Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 035
  • 707
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Марги,да ти е жива и здрава щерката.

Пожелавам и да е истински щастлива, влюбена и усмивка да грее винаги на  лицето и.

А на тебе мила бабо,да си все такава здрава и красива да и се радваш

newsm59

# 646
  • София
Благодаря ви милички за хубавите пожелания! Щастлива съм, че имам такива приятели като вас!

# 647
margi4, да ти е жива и здрава щерката  newsm59 всичко най хубаво и на двете ви   bouquet

# 648
Може ли малко помощ, момичета и момчета? Praynig Дайте ми координати откъде може да се наеме частна линейка, за транспортиране на пациент до Германия.

# 649
margi4,да е жива и здрава щерка ти и още дълги години да те радва!Пожелавам ти да си все така горда и щастлива с нея.Весел празник!

# 650
  • София
Таничка, Сияние благодаря ви и на вас!

# 651
Margismile3525 , честит празник! Да ти е жива и здрава дъщерята! Аз съм сигурна,че и тя се гордее с теб! Бъдете много щастливи и обичани!

# 652
  • София
Може ли малко помощ, момичета и момчета? Praynig Дайте ми координати откъде може да се наеме частна линейка, за транспортиране на пациент до Германия.
Попитай на регистратурата на ИСУЛ, пък и друга някоя голяма болница. Те имат връзка с частните линейки.
Маргич, честита ти радост, скъпа   bouquet

# 653
Поздрав и за Зара 53- дай боже, повече никакви оплаквания, свързани с операцията!

Днес занесох в НОИ решението на ТЕЛК, трудовата книжка и УП- та за инвалидна ми пенсия, работеха няколко гишета и нямаше чакане.

# 654
  • Пловдив
Марги, Честит празник! newsm59

# 655
  • Пловдив
Сис, много ми хареса подписа ти и.........  Laughing

# 656
Сис, много ми хареса подписа ти и.........  Laughing

Ааа,добър ден,сваке! Mr. Green
Аз от седмици го размятам! По патент на Нанастеф!
Нани, Hug

Какъв е всъщност нашия клуб ПИпИруди? Не можах точно да обясня на хорицата хахахах - ама те догатнаха, че сме нещо като индивиди за безпилотни и безметежни полети. Демек духовно оцеляване и физическо преодоляване, ама по друг начин казано.

# 657
  • София
Привет с днешна дата! Хубаво празненство си спретнахме снощи и без рожденничката! Още веднъж да ви благодаря милички за хубавите пожелания!
Ванче харесал ти е подписа на Сиска, ама мен много ме кефи местожителството и, щото като го прочета се сещам за един виц - Дето се скарали мъж и жена. И той отива при тъщата, звъни на звънеца тя му отваря - "О,ооо зетко какво те води насам?", "Скарахме се с жена ми и тя ми каза да вървя по дяволите" Joy
Сис   love001

# 658
  • София
Здравейте мили момичета!
Марги, честит рожден ден на дъщеричката ти! /с извинение за закъснението, но внукът е у дома и не мога да стигна до компа/. Да бъде жива и здрава, както и всички любими хора около нея! newsm59 И съвсем не на последно място много здраве на майчето й!  Hug Hug
И отново ставам, защото ще гледаме "Рататуй".

Хубав ден на всички!

# 659
  • София
Здравейте, момичета. Виждам, че празнувате и това ме радва. Честито!

Както наскоро писах, за съжаление отново се връщам в тази тема, Преди 4 години оперираха майка ми от рак на гърдата, а преди 20-тина дни и баба ми-Т2М1Н0. Сега отново трявба да тръгнем по пътя на изследванията и притесненията, а аз така исках да го забравя ... и май съм успяла. Затова ви моля за помощ в последователността на действия. Ние изпаднахме в дълбок конфликт с хирърга от онгологията /по характера може да се сетите за кого иде реч/ и не разчитаме повече на него /той каза, че не иска да ни вижда/.
Днес взехме епикризата и всички жени хукнаха да си пускат HER, ER и PR в онкологията срещу 130 лв. Въпросът ми е дали да идем там или в МА при Св. Христова, или пък при Стоян Алексиев /четох за него в друг форум, но със стара дата/.
В епикризаа има предписание за лъче-, химио- и евентуална хормоно терапия в зависимост от ХЕР-а.
Кое след кое се прави?
КЪДЕ препоръчвате да направим лъчетерапията /майка ми чака няколко месеца преди/? А химиото?
Баба ми не е от София и може да я впишат в Областния онкодиспансер. Заслужава ли си да смени адресната регистрация при нас, за да е в този в Младост?
Кога може да сложи сутиен и да си вземе протеза, защото е с мастектомия и много, ама много се притеснява?
Онзи доктор като отказва да ни гледа може ли да откаже и протоколи /или каквито са доументите/ да ни ги даде за перука и протеза, или това зависи само от ЛКК?
Към кой център да се обърнем за възстановяване /лфк, психолог и т.н./?
Някъде четох за ямр в Александровска с приставка за гърдата. Що е то и има ли почва у нас?
Ами ПЕТ-скана? Или това в Александровкса е същото?

И да не забравя, че майка ми все още подлежи на ежегодните технически прегледи. Къде пепоръчвате да направи сцинтиграфията тази година? При ехография на коремни органи казват, че няма нищо, но понеже са минали много години, да направи скенер... Кой да я прати?

Общо взето ви моля да ми очертаете стъпките и местата на които да идем, за да не пропуснем нещо.

И моля ви за отговори на всички въпроси, ако искате и по номера:)
Много ви благодаря и ви желая да сте здрави. А както шефът ми казва в това време на годината: "И прохладен ден".  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт