Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 734
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Димана, моите уважения - поздравите, които пускам са равносилни на всеки друг поздрав, отправен по случай на рожден ден, празник, или просто любима песен. Повечето от хората тук го правят. Поздравите ми са винаги в скрит текст, адресирани до опеределени хора, за да не дразня никого. Освен това, те са винаги между другото, след коментара ми за настоящия сериал - Каква е вината на Фатмагюл. Изразих личното си мнение относно това какво ми харесва и какво не, както го правят останалите по отношение на други сериали, игрални филми и т.н. В другата тема си нямам и на идея как ме наричат, нито пиша там. Целта ми никога не е била да привличам някого към нещо, а само да отбележа какво мисля, и ако някой му стане интересно да погледне за себе си, а ако това му достави удоволствие - много бих се зарадвала. Не е честно да се обръщаш само към мен, заради изразено мнение - направено сравнение в няколко мои поста, които се броят на пръстите на едната ми ръка. Ако ще се отправя апел, моля да е или към всички, относно неща, които не са по темата, или на никого. Иначе се създава впечатление,че имаш нещо лично точно към мен, за което се надявам да не е така, защото не съм се отнесла лошо или невъзпитано към никого тук, напротив - целта ми е била винаги добронамерена. Надявам се,че се аргументирах добре и всички ме разбрахте правилно.

# 316
Абе да си признаем никой не може да дублира или копира Енгин
Ама за Мука не съм на същото мнение - същия клип 26.50 мин.

Скрит текст:
Мерием: Ако не дойдеш, може да не  уцеля съотношението
Мука: Възможно е, не всеки има талант.... Joy

# 317
Брех,Добромир дошъл! А-ха са го изпусна!

Все още поради липса на време не съм гледал серията и не мога да я коментирам.За малкото време в което четох,оставам с впечатлението,че май всичко е било на макс?!? Thinking
От два дни като гламав обикалям големите хипермаркети, и квартални плод зеленчуци да си търся работа както ме посъветваха някои дами,но навсякъде ми отказват,като ми казват,че търсят общи работници,а не манекени!?! tooth tooth toothМай най-добре ,ще е да си купя акции в Apple,Но не съм сигурен това да ли ще го броят в моя полза?!? newsm78 Grinning Във Форест Гъмп,героят на Том Хенкс,смяташе,че е закупил подобни акции във фирма за търговия с плодове,така че според мен би трябвало да се брои!?! Mr. Green Тати хубаво ми казва,да не се вързвам на акъла на хора,не прочели и една книга,ама кой да го слуша!?! Grinning Mr. Green Grinning Днес е ден на майстора за мен и след малко изчезвам от офиса и този следобед пак ще търся работа, и дано най-после имам късмет!?! Hug
Лек и приятен ден и много положителни емоции!!!

# 318
Скрит текст:
Момичета в шоуто на Беяз май се казва е нашият зет Кенан .За пеенето става ама как се е барнал-тениска с къс ръкав елек и един чепик черно -бял в тон с 3 часовата прическа -фешън модел.Като поведение много маска ,много поза силно неестествен.За първи път го гледам това шоу /той и водещият е много анти /,но днес заради Кенан.Исках да видя дали няма да ми стане симпатичен с държанието си ,че външният вид не е критерй ама йок

# 319
Димана, моите уважения - поздравите, които пускам са равносилни на всеки друг поздрав, отправен по случай на рожден ден, празник, или просто любима песен. Повечето от хората тук го правят. Поздравите ми са винаги в скрит текст, адресирани до опеределени хора,
. Ако ще се отправя апел, моля да е или към всички, относно неща, които не са по темата, или на никого. Иначе се създава впечатление,че имаш нещо лично точно към мен, за което се надявам да не е така, защото не съм се отнесла лошо или невъзпитано към никого тук, напротив - целта ми е била винаги добронамерена. Надявам се,че се аргументирах добре и всички ме разбрахте правилно.
Зори, нямам нищо лично към теб, а този апел щях да отправя и към Злати и Боровинка.
Злати сама каза, че спами и няма да го прави повече. Боровинка, ще те помоля и ти да не го правиш!
Недейте, момичета, все пак това е домът на КВФ.
Не приемайте апелът ми като лично отношение, а повече го приемете като споделено огорчение.

# 320
  • Разград
Вижте какво клипче е подготвил Беяз за Берен и Кенан. Започва от 18.41 мин.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=16-06-2012%2000:18

# 321
Ама много метромъж този Кенан.... тц. тц и тоз перчем как го загладил на една страна.. сигурно се обезкосмява.... пфуууууу аман от таквиз ми ти модерни ергени

# 322
Снаха и зълва в много приятелски отношения... Shocked Rolling Eyes

И още една романтична Берен.  bouquet

# 323
Керим пиян по български
Скрит текст:

Превода, гласът и интонацията са зашеметяващо ужасни... Confused
Българо–битивинска работа #Crazyотврат.

# 324
  • Стара Загора
Димана,нищо лично и от мен, много те уважавам!Не мисля обаче,че един поздрав в спойлер трябва да огорчава някого.Както каза и Зори правят го повечето момичета в темата с една или друга песен.Слагаме в спойлер,ако някой не му харесва да не гледа и да не чете.Не мисля,че се създават групички и спорове за това кой сериал е по-най-най.Всеки си има мнение и вкус и решава какво ще гледа,никой не води пропаганда.Знам много добре,че това е домът на КВФ и обещавам най-тържествено да не спамя и аз повече!До скоро скъпи момичета!Беше ми приятно във вашата компания!!!

# 325
Значи не искам да обиждам Кенан по никакъв начин, не го познаваме човека, не знаема какъв е. Но гледайки го в шоуто, ми прави впечатление нещо. Не смятате ли, че Кенан има доста непропорционално тяло. Има малък торс, и главата му някак изглежда голяма, на фона на дребното му тяло??? Не знам, но на мен ми се струва много непропорционален??? Или може би бъркам... newsm78 newsm78 newsm78

# 326
Значи не искам да обиждам Кенан по никакъв начин, не го познаваме човека, не знаема какъв е. Но гледайки го в шоуто, ми прави впечатление нещо. Не смятате ли, че Кенан има доста непропорционално тяло. Има малък торс, и главата му някак изглежда голяма, на фона на дребното му тяло??? Не знам, но на мен ми се струва много непропорционален??? Или може би бъркам... newsm78 newsm78 newsm78

Абсолютно същото щях да пиша Peace Joy
голяма глава  малък торс ....плюс това- не може да пее ooooh!
поне мен не ме впечатли Mr. Green

# 327
Охххх на мен колко неща ми се струват сбъркани в него, ама ще си замълча, нали не го познавам smile3534

# 328
Оооооо,поспаланко се наспа и вече е сутрешен гъдел Joy Joy Joy

# 329
Продължавам да се чудя защо Берен ходи с толкова много бели косми в косата ..... и така докато се чудех има няма около една година откакто следя филма , погледнах че и на мен ми са се появили толкова много -  знаех си, че всичко се връща в този живот Simple Smile
То и аз като нея гоня трийсетака и  не ми си чини така да ходя.... пък за нея, незнам.. актриса постоянно в полезрението.. newsm78

Lilims   сън не ми лови след онази сцена, а и постоянно ходя нахилена когато в ума ми е Керим.... а той не излиза от там. Embarassed

Дълбоко съм обидена на Dobro_mir за това - Тати хубаво ми казва,да не се вързвам на акъла на хора,не прочели и една книга,ама кой да го слуша!?!  Sad

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 01:05 от Сутрешен гъдел

Общи условия

Активация на акаунт