Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Абе според мен въобще няма да има изнасилване някои ще ги спре и това е Керим . Grinning Ето това е моята мечта.Така Фатмагюл се запознава с Керим и се влюбва в него ,защото Керим не прави грехът за които съжелавява през целият филм .Това е най-логично за мен.и НАЙ-ХУБАВИЯТ ФИНАЛ.фАТМАГЮЛ Е СЪНУВАЛА ,КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО СА Я ИЗНАСИЛИЛИ И КАК ТЯ Е МРАЗЕЛА КЕРИМ И ТН...и после дават 6 години по-късно двамата и дъщеричката им.Това ще е най-доброто ,няма никои да е виновен нито Мустафа ,нито Мукадес или др....
И на мен би ми харесало, ако Керим с три-пет прави удара спре онези тримцата,
но трябва нещо по-така да се случи, за да разлюби Фатмагюл Мустафа и да се влюби
в Керим. Просто така ли ще му се хвърли на врата?!
Накрая , както си писала - няма виновни и всички плеснали с ръце и дружно се прегърнали. Laughing
Каквото и да е, все пак знаем от ретроспекциите, че Фатмагюл ще остане с Керим и
ще си чакат бебето. Дано само това не променят сценаристките.
Какъвто и да е краят, но да е ясен, а не както при "Езел" -
никой нищо не разбра до ден днешен. Laughing
А иначе като пример за супер неочакван край се сещам за филма "Играта" с Майкъл Дъглас.

http://www.imdb.com/title/tt0119174/

Приятен ден и не го мислете толкова - каквото-такова с този финален епизод!

# 676
Добро утро, момичета, Изгледах серията и много ми хареса (това е за протокола и за да не ме изтрие някой)

Добри, добро утро, мойто момче!
Ти сигурен ли си, че си на 27 год? Аз сметнах, че си на 92. Щом Милена е на 42, а разликата ви е 50, значи ти си на 92. Изглеждаше ми малко по-млада, около 70.
В последно време разговора с теб ми стана доста скучен и след последния ти пост разбрах защо. Защото се държиш. като 70 годишна, изоставена от всичките и близки, и забравена от бога и от дявола жена. Дълго време се чудех защо ми приличаш на такава, но след като ми цитира и филм от 70-те и соцреализма разбрах - защото ти си такава жена.  След последното ти откровение обаче,разбрах,че съм объркала малко годините - сама си каза, че си на 92. От друга страна можеш да пишеш в интернет, което е доста голямо постижение за една баба, в моите очи (ако разбира се не си плащаш на някой да ти пише и публикува глупостите). Смятам, че и последното е възможно имайки предвид честотата и часовете, в които постваш - винаги публикуваш, когато няма почти никой в темата и никога не отговаряш веднага на хората, които ти пишат. Всичките ти постове са обмисляни поне няколко дни. Опитите ти за оригиналност са доста неуместни. Постовете ти са високопарни, самовлюбени и егоцентрични, а чувството ти за хумор ме убива. Убива ме в буквалния смисъл на думата. От последното изречение на поста ти виждам, че си и доста злопаметна. Все пак се радва, че си ме запомнила.
Виждам, че нощеска една дама е страдала за тебе. Защо не започнете да си пишете с нея на лични, щом толкова ти се радва? Така може би ще намериш нужното внимание и ще ни лишиш от безсмислените си брътвежи?
Това е последното ми писъмце за тебе, защото не влизаш в моя таргет. Контактите ми са ограничени само с хора под 35 год, възраст.
Помни и не забравяй колкото си искаш, но знай, че ако някой се подведе, че си мъж ще му представя логични доказателства, че не си. Няма да се уморя да го обяснявам на всеки поотделно, ако се наложи.

Фантазия,браво!!!Нещо подобно бях написала,но не го публикувах.Много интересен ми се стори факта,че на 27 години,израстнал в демокрацията,да проявява такъв интерес към соцфилмите,които сме гледали тогава,поради липса на други.Но днес,при наличието на толкова филми от различни жанрове и толкова литература,да седнеш точно болницата да гледаш  newsm78  дори аз бях дете,когато го даваха,а сме на едни години с Милена.

Норитка, той не просто проявява интерес. Той си прави цитирам:
 "....Скоро когато си правех ежемесечното културно обогатяване, при разглеждането на тв сериалите от социалистическото време в страните на централна Европа,случайно попаднах на едно Чехословашко сериалче от 70-те "Болница на края на града".
 Намира време въпреки забързаното ежедневие във Фриско да се обогатява ежемесечно със съмнителни по стойност художествени произведения.

# 677
Добро утро   bouquet

Гледам, че снощи сте гадаели финала. И мен честно казано ме притеснява думата НЕОЧАКВАН. То какво неочаквано и неразнищено от вас остана  newsm78  А това да е нечий сън ми се струва най-тъпото, което биха могли да  измислят Е и М. Но.....ще видим в четвъртък.....

Искам да ви питам нещо. Понеже започнах за Н-ти път сериите от началото, сега съм на 27еп. Освен в Дейлито (където след 23-4 еп. е с ужасен звук на места, звука е различен от картината, липсва превод) има ли някъде другаде за гледане он-лайн? И ако не, къде мога да ги намеря всички серии ама с читаво качество? В Дата-та същите като в Дейлито ли са?

И моля ви, кажете как да си добавя гифчето с продължението на моя подпис, дето Хриси го постна снощи? Как ли не пробвах и не ще бе.... Embarassed

# 678
Много благодаря на всички ,които вчера ме поздравиха. newsm51

# 679
Много благодаря на всички ,които вчера ме поздравиха. newsm51

Цвете, аз вчера те пропуснах, но те поздравявам на патерица и ти желая всичко най-хубаво!  bouquet  bouquet

# 680
Sizce Sıra Kerimdemi Yoksa Fatmagüldemi? İkisinden Biri Ölüyor Büyük İhtimal Fatmagül onlarla birlikte Selim Ve Erdoğanda İntihar Edebilir Heran Herşey oLabilir kendinizi hazırlayın

Engin Ozturk pak ni podzskazva ne6to tozi put svurzano sus Selim i Erdogan

# 681
Спомням си,че преди две-три седмици,че прочетох някъде.Когато са раздали сценария за последната серия всички артисти били изненадани от това какъв е финала,те също не били очаквали такъв финал.

# 682
fantasya -който може го може!!!!  Joy  Joy  Joy  

Кой ни е виновен на нас,че от работа,пране,готвене,чистене,гледане на деца и други такива скучни и не отнемащи времето мероприятия,не ни остава време да си направим и ние ежемесечното културно обогатяване  newsm78  newsm78  newsm78

# 683
И аз съм се замисляла, че може всичко да е сън, . Това определено би било неочаван финал.  Но това ще отива на един трилър например, а не на филм кауза според  мен. Фатма веше в съзнание до един по време на изнасилването, само накрая изгуби съзнание, така че няма как изнасилването да не се е случило, ако наистина е тръгнала да изпраща Мустафа.

Представяте ли си Фатма просто да е заспала, дори да не е изпратила Мустафа, а просто да си е сънувала целия този кошмар и въобще не е срещала Керим. Събужда се . След един ден  Мустафа се връща от морето , Фатма му се радва на завръщането. Обичат се и се женят. Финал.  Joy Joy Joy

Това ако ни го причинят сценаристките , и 10 тона домати ще са им малко, нещо по-стабилно трябва да е наказанието им.
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 684
Всъщност превода е ,че някои от умрелите нищо не е направил демек е нямало изнасилване- предполагам Вурал .Керим ги е спрял явно ,така Фатмагюл прощава на Керим и това е то целият филм.Страхотен финал ,ще е защото ГРЕШКАТА НА КЕРИМ ЩЕ БЪДЕ ПОПРАВЕНА ЕХ ДАНО ДА ПОЗНАЯ.фактически фатмагюл никога е нямала омраза към КЕРИМ.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 12:12 от yonitouo

# 685
цитат:Ирония ли усещам?!!
Каква ти ирония,Сутрешен гъдел,това си е живата и неподправена истина Joy

# 686

Представяте ли си Фатма просто да е заспала, дори да не е изпратила Мустафа, а просто да си е сънувала целия този кошмар и въобще не е срещала Керим. Събужда се . След един ден  Мустафа се връща от морето , Фатма му се радва на завръщането. Обичат се и се женят. Финал.  Joy Joy Joy

Аз тази серия ще я пропусна, ако не участва Керим. Може ли да сме го видели за последен път в предната серия? Защото ако е такъв финала, не виждам какво ще прави Керим на сватбата на Мустафа. Ще си посипя главата с пепел и ще изключа телевизора.

# 687
Превеждам нещо от руския форум, което ми се стори интересно:
В ливанско списание излезе статия за КВФ. В статията пише, че по време на снимките на 1 серия, след 10 часа снимки, Берен е имала нервен срив. Помогнал й да се успокои Енгин, който е неин стар приятел.
През 2011 г. Енгин е спечелил анкета в Турция за най-добър драматичен актьор. 150 000 са гласували за него с думите: "Керим...най-красивият... най-популярният..." Според мнението на зрителите, с годините Енгин изглежда по-добре. Ставайки най-популярният актьор в Турция и в арабския свят, Енгин се превъща в най-желан мъж за почти всяка жена, но въпреки това, си остава срамежлив и скромен. Той все още се смущава, когато поклонниците му го виждат на улицата и се втурват да го целуват.
Когато попитали Енгин за отношенията му с Берен, той отговорил, че са били и винаги ще бъдат приятели.

Берен в началото на снимките, само за седмица, е свалила 3 кг.
Попитали главните герои коя роля им е най-близка. Отговорите са:
Берен - Ако трябва да избирам нежду Бихтер и Фатмагюл, по-скоро Фатмагюл.
Енгин - Керим, защото той много прилича на мен, само дето аз не плача толкова.
Фърат - Ненавиждам Мустафа, в реалния живот съвсем не приличам на него.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 12:22 от ValentinaP

# 688

Представяте ли си Фатма просто да е заспала, дори да не е изпратила Мустафа, а просто да си е сънувала целия този кошмар и въобще не е срещала Керим. Събужда се . След един ден  Мустафа се връща от морето , Фатма му се радва на завръщането. Обичат се и се женят. Финал.  Joy Joy Joy

Аз тази серия ще я пропусна, ако не участва Керим. Може ли да сме го видели за последен път в предната серия? Защото ако е такъв финала, не виждам какво ще прави Керим на сватбата на Мустафа. Ще си посипя главата с пепел и ще изключа телевизора.
И ще се получи ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ в домашно-битов вариант Wink

# 689
  • София
newsm10
Искам във финала ретроспекция на процеса и някакво продължение на щастливата история на К и Ф, не искам драми, не искам обрати, не искам смърти! Стигат ми!  no Ще си гледам старите серии, ще се радвам на К /Е, ще се кефя на 79 серия и въобще ще игнорирам ignore2   неочакваният им финал, ако не ми хареса! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт