Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 161
  • 707
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Много ми е болно за това, че нашите баби, дядовци и родители, които цял живот са се трудили сега едва смогват да си платят лекарствата и сметките за ток, а пък онези мургавите - то социални ,то детски и ток крадат и жица а не пп
лащат нищо. А в Русия пенсионерите плащат символични битови сметки.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 23:03 от nanastef

# 316
Мила, сигурна съм,че всеки втори мисли като теб, но никой не смее да го каже,защото ония, ще ни съсипят!

# 317
Така е , като живеем в циганска държава . #2gunfire Аз , както предполагам и повечето от вас , не вземам детски - много съм богата  Mr. Green. Сега се връщам от паспортна служба / с детето ще ходим на гости до Германия  /  и разни други институции обиколихме - ми то само "пингвини" и  'роми"  #Cussing out, не могат две приказки да вържат , камо ли да четат , там където трябва  smile3516

# 318
  • София
Привет мили момичета!
Вече съм на българска земя! Като за начало ме тресна един зъбобол и днес понеделнишки естествено бях на зъболекар. Какво да се прави - каръшка история. Но все пак има и нещо положително - чернодробните ензими са ми в норма, чакам в сряда да излезе и Ту маркер. Другия вторник имам час за д-р Марков. Надявам се всичко да е наред.
Имам много да ви разказвам, но това ще стане когато се видим на по кафе и сладки приказки. Както вече ви писах, ще подкрепя със снимков материал.
Много емоции сте имали в темата, но аз все си мисля, че и без това не може! Все пак в нета влизат много и различни хора. Това, че ние сме чувствителни на някои теми е напълно разбираемо, но все си мисля, че нищо крайно не е полезно. Трябва да бъдем много толерантни една към друга. Аз по някога укорявам и себе си.
Много се радвам, че има и много поводи за радостни изживявания. Алиса мила, поздравления с много закъснение за бракосъчетанието на дъщеря ти. Поздравявам от сърце и всички които са имали някакъв празник.
Миленка поздрави за хубавите резултати от прегледите. Дай боже на всички нас такива резултати.
Сис ще се опитам мила да компенсирам отсъствието си с ежедневно гласуване за малката принцеска.
Хули, Криси и всички момичета  love001

# 319
  • София
Привет Марги,аз също трябва да ходя при д-р Марков,но мисля да го оставя за след отпуската

Специални целувки за теб kiss

# 320
  • у нас - на брега на морето
Марги, добре си си дошла!  wavey  bouquet Хубаво - лошо, все пак тук си ни е родината!  bg
Както казал таткото Глист на малкото глистче от един виц. Показало се Глистчето от ду...о на един акащ на полянка с тревичка, цветенца, пеперудки, синьо небе, птичи песни, огледало се и попитало баща си, защо живеят в този тъмен, миризлив задник, щом навън е толкова хубаво? Баща му въздъхнал и отговорил: "Родина, татьовото, родина!"  Laughing
Хайде лека нощ! smile3524

# 321
Марги, добре завърнала се! Липсваше! Hug

С Пеперудка се чухме вчера.Добре е,доколкото позволява ситуацията. В петък я изписват! Peace

# 322
  • пловдив
Добре си се завърнала и от мен Маргич   bouquet
Сиссс, точно си мислих за Пеперудка и ти пусна ивфо  Hug Чакаме я в петък  Wink

Амазонка  Joy така е.... ама не е баш така  hahaha
Двама индианци са поседнали насред прерията, мълчат, отпушват от лулата /на открито нали е позволено  Wink/ и реят мисли.... Единият проговаря-
- Брей, това белите хора са много глупави!
- Защо мислиш така?
- Ами гледай какви имена си слагак- Джон, Майкъл, Бил.... нищо не значат! А нашите с какъв смисъл са само- Стоманен юмрук, Бързата стрела, Ревящия бизон.....
Другия индианец се замислил, покладтил глава и отвърнал-
- Така е, но... и не е баш така Кучи г_з  Mr. Green

Усмихнат ден на всички   love001

# 323
  • София
Привет милички! Липсвахте ми и вие. Hug
Какво да ви кажа, като ме натиснаха още в първия миг от завръщането ми битовизми - липса два месеца на топла вода (ужас!!!!), поскъпване на тока и водата, отказали ми в социалната талон за безплатно паркиране в синя зона, защото не съм саката  Laughing и няма повече да изброявам май вече не съм родолюбка! Mr. Green Искам си спокойствието, свободата и безгрижието с които живях един месец на чужда земя, ноо...о с любимите си хора. Щастливи мигове от моя си живот! Ще ме хулите за тези думи сигурно, но това което чувствам е самата истина.  

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 12:37 от margi4

# 324
Искам си спокойствието, свободата и безгрижието с които живях един месец на чужда земя, ноо...о с любимите си хора. Щастливи мигове от моя си живот! Ще ме хулите за тези думи сигурно, но това което чувствам е самата истина. 

Няма да те хуля със сигурност! Дори се чудя,как още не си се преселила за постоянно там!  Peace

# 325
  • София
Сис, аз мила съм от тези наивници, които до скоро вярваха, че всичко ще се промени и ще започнем и ние да живеем по-добре. Дори укорявах собствените си деца, когато започнаха да забягват по чужбина. Но сега вече чувствам и виждам, че са поели в правилната посока. Темата е много тежка за разсъждения. Лошото знаеш ли кое е, че аз срещнах много млади българи които изобщо нямат намерение да се връщат в България, в това число и моите деца!!!! Аз понеже пътувам по чужбина от много млада, когато излизах за по една два седмици, на третия ден вече носталгията ме обземаше и исках да се върна. Сега за носталгия изобщо не се говори. Такава е ситуацията.

# 326
Носталгия може би има ако не си заедно със семейството си в чужда държава.Ако обаче всички са заедна,за какво да ми е носталгични-за 200-та лева сметка за ток,или за огромната сметка за вода,или за дупките в които си чупя 100 годишната кола...Или за чалгата която слушам където и да отида...Или за полуголите наши деца,които се развяват по улиците и се продават за по 5-10 лв на старите гърци...Въобще ,на кого му е носталгично за пумийна яма? Едва ли на някого...

# 327
  • у нас - на брега на морето
Марги, изобщо не съм и мислила да те укорявам. Разбира се, че където се чувства човек добре е най-добре. Нали казват, че светът е станал едно голямо село. Вярно, но само дето в отделните махали не живеят по един и същ начин. За успокоение, има и по-лоши махали от нашата, особено към Близкия изток... А за вица, той си беше за повдигане на тонуса! Laughing
Антомче, ти няма да намериш какво да кажеш! Страхотна си!  hahaha На мен не ми се разказваше надълго и широко, защото бях полу заспала.
Сисссс, благодарности за информацията за Пеперудка! Ще чакаме още хубави новини.

# 328
  • София
Добре дошла, margi4 на родна земя!  Hug HugИ ми е хубаво да те видя отново тук, и ми е мъчно за теб и за всички нас, които живеем в BG. Тази вечер ти изпратих покана за приятелство във FB. Там ще научиш чия майка съм...
Сиси е права, че носталгия има, когато семейството е разделено. Когато любимите ти хора са с теб, тя е незабележима, а останалите далеч, като е живот и здраве, можеш да ги видиш, както постъпваш ти. Младите стъпват здраво на краката си, и слава Богу.

Спокойна нощ на всички!  smile3524

# 329
  • София
Добро утро мили мои!
Благодаря ви за хубавите думи! Знаех си и вярвах, че ще ме разберете, защото за мен тази тема както вече ви казах е много тежка. Но Зара е напълно права - важното е да сме живи и здрави и всичко останало ще се подреди.
Сега искам да споделя друго нещо с вас - на лични водих кратък разговор с дамата която е писала в темата докато съм отсъствала - mimilina. Естествено не мога да си позволя да ви пиша подробности, но имам правото да споделя впечатленията си, макар и виртуални. Момичета, писах си с една млада интелигентна и почитателна дама. Поканих я да обмисли решението си  и да се включи в темата, когато има нужда и желание. Поканих я на кафепиене когато се организираме! Очевидно е, че напрежението си е казало думата и се е стигнало до безмислено негативно взаимоотношение. Слагам точка по тази тема, но исках да бъда откровенна с вас както винаги съм го правила.
На всички желая един прекрасен летен ден изпълнен със спокойствие и добро настроение! Ваша баба Маргич!!!!! Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт