!!Живея в тихо и скромно кварталче с нормални хора и такива екземпляри нямаме!!!

Искам да и кажа,че никой не е забравен и нищо не е забравено!?! Това го изплагиатствах от руския лозунг за 9-май"Денят на победата",за което съжалявам!?! Все пак за другото тя си знае!!!

Препоръчани теми