Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 121
  • 707
  •   1
Отговори
# 300
  • София
 Praynig Praynig PraynigЗа Пеперудка!

Сиси, 356 гласа е добро постижение! Първи сте в тази група! УСПЕХ!

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 09:29 от Zara53

# 301
И аз стискам палци за Пеперудка, дано всичко мине успешно! Praynig

# 302
От вътрешен източник /не от роднините ѝ Wink/ разбрах,че това на дробчето на Пеперудка не е мета!
Повече в понеделник! Peace

# 303
  • София
Дай Боже всичко да е наред!!!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 304
  • Пловдив
Страхотна новина! : newsm10

# 305
Ей, дано Пеперудка е добре и скоро да ни пише. Всички сме с нея!!!  Hug Hug Hug Hug

# 306
  • пловдив
Сисссс  lovekiss за теб, за Пеперудка и ... като си видиш вътрешния източник цапни му и на него една целувка от мен  за прекрасната новина !
Сега подновявам стискането  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover бързо да се възстанови от рязането  Laughing
milmich  newsm74 newsm18 за чудесните резултати и.... не го слушай доктора, не спирай да хленчеш, че  се отпускат и го удрят на живот .... хленчене и тормозене до дупка на доФторите  Mr. Green да мА прощават медицинските работници в темата ... те са от изключенията  Heart Eyes
Амазонка толкова познато ми звучи разказчето ти....   newsm29 е как да спре да хленче човек ?!
Усмихнат ден момичета   bouquet

# 307
Сисссс  lovekiss за теб, за Пеперудка и ... като си видиш вътрешния източник цапни му и на него една целувка от мен  за прекрасната новина !
Сега подновявам стискането  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover бързо да се възстанови от рязането  Laughing

Пратила съм разузнавачи при опериращият я лекар! А в понеделник и при нея,че до тогава да не я безпокоят. Всичко държа изкъсо! Wink

# 308
Не ме познаваш? Щура съм за двама.
Кошмарно щура, а и се харесвам.
Рисувам небеса и спирка нямам.
Летя с илюзии, не презареждам.
Измислям светове и тайни порти
и само аз паролата им зная.
Прескачам облаците безразборно.
Това е моят Рай и е безкраен.
На практика съм малко хаотична,
но моят хаос си има правила.
Избелвам нощем всички черни мисли
и в бялото се къпя през деня.
Не ме познаваш. Викат ми Щастливка.
Не можеш да летиш? Ще те науча.
Условието е : Една усмивка.
И всички чудеса ще ти се случат.
Такава съм си.Щура съм за двама.
И теб определено те харесвам.
Да поиграем. Искаш ли...на дама.
Във моя свят живота е…
по детски.

Николина Милева                                           Прииска ми се да го споделя с вас Hug, радвам се за Пеперудката Hug

# 309
  • Пловдив
За пенсионирането също не е вярно, защото можеш да си пенсионер по болест и да си ходиш на работа. Минимумът е 170 лв. при над 72%.
Минимума на инвалидната пенсия е 110.95 лв., но това зависи от трудовия стаж към момента на инвалидизирането в ТЕЛК.

milmich  newsm74 newsm18 за чудесните резултати и.... не го слушай доктора, не спирай да хленчеш, че  се отпускат и го удрят на живот .... хленчене и тормозене до дупка на доФторите  Mr. Green да мА прощават медицинските работници в темата ... те са от изключенията  Heart Eyes
coolcool

Ей, дано Пеперудка е добре и скоро да ни пише. Всички сме с нея!!!  Hug Hug Hug Hug
Praynig   newsm10

desert rosee, много готско стихотворение.  newsm74

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 10:09 от Nezabravka

# 310
  • Варна
мдаааа, 170 е минимума за тези проценти. Ама аз ги впрегнах да ми преизчисляват стаж и доход и ми дадоха цели ... 20 лева отгоре за мижавите 15 години осигуряване.  Всеки месец им внасям няколко пъти повече от тези дето ми превеждат. Че къде ли отиват тези пари ...?!?!

# 311
  • пловдив
Че къде ли отиват тези пари ...?!?!
Предполагам въпроса ти е реторичен  Mr. Green защото Варна е далечко, но ако имаш път към Пловдив ще ти покажа на място къде .... цял квартал си имаме.... най големия в Европа.... със социално слаби, че и с уникални ТЕЛК решения  Wink
desert rosee   Hug страхотно стихотворение  Peace

Вълнуващи сънища, които да ви карат да се усмихвате на сън
http://2.bp.blogspot.com/-wLs7IizH8gk/TYDolj9ltJI/AAAAAAAAA-4/Jr … w_LilacDreams.jpg

# 312
  • у нас - на брега на морето
Милмич, поздравления за резултатите!  bouquet Сега, както ти е казал доктора "Бегай към моренцето!" и дълбоко вдишвай йодни пАри.
Сисссс, ти сподели наистина успокояваща новина за Луди Пеперуди!  love001  Желая й бързо и леко възстановяване! newsm10
Антомче, защо да бием път до Пловдив, за да видим тези гета от инвалиди и социално слаби, като си ги имаме в почти всички големи градове. Представете си, каква огромна пиявица са на гърба на и без това малко останалите работещи?! Вместо да дадат подобаващи пенсии на пенсионерите, които са се блъскали цял живот и са внасяли осигуровки, то сега ще мизерстват заради тези тунеядци, които нямат и ден трудов стаж, но пък имат по 4-5, че и 14 деца, на които и имената не знаят?! Разбира се има и много българи тарикати, които с подкуп от 1000 лв., вземат след това 2000 лв. и винетка и други облаги. Нас обаче, след 5 год. ни броят здрави, за да ни махнат от главата си.
Хайде пак подпалих моторетката, като се сетя за тези крещящи несправедливости!  smile3514

# 313
  • София
мдаааа, 170 е минимума за тези проценти. Ама аз ги впрегнах да ми преизчисляват стаж и доход и ми дадоха цели ... 20 лева отгоре за мижавите 15 години осигуряване.  Всеки месец им внасям няколко пъти повече от тези дето ми превеждат. Че къде ли отиват тези пари ...?!?!

И на мен ми дадоха 20-ина лева, а съм с 40-годишен стаж   bowuu   Grinning

Очаквам Пеперудка много скоро да ни пише  newsm10

# 314
  • София
Цитат
Минимума на инвалидната пенсия е 110.95 лв., но това зависи от трудовия стаж към момента на инвалидизирането в ТЕЛК.
Това е инвалидната пенсия, която се дава, ако не си работил и нямаш друга. Абе да пази Господ да живееш с помощите от държавата. Като с тока, щели да подпомогнат социалнослабите при поредното увеличение. Каква е тази зелена енергия? Трябва да почета малко, ама не съм на кеф. Познайте кой ще ги подпомага. Нашите управници като кажат "давам им", като че ли ги вадят парите от портфейлите си. Нали нас отново ще ни изтискат, за да има за "социални дейности". Аз имам 40 г. трудов стаж и предпочитам да работя докато мърдам, то на пенсия живее ли се? Не ми трябват 20-те им лева. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт