Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 057
  • 707
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Слънчогледчета, къде го измисли това множествено число  Grinning

Кройката не ме тревожи, а възглавничката, която е станала по-плътна. Сланинката ми ли се втвърдява в тея горещини   Mr. Green  Един доктор преди месеци ми каза, че там съм имала мастопатия. Ще чакам д-р Марков, но той се връща чак края на септември  Sad

Миленче, общината ще те излекува от летаргията    Grinning 

Момичета,  Hug Hug

# 631
Привет, дами!Аз все оше съм на по4ивка,видях много места и много неща ,малко е да кажа ,4е съм о4арована!Днес тръгвам от хотела за друга 4аст на Турция,където живее свекърва ми ,да се видим и малко с нея.Виждам,4е тук вси4ко е наред ,което много ме радва...в България явно е разхладило,дано остане така докато се прибера.Тук през деня е горещо ,оба4е ве4ерите са хладни.Извинявам се за ,,4-то,което използвам,но нещо не се ориентирам в лаптопа на мъжо......ето ви и едно фото с мен от Памуккале.Така съм презаредила батериите си,4е забравих какво ми е на главата...не ми се тръгва от тук еи!
  Много,много ви целувам и силно ви прегръщам!

[/URL

# 632
O, и аз се заредих от твоите снимки...Приятно доизкарване на почивката!

# 633
Приятна почивка и от мен, снимките са страхотни!  Peace

newsm78, Мецанке и аз не зная за името-  как го измислих...  Joy  ей, така отвътре ми дойде на 2-я, 3-я опит.. то много имена заети във форума, бре и..като не стана с единственото число, съм забила множествено, ама ... иначе искам вече да съм си сама, де

Хубава събота, момичета!  Hug

# 634
само за инфо на 25 юни подадох документи за ТЕЛК,а още не са ми пратили писмо,нещо грешка ли е станало,незнам при вас как беше?ТОва е за определене на нетрудоспособност след операцията,дали ще ме викнат?

# 635
  • В царството на игрите:)
Страхотна си, Сияние...Голяма красота край теб!
Милано, имай търпение, мила..Ще те повикат. Няма грешка, просто времето е отпускарско Peace
Айде поздрави на всички! Hug

# 636
  • Русе
Милано, аз преди две години подавах за ТЕЛК, м.септември, а ме викаха за 23 януари.Това е в
Русе, така че спокоино.

# 637
ок:)благодаря много значи такива им са сроковете аз съм за Бурагс.

# 638
Аз отидох лично при хирурга на ТЕЛК,той ми прегледа документите и ми каза,че няма да ми дадат повече болнични.

# 639
  • София
Болнични след 180-те дни да, ама защо не ти предложи инвалидизация ?
Имаш право и се възползвай от това.

# 640
  • София
Днес бях на ТЕЛК. Инвалидизация - да - ІІ група, болнични - не, защото ме питаха имам ли някакви оплаквания, и аз им казах истината - оплакванията на 58-59 годишен човек, но не и свързани с операцията. Утре ще получа решението и след 14 календарни дни трябва да го заверя в регистъра на ТЕЛК.
Така че от 20-ти август започвам работа.

# 641
Здравейте банда Амазонки:) Баба не се е разписвала отдавна, ама всички хайманосвате насам, натам и аз само чета, гледам снимки и тайничко ви завиждам. Колкото и да е благородна - си е завист. Наближава ми обаче ТЕЛК, протокол, изследвания  бля, бля гадории и дано свършат жегите, че не ми се мисли как ще вися по институциите....Сега обаче ходя на водна гимнастика в добра компания и събирам сили за борбата с Администрацията:)http://www.facebook.com/silvia.b.doneva/photos#!/media/set/?set=p.3641076314025&type=3

п.с. Понеже не знам как точно да пусна само клипа, след като се отвори страничката, вижте във видеоклопове Joy

# 642
  • София
Здравейте мои мили момичета!
Днес искам да споделя с вас моята голяма радост, макар и само виртуално!
Моята любима дъщеря навършва 30 години!!! Hug Нека бъде благословена! Благодаря на Бог, че я имам. Много се гордея с нея!

# 643
  • София
margi4, любима дъщеря, любими внуци - все така да се гордееш и да си щастлива с тях  Hug

# 644
Марги,да е здрава и много щастлива Миленка!
А ти да си винаги до нея и да ѝ се радваш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт