Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Някой знае ли,защо като превеждам статий от турски на БГ,чичко Гугъл нарича Керим Питърс Акюрек

# 436
Извинявам се,неволно се повторих.

# 437
Уважаема/ми Skarlet OH ,

Бог ми е свидетел,че 4-ри пъти четох Вашия пост обаче не разбрах. newsm78

1.Г-н Акюрек има приятелка българка,която е родена на 24.05.1987 година?
2.Тя живее в САЩ и не е запозната той какво работи? Съответно не ползват интернет,няма имение в Истанбул,не лети до там?

Ами как аджеба комуникират?

Не знам защо Вашето писание много напомня на един наш задокеански съфорумец от Фриско! Може би го познавате или сте съседи!

ТЦЪ! Това е  жена му!
Тя нали е Скарлет О'Хара! Той пък се изявява като Рет Бътлър! аааа,изнинете,той нали не ставал за продавач в зарзаватчииница,значи е перфектен за главната роля в "Отнесени от Вихъра"...
ех,мечти,мечти...и колко болни мозъци има по земята...
 ooooh! ooooh! ooooh!

И коя е най-запомнящата се реплика на Рет Бътлър към Скарлет:

Честно казано, мила, не давам пукната пара."
  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 17:31 от Милена Попова

# 438
Миленка,
Което на свои ред води само до един субект-Героя от Фриско ,имунизиран срещу хумор,но за сметка на това с голямо въображение! Peace  Joy Joy Joy
Ех,мечти,мечти...

# 439
А кой беше матката според чичо Гугъл,че забравих Joy Joy Joy Joy Joy

dani_pop ,аз пак съм пропуснала сигурно нещо.Кои са недоволни сега?

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 17:38 от Dimony

# 440
Здравейте,мили дами,аз определено ви изтървах от поглед и чат-пат успявам да хвърля по едно око и какво да видя сега-гледам и не вярвам на ушите си.След такава емоционална серия пак има недоволни,ами нали това го чакахме има-няма 3-4 месеца.На мен пък всичко ми хареса,макар че още нямам време да я изгледам преведена,за което мнооооооого благодаря.За превода де!И боричкането в леглото ми хареса (то ми липсва още от п.б.н.),и компетентността на мъжете ми хареса (то заради единия от тях съм тук я),и усмивката на Фатмето ми хареса (тя пък ми липсваше през цялия сериал),а пък корабът си беше находка отвсякъде,щом и в турските сериали вече си правят гаргара с Титаник...Гледам тюхкате се какво ще правим като свърши-ами ще си намерим друг или ще гледаме най-доброто от този,важното е да запазим спонтанността и удоволствието от общуването.Но тук повече няма какво да се случи.Е,някои си искат дървото,ама на мен не ми липсва, и с него,и без него,каквото трябваше то и стана.Миленка,извинявай ако по някакъв начин съм засегнала авторските ти права,не е било умишлено.За мен специално това беше откритието-вече ще се заглеждам в турски сериали,а може и да се зарибя по някой друг,важното е вие да сте там.
Само още две думи и те са по повод дубльорите по бтв.Ами аджамии са,ама и те семейства хранят.Пък и нашата лента е много високо вдигната.Да не говорим,че някои турски артисти  звучат по-добре с дублиралите ги български гласове.Давам пример с Инджито.Когато чух гласа на артистката при Слави Трифонов бях страшно разочарована.Много по-убедителна е с гласа на Кристина Ибришимова,разбира се това си е лично мое мнение.Сега ще кажете за това има субтитри.Ами хората дето не довиждат,за тях това е шанса да гледат филма пълноценно.
Така че хубав уикенд,мили момичета,и не се косете оти че ви мине!

# 441
Такааа,значи по повод турските филми,ако не сте гледали,,Сълзи над босфора,, не го пропускайте.Никак няма да съжалявате.Не знам дали го има преведен със субтитри някъде,но аз съм го гледала по НОВА ТВ и дублажа им не е лош.Седа Гювен е една от артистките.
За предпочитане е и ,,Езел,,с Кенан Им,Джансу Дере,Ийит Йозшенер.

# 442
А кой беше матката според чичо Гугъл,че забравих Joy Joy Joy Joy Joy

Кака!  Joy

# 443
dani_pop   Hug  Hug  Hug

# 444

Meriam Pandarova-Kocaomer, честит рожден ден! Да ти се връща стократно радостта, която ни даряваш!

Цветето, честит рожден ден! Бъди щастлива!

Момичета, виждам, че сте коментирали сцената с изнасилването. Доколкото знам, не че са били 7 сценария, а е снимано със 7 камери от различни ъгли и са ни предоставили "най-щадящия" вариант. Снимали са от 22 часа до разсъмване. Как да не е била нервна Берен, и въобще как ли се отразява всичко от ролите върху психиката на актьора. Навярно е много трудно и затова са малко тези, които успяват да запазят нормален личен живот.

Колкото до истериите с турски сериали, аз доста време не се поддавах. Гледах Перла и Листопад, но без особени вълнения. От онова време имам смешен спомен - синът ми се прибира и казва: "По улиците няма никой, а от всички прозорци се чува: Мехмет, Мехмет!"
Първият сериал, по който се запалих, беше "Любов и наказание". Гледах го с интерес, по много серии наведнъж, докато свърши, но не повторих. С КВФ е съвсем друго - серии по много пъти, клипове, форум - вече 8 месеца. Остава да разбера как ще се почувствам след края на сериала.

# 445
За малко да забравя-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИ МОМИЧЕТА! Да сте здрави и все така всеотдайни,от късмет и любов да не се отървете!

# 446
  • Враца
Честит рожден ден на рожденничките!  smile3525 smile3525 smile3525
Цялото щастие на света да се стовари върху вас!!!

# 447
  • Пловдив
Някой знае ли,защо като превеждам статий от турски на БГ,чичко Гугъл нарича Керим Питърс Акюрек

Ти да видиш Нургюл Й. ,как превежда- Памела Андерсън Идея си нямам къде е учил турски Гуги  Wink, ама е преводач та дрънка  Laughing

Ей, веднага и убихте илюзията на Скарлет, че ни е заблудила  LaughingПоне пратете много поздрави на Добри по нея  Joy Joy

Meriam Pandarova-Kocaomer  и Цвети, честит рожден ден   bouquet

# 448
  • На изток от рая...

Мерием,
Цвети,
честит рожден ден!!!

Бъдете здрави и много, много щастливи!!

# 449
Момичета,сетих се нещо!

Ако ще ни дават раждането на Енисе,то трябва да е през зимата.Това означава,че тази сцена отдавна е снимана.И докато ние се кахърихме дали Ердоановата глава ще оздравее след удара с лопата и дали Рахми ще оздравее от херпес.зостер?  newsm78 Вижте вие какво са снимали!

Общи условия

Активация на акаунт