Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 178
  • 707
  •   1
Отговори
# 345
Привет, момичета! Не съм писала отдавна, но си имах уважителна причина: големият ми син сключи граждански брак на 6 юли. И искам да "почерпя" и разбира се да се споделя с вас тази голяма за мен радост !!!

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 19:09 от nas_nina

# 346
Ехаааа,Наси е станала свекървище! Mr. Green
Шегувам се ,миличка!
Да са здрави и много щастливи младоженците!
Да се обичат! Да се подкрепят! Да се плодят като зайците! Да се множат като листята в гората!
А бе много секс и много деца-това е истината за щастливия брак! married luvbed  ylinfant stork-boy stork-girl
А ти,мила свекървичке,да имаш кънки на краката и цип на устата! Joy Joy
НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕ!!! cheers

# 347
Благодаря, Сис! С кънките се справям добре, ама с ципа . . .  еми ще трябва да свиквам, какво да се прави!  Joy Joy Joy

# 348
  • пловдив
Този път успешно се вредих рано за почерпката  Mr. Green
Нас нина да са ти живи и здрави младите! Много да се обичат, слушат и помагат! Да уважават родителите си и да се вслушват в съветите им, защото рано или късно се налага да им ползват помоща, а без уважение... не 6 ами и сто начина да заобича снахичката свекървата, няма да и свършат работа.... нъцки помощ  Wink
http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/06/22/6-nachina-da-za … svekyrvata.161956

# 349

Еее,ако моята свекърва беше кралица щях много ,ама много да я либя! Mr. Green
Не че сега не я де! Ко да ви кажа-а бе обичам я тази жена!
Да не бистря много тази тема,че за сега съм само от едната страна на барикадата,ама...Все си мисля,че свекървата е тази,която уравновесява нещата в отношенията снаха-свекърва. Тя е с повече опит и по-ясна представа за нещата от живота. Но това,както казах е щекотлива тема и аз все още незнам каква свекърва ще бъда! Дано да ми го подари Бог! Praynig

# 350
  • София
Привет милички!
Насе, желая от сърце на младите много, много любов, семейно щастие, весел детски смях около тях и много късмет!!!!! На теб мила още много години да радват сърцето ти и да те дарят с много внуци!
А от мен, като опитна свекърва и тъща Wink ще ти кажа, че и в двата случая не е толкова страшно - гледат ме като писано яйце  Laughing
Аз успях вчера да си взема резултатите от кръвните изследвания - чернодробни ензими и Ту маркер - наред са и остава прегледа във вторник при д-р Марков.
Желая на всички ви една прохладна и спокойна вечер!

# 351
Мацки,видяхте ли този месец цената на Золадекса?!
При 118 миналия месец,сега-193лв... ooooh!

# 352
  • у нас - на брега на морето
Нас Нина, честито булче и от мен! Само да си здрава, другото не го мисли! Желая на младото семейство в сговор и разбирателство да остареят и побелеят, а вас да дарят с най-прекрасните внуци!
Сиссс, какви са тези цени, сестро?! newsm78 Тъкмо ги похвалихме, че революционно ги намалиха и...отново нагоре.
А, забравих да ви кажа, че моето писмо от ТЕЛК дойде вчера и на 30.08. се явявам. Както каза Нанастеф, тук при нас са се разработили.

# 353
Здравейте от ново ,извинявам се за нахалството , че пак ще задам въпроса си в темата ви ,зададох го и в темата в която ми препоръчахте за фиброаденома, но там не зная дали момичетата знаят за това изследване и за това реших да питам и тук . Колко достоверно е изследването с ТАБ ( тънкоигледна биопсия ) и дали резултата ще даде с точност какво е образуванието в гърдата ми .Моля ви ако някой знае да ми пише ( може и на лични за да не спамяме темата)защото съм много притеснена и обезкуражена .Предварително ви Благодаря  и желая здраве   smile3525

# 354
  • В царството на игрите:)
Здравейте,
Момичета, много съм притеснена, защото докато тази сутрин идвах на работа с колелото ме нападнаха 4 кучета...В такова състояние не съм изпадала може би никога в живота си. Крещях като ненормална, а нямаше никой, пълен шок и ступор, схвана ми се почти цялото тяло от страх, а когато все пак една жена ми се притече на помощ, не можех да говоря - само мучах.  ooooh!Не преувеличавам, това което ви пиша. Даже то не се описва с думи. Когато стигнах криво ляво до общината, колегите ме видяха бяла като платно и се разтърчаха - дадоха ми Валидол, води и т.н. Еколозите хукнаха да търсят кучетата. Надявам се да ги намерят и никога повече да не ги видя, но това е друга тема.  #2gunfireИстината е, обаче, че сега ме е адски страх за последствията, които може да има този пълен шок за мен. Не искам да си го мисля, но няколко седмици преди да си напипам бучката преживяхме с мъжа ми и Боги катастрофа. Бях бременна и аз карах и днешното си състояние мога да сравня с ужаса от тогава. Може бучката да я е имало и преди това, но истината е, че аз я напипах като такава след тази случка newsm78 Не искам да влизам във филми /била съм в доста пред последните години/, но не знам дали организмът ми може да понесе подобна травма. Вие също не знаете, естествено, но имах нужда да споделя. Надявам се и се моля притесненията ми да останат неоснователни Praynig Забравих да ви кажа, че докато крещях се показваха хора по балконите и даже чух после да псуват общинарите Rolling Eyes Ако знаеха, че и аз съм такава,сигурно щяха да са доволни, ако кучетата ме бяха изяли - една по - малко, мамка им #2gunfire
Насе, радвам се за теб мила. На снимките и ти и младоженците изглеждате щастливи. Дано винаги е така!  bouquet
Мимилина, изследването ТАБ не е 100% достоверно. Тук във форума имаме такива случаи. Лично аз , както вече знаеш, не бих си направила биопсия, ако нещото може да се махне, защото най - достоверно е изследването след операцията и ваденето на образованието. Дано притесненията са ти по - малко. PeaceА място за обезкуражаване няма, защото сме в 21 век, разполагаме с болници, добри лекари, лечения и т.н. Остава само да вземем решението и да се доверим на лекуващите лекари.
Поста стана дълъг, но състоянието ми е такова. Все още ми се плаче... Cry

# 355
mimilina* тънкоиглената биопсия е на 100% достоверно изследване!
По повод него обаче съм чела доста разнородни мнения.Твърди се,че е нож с две остриета-показва с точнос какво е образуванието,но пък може да разпространи заразени клетки навсякъде из тялото.
Не съм специалист,само споделям какво съм чела! Peace

п.п.На мен лично ми е правено такова изследване!

# 356
  • пловдив
mimilina* мнението ми за биопсията е много разноположно, затова и не мога да ти дам категоричен съвет. Не го мисля за 100% верно, мисля го и за опасно, но.... приятелка си направи преди години и това и спести доста притеснения, но пък за щастие биопсията се оказа вярна....
Продължавам да си мисля, че най добре е каквото и да е, след като те притеснява толкова да го махнеш. При щерката процудерата траеше около 40мин и то най вече заради упойката. Самата операцийка беше за 5 мин шевчето е като косъм, все едно си е татуирала конец  Wink

milmich преди няколко години щерката я напада глудница в студентски град.... може и да ми се смеете, но веднага щом си дойде и хукнахме при леячки на олово   Embarassed Може и да е само психологичен момент, но успокоява. С риск някой да ме разпне  Mr. Green ще ти дам и един бабин съвет против уплах. В голяма супена лъжица ръсваш малко сол. Сипваш вода, изпиваш и хвърляш над главата назад без да се обръщаш докато падне. Ако е захлупена, значи уплаха е още в теб. След няколко часа пак... и пак докато падне отхлупена. Моята баба /мир на праха и/ на времето така ни лекуваше и 5мата внуци, за които отговаряше дневно  Joy
Дано колегите ти наистина ловнат глудницата, защото това, че са агресивни значи, че някой пак не си е свършил работата с кастрацията  или поредния бездушник си е изхвърлил домашния "любимец" на произвола на съдбата . Трето куче отглеждам в къщи и въпреки, че по природа съм кротък човек.... много ми се ще да гръмна поне един "бивш" собственик от този род , защото заради такива, хората намразеха най добрия си приятел  #2gunfire
Хайде стига лоши мисли.... оммммм, да се отпуснем...
http://vbox7.com/play:2cf8d6d6

# 357
Нинче, поздравления и от мен, младите да се обичат и да се радват на деца, а ти да си щастлива покрай тях!  Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 358
  • София
Здравейте, Мацки!
milmich, напълно ти съчувствам за преживяния ужас от глутницата кучета. Аз лично имам куче у дома, и тя вече е бабка като мен, ама не куче, а сетер! Обикалям през пет блока, за да не срещна глутниците в квартала, защото се страхувам от тях заради себе си и заради кучето. Втурват се да тичат насреща ми, ама знам ли защо. Не мисли лоши неща, ами си направи нещо за уплахата и се надявам да се поуспокоиш малко! И за каква кастрация си говорим, това  е пълнене от пустото в празното. Кучетата не променят нрава си след кастрацията, в това съм категорична. Просто трябва да бъдат прибрани от улицата. Те са лаяли не по теб, а по колелото, миличка, но на теб уплахата ти стига... Освен това кучетата усещат хората, които се страхуват, защото надушват адреналина /помирисват го/, независимо дали са кастрирани или не. Но хората от общините и защитниците на разни съмнителни каузи /заради финикийските знаци/ се правят, че не знаят тези дребни подробности. Виждам по улиците с какъв ужас хората гледат кучето ми, и ми става тъжно. В нашето детство ни учеха,че кучето е най-добрия приятел на човека, а сега виж какво стана.
Миленче, можеш да опиташ това, което ти предлага antom, колкото и наивно да изглежда, всичко е въпрос на психика. Може да помогне. Hug
mimilina*, скъпа, ти се изтормози от всякакви мисли за нещото, което напипваш. Досега да си го решила този въпрос, но аз съм на мнението на Сиси за тънкоиглената биопсия - ами ако тръгне след бодването по цялото ти тяло?? Не зная, в такива случаи е много трудно човек да даде някакъв съвет. При мен беше тръгнало без предварителна биопсия, тъй като имах мета в 1 л.в. от 6 отстранени. Аз бих го махнала и бих поставила точка поне на кошмара да го мисля. Дано при теб се окаже "малкият дявол", т.е. някое фиброаденомче и да приключат терзанията ти.

П.П. И момичета, тези гадости, които си намерихме не са ли образувания, а не образования, не сме станали по-образовани, а сме си намерили нещо, което се е образувало...

# 359
  • В царството на игрите:)
П.П. И момичета, тези гадости, които си намерихме не са ли образувания, а не образования, не сме станали по-образовани, а сме си намерили нещо, което се е образувало...
EmbarassedВече освен уплашена съм и засрамена Wink

Общи условия

Активация на акаунт