Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 179
  • 707
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Привет момичета!
Миленка, съжалявам мила за случилото се, ама по най-бързия начин отклони вниманието си към по хубави и вълнуващи преживявания - театър, кино, излет със семейството - ти знаеш как. Ще забравиш мила. Изобщо не си мисли лоши работи. Човек така е създаден, че да отстоява такива преживявания. То ако при всеки такъв шок се появяваше рак, нямаше да има живи хора. Laughing Когато ни съобщят диагнозата малко преживяване ли е - пък тръгваш и се бориш, да не кажа, че с времето и забравяш.
Зара, разбира се, че се пише "образувание"!!!!
Мимилина на мен също са ми правили биопсия. Всъщност  единственото нещо което произтича след нея е ако има "лоши" клетки, бързо - до десетина дни да се направи и операцията за премахване на туморчето!

# 361
Миленка,ела кака да те гушне! Hug
Така ще бъде ,мила,докато разни луди бабички бранят песовете,а нападат хората!
Така ще бъде,докато разни псевдо природозащитници прибират маса народна пара!
Ама като го написах в една друга тема ме изкараха най-големия враг на народа,най-лошата майка,с деца изроди и бъдещи убийци и т.н.
А хората-кучета ги яли!

# 362
  • В царството на игрите:)
А хората-кучета ги яли!
В буквалния смисъл #2gunfire
Малииииии, днес ако ми се беше появил "природозащитник" пред очите, щях да мета с него #Crazy
Атова което ми писа Марги, Еми ми го каза едно към едно Mr. Green
Човек така е създаден, че да отстоява такива преживявания. То ако при всеки такъв шок се появяваше рак, нямаше да има живи хора.
Вие да не си говорите тайно,  или вече си четем мислите Peace
Чакам с нетърпение отпуската. Уморена съм вече ooooh!
А и ще видя Сисанка на моретоооо smile3508 smile3508

# 363
момичета писах в тази и другата тема повечко.милото ми бабче почина вчера днес си го изпратихме.мъката е огромна.искам да знам как мога да помагам със съвети насочеете ме някъде- асоциация някоя- за да се знаят признаците на болестта

# 364
  • София
Мушинка лека и пръст на баба ти! Flowers Rose Flowers Rose
Не знам как си решила да помагаш за напред, но понеже и аз съм баба и ще си позволя да ти дам един съвет: Никога, ама никога пред хора болни от рак не говори за смъртта!!! Понеже съм много гневна, ще спра до тук!
Миленка, ама то ние по някои въпроси нали знаеш, че дори няма нужда да си четем мислите, защото те текат по еднакъв начин! Laughing Желая ти миличка от сърце по-бързо да излезеш в отпуск и да се радваш на прекрасните летни дни! То това пожелание се отнася за всички момичета.

# 365
  • пловдив
Желая ти миличка от сърце по-бързо да излезеш в отпуск и да се радваш на прекрасните летни дни! ...То това пожелание се отнася за всички момичета.
[/quote]
Дано, дано, дано.... от твойта уста в на Бог поне едното ушо  Mr. Green че и тази година ... като през предишните 5 са ми обещали отпуск, че и море.... та ще трябват и стиснати палци, че нещо .... все до асвалта пред нас стигам  Joy

а по повод четенето на мисли, за финал от мен тази вечер стихотворение което ми харесва -

Приятелите винаги остават
Димитър Ценов

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.

# 366
  • София
Антомче това лято асвалта ще стигне чак до брега на морето  sun повярвай ми!!!!!! Hug Laughing

# 367
Антомче това лято асвалта ще стигне чак до брега на морето  sun повярвай ми!!!!!! Hug Laughing

Че те брега не го ли асфалтираха вече бе?! Mr. Green
Сигурно вече и морето ще вземат да асфалтират... Mr. Green

Ха,добрютро,компанията!  bouquet
Тук вече е около 35 градуса,а още няма 9ч. Така че "...изключвам телефона и дим да ме няма! Не ме търсете за определено време!" Mr. Green
Усмихнат деееееееен!  bouquet

# 368
  • пловдив
Добрютро и от мен   bouquet
като привикнала с асфалт, щом е на плажната ивица, твърдо не твърдо.... само ду...о да ми а там  Mr. Green
margi4 като обикновенна простосмъртна обичат подкрепата... под всяка форма - асвалта ти без кавички ми стопли сърцето  Kissing Heart имам лошия навик да пиша бързо и да не проверявам написаното и понякога постигам чудеса от смях  Embarassed

За топлото утро и още по жежкия ден, по едно разхладително питиенце за всички

Пеперудке.... сега не ти е до нас, но... търпеливо очакваме включването ти и мислим за теб  Hug

# 369
И аз да ви кажа здрасти,докато лежа..

В сряда беше петата химия и днес вее съм като поразена..Всичко ми е потдуто, не си чувствам крайниците..а жегата как ме мори,не е истина просто..

Надявам се всички да сте добре!!   bouquet

# 370
  • Пловдив
Привет, момичета! Днес в Пловдив се очертава слънчев и топъл ден, а моите мъже ми бойкотират разходката ( топло било и т.н. ). Вчера правихме партито за Р.Д. на Илиан,  (на самата дата още се лекувахме от вирусче)  и мисля, че добре се получи. Децата добре си прекараха и ние също пийнахме по някое друго Мохито, биричка ....., кой каквото иска.
Миленка,  Hugсъчувствам ти, макар да имаме куче изпитвам огромен страх от уличните кучета. Също търся, някой защитник да сдъвча за Добър ден, че заради техните глупава изисквания в Пловдив няма площадки за кучета, иначе ние нямаме тези проблеми с уличните кучета поне за сега.
Нинче, поздравления! Много любов и семейно щастие на младоженците! newsm76
Мушинка, моите съболезнования1 Flowers Rose

Лек ден, ще зареждам тенджерата на котлона...... Joy newsm79 wash

# 371
  • Пловдив
И аз да ви кажа здрасти,докато лежа..

В сряда беше петата химия и днес вее съм като поразена..Всичко ми е потдуто, не си чувствам крайниците..а жегата как ме мори,не е истина просто..

Надявам се всички да сте добре!!   bouquet

Каролка, ще мине малко търпение. Моя химиотерапев ми казваше, че  всяка следваща химия се натрупва и ще се чувствам по зле. Яж диня и пий течности, за да може по лесно да изхвърлиш отровите от организма.

# 372
  • София
Антомче, ако бях сложила кавичките щеше да прозвучи кофти, защото в тая жега на всеки може да се случи да сгреши! Wink И все пак от сърце ти желая да стигнеш до морето и да се къпеш в него до насита! Hug
Каролка много е минало, малко е останало. След последната химия ще видиш как изведнъж ще ти стане леко на душицата! Стискам ти палци мила по-бързо да се възстановиш!
На всички останали момичета лек прохладен почивен ден!

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 14:01 от margi4

# 373
margi4, така постът ви изключително много ме обиди. не разбрах какво лошо съм написала освен че желая да помагам на хората.ракът на белия дроб много трудно се диагностира и нашата история е дълга и мъчителна,някои са запознати с нея.затова желая ако има къде да съветвам хората за нужните изследвания и така нататък.и да се обърна към всички ,че ние бяхме изключително доволни от натанала.преди не бях споделила за да не я урочасам,но...много я успокояваше и всички разсейки изчезнаха.и въпреки мъката не съм тръгнала да говоря че всички умират напротив вярвам че има лек и алтернативните методи помагат много.спирам да пиша в тази тема и дано не се пълни с нови членове,а всички да се махнете от нея по-здрави, изпълнени с щастие заобиколени от любими хора  Hug

# 374
Здравейте,мина първата химеотерапия-червената-косата ми започна да капи и я подстригах 3см,пак продължава но не е какво да гледаш 40см.косми по цялата стая.искам да попитам миналите през този период,третирали ли са я с нещо за да не окапи изцяло или ще си окапе до гола глава,четах в форум че можело и да не окапе цялата но едва ли при мен ще е така щом на първата почна,ще си окапе но дано да е по продължителнно поне след 3-4 вливка,мога ли да ползвам нещо все пак?

Общи условия

Активация на акаунт