Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 032
  • 707
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз съм тук. Попоглеждам в темата, ама още не съм на тая вълна да си пиша сама  Joy Joy Joy
И това ще стане скоро  bowuu

# 226
Добро утро, Сисс мерси за песничката поздрав и от мен за всички хипита,рокаджиии всички свободни и волни души  superuu sohappy

# 227
Здравейте момичета!Имам въпрос относно диетите.Някоя от вас спазвала ли е диета,и въобще как би се отразила една диета на нашето заболяване?Аз съм се спряла на 90 дневната,но дали няма да има негативно отражение за организма ми(в смисъл от нея организма да се стресира образно казано)и да се получи срив на имунитета.Споделете мнение,моля!  bouquet

# 228
  • София
Сис вероятно ще ме опровергае  Twisted Evil
Аз съм противник на диетите, особено по време на лечението.

# 229
Здравейте момичета!Имам въпрос относно диетите.Някоя от вас спазвала ли е диета,и въобще как би се отразила една диета на нашето заболяване?Аз съм се спряла на 90 дневната,но дали няма да има негативно отражение за организма ми(в смисъл от нея организма да се стресира образно казано)и да се получи срив на имунитета.Споделете мнение,моля!  bouquet

По време на химиотерапията и лъчетерапията не съм правила нищо-просто си хубавеех и...дебелеех...
Една година след това се турих на Дюкан.Свалих 28 кг.за 6 месеца.
Дюкан е добра особено за хормонозависими тумори.Обосновавам се: При Дюкан няма мазнини и въглехидрати.Няма мазнини-няма естроген! Това е разковничето! За въглехидратите няма да го пиша-виеси знаете! Никакво сладко!
Преди режима чернодробните ензими АСАТ и АЛАТ ми бяха 52-56 ,при норма 40.
По време и след режима винаги са ми били 28-33.
Нямах киселини,които преди това ме мъчеха та знае ли се... Crazy
Изчакайте Марги да си дойде и тя ще потвърди! Peace

# 230
  • София
Значи и аз трябва да се туря на Дюкян, щото съм нашишкавела яко  Joy Joy Joy
Ква фиданка бех, ква станах  Joy Joy Joy
Този агрофитнес ми се отразява така  bowuu

# 231
Казват,че Дюкан удря в бъбреците,след време се отразявало,и то сериозно!Да подчертая,че и аз вече нямам лечение от 2 месеца.Относно сладкото....много  обичам сладко,вие как се справихте с тази зависимост?

# 232
  • София
Ще трябва да се откажеш от сладкото. То, като да се откажеш от цигарите.

# 233
Казват,че Дюкан удря в бъбреците,след време се отразявало,и то сериозно!Да подчертая,че и аз вече нямам лечение от 2 месеца.Относно сладкото....много  обичам сладко,вие как се справихте с тази зависимост?

Това за бъбреците е абсолютен мит!
Пиеш доволно вода и си ок!
Помисли реално,като се отиде на диетолог какво аджеба препоръчва той-протеини,зеленчуци и плодове.Протеини разбирай бели меса,много риба,морски дарове,извара,мляко.
Дюкан в общи линии е това-премахваш мазното,което е вредно! Премахваш сладкото-което е ВРЕДНО!
Премахваш тестяното-което е какво?! ВРЕДНО!!!
Остават само полезните храни.Втората фаза е редуване на протеини и протеини +зеленчуци.Тя трае едва 5-6 месеца.Ако си стриктен естествено!И след това влезаш в трета фаза,където се ядат зеленчуци всеки ден,плодове,фибри,зърнени,картофи и т.н.
Е не слагаш олио...И какво от това?! Олиото е...ВРЕДНО! Ползва се зехтин.
Та в общи линии какво се оказва?! Че сме махнали вредните неща и си хрупаме мръвка и зеленчук!
Иди на диетолог.Разликата ще бъде само в това,че ще си платиш за консултацията.Иначе това,което ще ти определи да ядеш ще бъде това,което аз ти написах!
В сферата на диетиката съм пробвала всичко.Няма нещо,което да ме изненада вече.
пробвала съм японско чудо,скарсдейл,вм нвх,диета със зелева супа,....глад....и т.н. Пила съм ли да,мейзитанг,акай бери и още какво ли не!
Само Дюки свърши работа! Искаш ли доказателства?! Моля... Wink
http://media.snimka.bg/7657/021570044.jpg?r=0

# 234
Сисссс,никога не съм се съмнявала в ефикасността на Дюкан,просто цитирах мнението на д-р Емилова(тази с лечебното гладуване),която каза че Дюкан след години дава отражение на бъбреците,дори хемодиализа ShockedНа мен лично 90 дневната ми е много по-лесна от Дюканската.При нея също има невероятни резултати!Ти вече нямаш нужда от диета,съдейки по снимките!  bouquetАз искам да махна едни 6-7 кг,но няма да ми е хич лесно,защото глада е по-силен от тока JoyНе съм наясно с качването на снимков материал newsm78

# 235
  • В царството на игрите:)
Привет, радвам се да ви видя, дами!
В събота и неделя с две приятелки бяхме на едно невероятно място над Бразник  и си изкарахме чудничко по женски - басейнче, питиенце, почивчица и т.н.
Ако Вниемание е лайкучката, супер, ама супер се радвам да я "видя"!!!! Hug
Мимито, много обичам съфорумката си Сис, но само по отношение на Дюкян няма да се съглася с нея. Там имаме сериозни разногласия. Аз съм пазила 90 дневната диета и въпреки че след време си върнах всички свалени килограми, смятам, че това е най балансирания начин на хранене, от който организма не страда по никакъв начин. Това дали влиянието на дюкянския режим върху бъбреците е мит, може да се установи след 5 и повече години. Резулата може да се установи по - късно!
Питаш и за сладкото? Не се преборих нито със зависимостта си от сладкото, нито с цигарите. И двете гледам да са в минимални количества, така или иначе присъстват в живота ми. Много ме е срам, ама на...
Айде до скоро и ви прегръщам!

# 236
  • София
Миленка, на 99.99% вече съм сигурна, че е Лайкучката, но все още не е индикирала, че е съгласна с подозрението ми  Grinning
По отношение на диетите не мога да дам мнение, защото никога не съм правила каквато и да е.
За захарта съм категорична, че вреди, както и тутунчето, което не мога да откажа  Embarassed
Станах дърта магарица вече, а не мога да се справя с един вреден навик, срамота...

# 237
скъпи момичета,по вашето дружно мълчание в моя адрес разбирам чувствата ви(освен
@tani4ka).Няма да се натрапвам с моите най-добри чувства и съпричастност към всички ви.Много ми е мъчно! Peace Hug

# 238
Хайде да гласуваме,моля! Рисунката е на Сандри.
 Втора възрастова група,рисунка 5.2.20
 http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=34
 Това е финалният кръг и гласуването определя печелившите!
Гласува се на всеки 24 часа!Ще ви подсещам-не се съмнявайте!:))
 Хайде,вие сте на ход!
 Благодаря!

# 239
  • В царството на игрите:)
скъпи момичета,по вашето дружно мълчание в моя адрес разбирам чувствата ви(освен
@tani4ka).Няма да се натрапвам с моите най-добри чувства и съпричастност към всички ви.Много ми е мъчно! Peace Hug
Мисля, че мълчанието е, защото вече не ни се дъвче темата, която и без това беше супер неприятна. Пишем отдавна и съм сигурна, че си разбрала, че не сме злопаметни и, че в крайна сметка всичко минава...Пък и всеки има право на мнение Rolling Eyes

Сисанке, ще гласуваме и дано имаш повод пак да черпиш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт