Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 807
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Вени Колева, колажът е умопомрачителен! smile3501 smile3501

Злати правилно предложи, че е за първа страница и не само, а може би за художествено оформление на корицата от бъдещата  книга на Синем?

# 181
Вени  Hug за колажа
Както каза Фатма" От къде тръгнахме и  къде стигнахме"

# 182
Зизу,я сега да те питам аз тебе нещо-Керим с тия къси-дълги,къси-дълги,да не гонил заек с джипа,а?
Или само аз така си мисля?  newsm78 newsm78
Вени,колажа е уникален!  Hug
Момичета,аз бягам,че работата ме зове! Наглеждам ви,но вече само с едното око...и то не постоянно...
Гюле! Гюле!  Peace
Ако Мука я асоциираш с майка - зайка...хубаво.

Байдъуей...защо винаги когато имаш нещо да ми кажеш усещам някакъв странен сарказъм...?
Да не би да имаш нещо против мен...ако е така мястото за съскане не е тук...
Зизу,нямам нищо против теб,мила! Само се базиках! Явно трябва да слагам правилните емотикони! Аз много си те харесвам-имаш уникално чувство за хумор! Моля те,не си мисли че имам някакви задни мисли или нещо подобно! Приемаш?
 Praynig Praynig Praynig

# 183
  • Разград

# 184
  • Sofia, Bulgaria
има ли превод момента,в когато разбират, че е бременна Ф
и къде има пуснат трейлър с раждането на Ф, не на майка й - него го гледах - дайте линк, моля Simple Smile

# 185
  • Враца
и къде има пуснат трейлър с раждането на Ф, не на майка й - него го гледах - дайте линк, моля Simple Smile

Превод на този момент няма, и такъв трейлър няма  Simple Smile

Veni_Koleva, колажа ти е уникален - началото на историята и да не казвам края, а новото щастливо начало.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 14:56 от mama_an_ji

# 186
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
"2 години по-късно"

Публикация на Ълдърския вестник "2 години спокойно съм спала...нищо не съм крала..."

Кметицата на Ълдър Мукадес Кетенджи беше арестувана за незаконни заменки по Ълдърските заливи. Стойността на измамата е неизмерима по наглос за Турските геогравски ширини. Тя ще бъде изправена пред съда да отговаря за деянията си.
Попитана от репортери вярни ли са твърденията на полицията, кметицата отговорио следното:
'Долни инсинуации, породени от завистта на Фатма и Мерием. Никой ли за толкова време не разбра добрите ми намерения да докарам инвеститори в района?Тойбе, тойбееееее...няма спокойствие от тия двете кадъни...все да си отмъщават на мен...добронамерената...Така като ме гледате приличам ли на мошеник? Лоши жени...лоши...Господи, дари ме с търпение да се справя с таз несправедливост.
Като обобщение искам да заявя...Аз вярвам в правосъдната система!!!

П.П. Рахмиии, хич не мисли, че ще ти дам развод...тия деца са мой и ще ти ги взема...."

И последен хабер от агенция "Хич не вървят нещата...кога ще ми порасне косата"

Кметицата не успя да се яви на първото дело...пак беше обезкосмена по главата, ма тоя път от Мерием Капалъ.
Нервите на Мерием кипнали, когато разбрала, че Мука е цунала и нейния имот на брега на морето. До този момент завалийката не подозирала нищо, ама при посещение на родното си място в имота си видяла построен грандомански хотел.

# 187
Значи, момичета - Зизу, Спиритче и Миленка - железни къзларски сте Вие - , накарахте ме да се смея, когато ми е толкова тъжно! Ей такива железобетонни /казва мъжо/, дето да пазят самообладание и да подават по една студена чаша вода /на мен може и нещо по-твърдо да сложите/  Laughing
Аз съм една мека Мара, не е истина ... Като Мерием съм, същата, заразявам се с емоцията на другите хора, все едно е моя  #Silly - безнадежна работа!

Мука - кметица? - ще е най-щастливата , или пък принцеса на Йълдър   Joy

Вени, колажа убийствен, буквално! Аз не съм гледала сцената  с изнасилването втори път, но този кадър - ужас! Умишлено не съм го гледала, много ми е тежък, пък и нали се омагьосах по Енгин, заради него не съм посмяла - иначе никога не бих му простила - да стои там, отстрани, да гледа как
Скрит текст:
брутално се изреждат трима мъже...
и нищо да не направи ..., но и той никога няма да си прости ...  ох, няма да се връщам там

# 188

Скоро може и да има, ако слушкате  newsm03
Вени, колажът ти е страхотен   bouquet

# 189
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу,я сега да те питам аз тебе нещо-Керим с тия къси-дълги,къси-дълги,да не гонил заек с джипа,а?
Момичета,аз бягам,че работата ме зове! Наглеждам ви,но вече само с едното око...и то не постоянно...
Гюле! Гюле!  Peace

Байдъуей...защо винаги когато имаш нещо да ми кажеш усещам някакъв странен сарказъм...?
Зизу,нямам нищо против теб,мила! Само се базиках! Явно трябва да слагам правилните емотикони! Аз много си те харесвам-имаш уникално чувство за хумор! Моля те,не си мисли че имам някакви задни мисли или нещо подобно! Приемаш?
 Praynig Praynig Praynig
Споко, всичко е ток и жица.
Аз пък не мога да си сложа емотикон...ама всичко е точно. АнащъкмЪ???

П.П Да знаеш...нося на бъзик...бой...пари...ама най вече на диаманти...хаххаха

# 190
  • Враца

Скоро може и да има, ако слушкате  newsm03 Вени, колажът ти е страхотен   bouquet

Дай боже да има!  Simple Smile Hug  Най-послушните ще бъдем. Simple Smile Simple Smile

# 191
Гюле! Гюле!  Peace

Praynig Praynig Praynig

Всички носим на диаманти и дано нашите герои доживеят диамантената си сватба! Извинете за нахлуването smile3501

# 192
Гюле! Гюле!  Peace

Praynig Praynig Praynig

Зизу,да ти кажа аз също на последното нося много,другото не ми пречи!  hahaha hahaha hahaha hahaha
А за Мука-Кметица:направо ме прати у кереча! Голям смях с теб днес!    Hug bouquet

# 193
Бебо, много ще слушкаме и всичко ще си изядем, най-вече ноктите ще изгризкаме!

Тебе, мила, дано Господ те дари със спокойствие и свободно време, за да можеш да преведеш това,
което чакаме с голямо нетърпение! Не те насилвам, а се моля да ти е спокойно и ползотворно!

love001  love001 txtloves

# 194
Зизу............., идеята ти с кметица Кетенджи и заменките е уникална!Аферим!

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт