Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 629
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета!
Ако някой все още се надява, че Мукадес може да се промени, нека си припомни първите 12 епизода. Тя е наистина зла и прави не грешки, а грехове.

Норитка, интересно предложение за финал, но не го вярвам. Най-малкото, ФГ не би могла да сънува Мерием, защото не я познава. А пък и толкова дълъг и подробен сън...Сигурна съм за себе си, че колкото и да мислим, сценаристките ще успеят да ни изненадат. Само дано не ни полеят с ледена вода!

Даниела, аз за почерпката не се вълнувам, ще я приготвим. От друго естество са ми вълненията.
Скрит текст:
ФГ какъв подарък получи от Керим за рождения си ден? Бебе!!! Е, на нас като рожденичка и именничка полага ли ни се подарък?! newsm78От Керим?!

Честит Ден на бащата! И татко Фахретин, и Керим, и Рахми, и Кадир бей заслужават поздравления именно като бащи. Нека са щастливи и да даряват щастие на децата си!

# 661
Добро утро, момичета, Изгледах серията и много ми хареса (това е за протокола и за да не ме изтрие някой)

Добри, добро утро, мойто момче!
Ти сигурен ли си, че си на 27 год? Аз сметнах, че си на 92. Щом Милена е на 42, а разликата ви е 50, значи ти си на 92. Изглеждаше ми малко по-млада, около 70.
В последно време разговора с теб ми стана доста скучен и след последния ти пост разбрах защо. Защото се държиш. като 70 годишна, изоставена от всичките и близки, и забравена от бога и от дявола жена. Дълго време се чудех защо ми приличаш на такава, но след като ми цитира и филм от 70-те и соцреализма разбрах - защото ти си такава жена.  След последното ти откровение обаче,разбрах,че съм объркала малко годините - сама си каза, че си на 92. От друга страна можеш да пишеш в интернет, което е доста голямо постижение за една баба, в моите очи (ако разбира се не си плащаш на някой да ти пише и публикува глупостите). Смятам, че и последното е възможно имайки предвид честотата и часовете, в които постваш - винаги публикуваш, когато няма почти никой в темата и никога не отговаряш веднага на хората, които ти пишат. Всичките ти постове са обмисляни поне няколко дни. Опитите ти за оригиналност са доста неуместни. Постовете ти са високопарни, самовлюбени и егоцентрични, а чувството ти за хумор ме убива. Убива ме в буквалния смисъл на думата. От последното изречение на поста ти виждам, че си и доста злопаметна. Все пак се радва, че си ме запомнила.
Виждам, че нощеска една дама е страдала за тебе. Защо не започнете да си пишете с нея на лични, щом толкова ти се радва? Така може би ще намериш нужното внимание и ще ни лишиш от безсмислените си брътвежи?
Това е последното ми писъмце за тебе, защото не влизаш в моя таргет. Контактите ми са ограничени само с хора под 35 год, възраст.
Помни и не забравяй колкото си искаш, но знай, че ако някой се подведе, че си мъж ще му представя логични доказателства, че не си. Няма да се уморя да го обяснявам на всеки поотделно, ако се наложи.

Фантазия,браво!!!Нещо подобно бях написала,но не го публикувах.Много интересен ми се стори факта,че на 27 години,израстнал в демокрацията,да проявява такъв интерес към соцфилмите,които сме гледали тогава,поради липса на други.Но днес,при наличието на толкова филми от различни жанрове и толкова литература,да седнеш точно болницата да гледаш  newsm78  дори аз бях дете,когато го даваха,а сме на едни години с Милена.

# 662
Добро утро, момичета, Изгледах серията и много ми хареса (това е за протокола и за да не ме изтрие някой)

Добри, добро утро, мойто момче!
Ти сигурен ли си, че си на 27 год? Аз сметнах, че си на 92. Щом Милена е на 42, а разликата ви е 50, значи ти си на 92. Изглеждаше ми малко по-млада, около 70.
В последно време разговора с теб ми стана доста скучен и след последния ти пост разбрах защо. Защото се държиш. като 70 годишна, изоставена от всичките и близки, и забравена от бога и от дявола жена. Дълго време се чудех защо ми приличаш на такава, но след като ми цитира и филм от 70-те и соцреализма разбрах - защото ти си такава жена.  След последното ти откровение обаче,разбрах,че съм объркала малко годините - сама си каза, че си на 92. От друга страна можеш да пишеш в интернет, което е доста голямо постижение за една баба, в моите очи (ако разбира се не си плащаш на някой да ти пише и публикува глупостите). Смятам, че и последното е възможно имайки предвид честотата и часовете, в които постваш - винаги публикуваш, когато няма почти никой в темата и никога не отговаряш веднага на хората, които ти пишат. Всичките ти постове са обмисляни поне няколко дни. Опитите ти за оригиналност са доста неуместни. Постовете ти са високопарни, самовлюбени и егоцентрични, а чувството ти за хумор ме убива. Убива ме в буквалния смисъл на думата. От последното изречение на поста ти виждам, че си и доста злопаметна. Все пак се радва, че си ме запомнила.
Виждам, че нощеска една дама е страдала за тебе. Защо не започнете да си пишете с нея на лични, щом толкова ти се радва? Така може би ще намериш нужното внимание и ще ни лишиш от безсмислените си брътвежи?
Това е последното ми писъмце за тебе, защото не влизаш в моя таргет. Контактите ми са ограничени само с хора под 35 год, възраст.
Помни и не забравяй колкото си искаш, но знай, че ако някой се подведе, че си мъж ще му представя логични доказателства, че не си. Няма да се уморя да го обяснявам на всеки поотделно, ако се наложи.

smile3501  love001 newsm10

# 663
ValentinaP -това е мое предположение направено още април,но както казах в поста си по-горе и за мен е невъзможен този финал  Hug

# 664
  • София
Ако наистина цялата история е нечий сън   newsm78, какво става с посланието малтретираните жени да отстояват правата си, за промените в нагласите на обществото за правата на жените въобще, значи всичко са празни приказки, измишльотини, smile3512 невъзможни да се случат в таза държава? Нали на 1-ви кадър на всяка серия стои логото на асоциацията за правата на жените?  newsm78 Какво ни баламосваха 79 серии за възможните невъзможни както се оказва промени в хората и обществото, къде остава надеждата на жените като Фатма да срещнат своя Керим, да си върнат живота и цветовете в него, да срещнат добри хора, да имат добри приятели! Направо съм бясна  smile3511, няма да мога да го преглътна, както споделих снощи за мен историята ще свърши със 79 епизод  newsm10. Точка smile3513

# 665
Абе според мен въобще няма да има изнасилване някои ще ги спре и това е Керим . Grinning Ето това е моята мечта.Така Фатмагюл се запознава с Керим и се влюбва в него ,защото Керим не прави грехът за които съжелавява през целият филм .Това е най-логично за мен.и НАЙ-ХУБАВИЯТ ФИНАЛ.фАТМАГЮЛ Е СЪНУВАЛА ,КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО СА Я ИЗНАСИЛИЛИ И КАК ТЯ Е МРАЗЕЛА КЕРИМ И ТН...и после дават 6 години по-късно двамата и дъщеричката им.Това ще е най-доброто ,няма никои да е виновен нито Мустафа ,нито Мукадес или др....

# 666
цитат:Е, на нас като рожденичка и именничка полага ли ни се подарък?! От Керим?!
Е,все от някой Керим ще получим де,ти не се кахъри. Wink
Моят проблем, е зелената рокля-тя е вече и в сънищата ми,ама йок,и в склада няма Joy

# 667
До Добромир

Цитата от филма "Болница в края на града" не е точен

Точния цитат е и той се отнася до Добромир защото аз никога не съм се съмнявала,че той е жена:

“Ако глупостта можеше да лети, вие, млада госпожице, щяхте да кръжите наоколо като гълъбица”

# 668
  • София
Фантазия wavey, здравей, липсваше ми!  love001

# 669
# 670
Малчева, къде се загуби?!!
Ти видя една по освободена сцена в леглото между Керим и Фати и забегна.
Ааааа, недей така джанъм!
Трябваш ни с твоите репортажи.

# 671
In The Final Episode, Buğra Gülsoy Also Will Play... Will dead raised to life again if you do not know the precision of the story Vural

След тези подсказки финалът взе да заприличва на Опълченците на Шипка:
...в едно да се бият живи и умрели...
за каузата де. Wink

Ама прилича и на гала-концерт:накрая излизат всички участници,че да си получат минутата слава. Laughing

Сега се сещам и друга трактовка:може и с един куршум няколко заека-хем финал на КВФ,хем реклама на Канал Д и на филма,в който участва Вурал...(извинете ме за невежеството,ама не съм в час с други сериали освен с този,то и с този толкова де,ама...) Embarassed

# 672
http://www.haberturk.com/medya/haber/751474-dizi-finalinde-meclis-durdu - От Туитъра на Едже статя за всичките им сериали с Мелек.

# 673
цитат:Ти видя една по освободена сцена в леглото...
Предлагам вместо кекс вече да употребяваме гъдел и официално понетието еротика да бъде заменено от гъделичкане. Wink

# 674
цитат:Ти видя една по освободена сцена в леглото...
Предлагам вместо кекс вече да употребяваме гъдел и официално понетието еротика да бъде заменено от гъделичкане. Wink

Ирония ли усещам?!!

Общи условия

Активация на акаунт