Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 67 999
  • 707
  •   1
Отговори
# 690
[quote Как хубаво си спях като ни го хакнаха в химията миналата седмица 
][/quote]

Нали!

# 691
  • Пловдив
Не така момичета! Я излезте от дупките, как хубаво грее слънчо! Никакви лоши мисли и нервни кризи!
Каролка, иди до някоя ВУ и се порови, купи си нещо и му се радвай!
Луди Пеперуди, сътвори нещо от твоите красоти, снимай, качи във Фасето и ние да изплакнем очи!
 Hug Hug Hug

# 692
Ох, да ида ама пари няма.. Не ми се мисли как ще карам другите месеци  ooooh! А тепърва започвам да се занимавам с ТЕЛКа...

# 693
  • Пловдив
Разбирам те, но аз много рядко давам повече от 5-6 лв за ВУ. Ти не си ли в болнични?

# 694
Болнични съм.. Ама ми изтичат 180 дни след 20 дни

# 695
  • Пловдив
Болнични съм.. Ама ми изтичат 180 дни след 20 дни

Ако имаш още терапии в ТЕЛК ти дават болнични за по 30 дни. На мен ми дадоха някакъв документ(беше в запечатан плик) от Онкологията. С картона и писмото отидох в ТЕЛК и ми написаха болничния без проблем. Ползвах 3 месеца болнични от ТЕЛК.
Не се притеснявай ще ти дадат няма къде да ходят.

# 696
Аз тепърва почвам лъчето края на месеца.. Другата седмица ще се занимавам с ТЕЛКа..имам много питания ..

# 697
Привет, момичета  Wink

Рехабилитационният център в Дървеница е дневен. Аз бях през декември, процедурите при РМЖ са 10- изстудяване, лимфомасажен ръкав и упражнения с точилка, ластици, топка ... за около час, време ... записването е предварително с Направление N 3,код 23, лекарката е малко грубичка, но срещите с нея са само 2 пъти, в началото и в края, носят се копия от епикризи, последни изследвания, кратък разговор и избор на удобен час.  Peace

# 698
Abi, ако може така да се обърна към теб, тооо няма голям избор за ЛТ, на мен хирургът ми каза- където най- рано те запишат! Аз  отидох в Дървеница, макар и със седмица по- късно, заради по- новия апарат. Там, линейният ускорител  е  за пълна мастектомия, особено в ляво.

Иначе в диспансера в Младост, изчакаха хистологията, за да ми дадат решението от комисията. А в самото Онко, заради ремонта, през октомври не приемаха нови за комисия. Но, както са ти написали и другите момичета, трябва търпение, понякога седмо усещане и пъзелът постепенно се подрежда.

Желая да намерите най- доброто, в случая, за твоята баба Hug Горе главата, мила!

# 699
  • София
Здравейте момичета,
Вчера по-малкият ми син имаше рожден ден!
Ако позволите, една малка виртуална почерпка, но от сърце!

# 700
Зара,да е жив и здрав синът ти! Много късмет и щастливи мигове!  bouquet
Гледах страхотни снимки във фейса! Wink

# 701
Зарче, за почерпка не иска питане...наливаш и почваме Simple Smile Да ти е жив и здрав, много успехи във всичките му начинания!!

# 702
  • София
Заре, аз вече си сръбнах от Бейлиса за негово здраве. Разбира се, повтарям хубавите пожелания и за неговата майчица  Hug

# 703
  • Пловдив
Зара, Честит празник!  party023

# 704
Зара ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО,МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.  newsm51
  Не пихме Бейлис,ама вдигнахме няколко наздравици с един невероятен кайсив елексир,домашно производство.  Drunk Drunk Drunk

на мен май повечко ми дойде и отивам да спя  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт