Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 037
  • 707
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!! минавам само  а ви видя,че съм капнала,защото станах в 3 ч и ходихме да посрещнем слънцето на Камен Бряг. Който не е ходил ,той не знае как се чувствам в момента. една моя мечта стана реалност. След това отидохме и до Калиакра на връщане към дома...Втора моя мечта се сбъдна. Просто съм много превъзбудена, пълна с емоции и ще пиша и ще показвам снимки някой и друг ден Simple Smile

И аз си оставям това с диетите за след лечението...сега само това мъчение ми липсва..А сладкото..аз съм като Таничка-сладоледче на ден   Hug

хубава вечер от мен!!  Hug Hug Hug

# 241
Здравейте!! минавам само  а ви видя,че съм капнала,защото станах в 3 ч и ходихме да посрещнем слънцето на Камен Бряг. Който не е ходил ,той не знае как се чувствам в момента. една моя мечта стана реалност.

Е сега вече събуди у мен едни не особено лицеприятни чувства! Mr. Green Завид....Завид....ЗАВИИИИИД...
Джон Лоутън е един от любимците ми! Все се заканвам ,ама за догодина,ако е рекъл Бог ще си планувам морето в комплект с джулая или за Каварна рок феста.Жалко ,че не може и двете едновременно! Е,не че не може,ама кой ще ми даде две седмици за море незнам! Laughing Laughing

Да кажа и за сладкото...Сега като съм натиснала една кутия Черноморец...Майкуууу.... Mr. Green Crazy Blush

# 242
  • Пловдив
Каролка, искрено ти завиждам! Сутринта в 05.00 ч. по  БНТ гледах от Камен бряг и заявих на мъж ми, че догодина съм  на морето. Само да съм жива и здрава! Хич не ме интересува, кой идва и кой не. Това е една моя мечта и мисля да си я сбъдна!

Айде, лека дами аз ще си догледам последния мач от Европейското.  cheers

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 22:14 от vanichka75

# 243
  • Пловдив
Сис, да ти е сладко! Ние хапнем ме едни гърдички и зеленчуци на скара и се ще се по сладя с една Траяна за мезе на бирата! Наздраве!

# 244
  • у нас - на брега на морето
Здравейте! Не съм влизала от няколко дни и сега не мога да ви изчета. Толкова сте изписали, че забравих вече, на кой какво щях да пиша. newsm78 Е, поне едно си знам, че много ви обичам!  love001
Алисса22, моля те, не си вгорчавай и без това трудния живот! Никой не ти мисли злото /опазил Бог!/. Знаеш, че се подкрепяме взаимно! Поздравления за булката и младоженеца! Бъдете всички щастливи! Те кога ще дойдат при теб?
Мимито@, аз също чух добри отзиви за 90 дневната диета, но ми е много трудно да се организирам, защото винаги съм била слаба през живота си и сега нямам воля за диета. За сладкото и аз съм много безсилна, въпреки че зная за вредата му.  Дето има едно твърдение за "бялата смърт" - захар, сол, брашно, хероин и т.н. ми е ясно на теория, но трудно за изпълнение. smile3538 За Дюканската съм чела, че действала според кръвната група. За кр. група В е противопоказна. На Сисссс й действа, защото е от тази група, която е от месоядните. Прочетох го в "Хранене според кръвната група". Изобщо теории много, но както химиите действат на всеки различно, може би така е и с диетите.

Сисссс, вече пуснах своя вот за художничката и така от утре продължавам и от работа   love001.
Каролка, радвам се, че ти се е осъществила мечтата! Много е важно да си създаваме положителни емоции!
Милмич,  Hug! Добре си позаредила настроението с приятелките! Аз пък правих компоти. Да има един да ме пита, защо я правя тази захарна отрова, НО никой не ме питаааа! Просто трябва и това е!
Сиянийце, крайно време е тази седмица да се видим и с Надето. Coffee Coffee Coffee
Хули, ти като се понадиша с чист въздух и естествена храна, взе да се "позаправяш" значи! Wink Добре, че трябва и да копаш, че иначе да му беше отървала края! Laughing Ама те нещата на село са взаимосвързани - за да имаш салатка, трябва да копаш, а щом копаш - не пълнееш.
Приятна седмица ви желая! А на работещите като мен - спорна и лека работа!
Ваничка, писали сме заедно. Гуш! Hug

# 245
  • София
Амазонката,май не съм се изразила пак правилно  newsm78
Казах, че откакто правя тези упражнения, съм напълняла скъпа  Joy Joy Joy
Хем копам, хем хапвам  newsm78 е, от туй второто ще да е напълняването.
 А може и от ЕГН-то, и съвсем сигурно от хормоналните !
Алиса, в злобоковния ден имах имен ден...
Тъй и не можах да почерпя /то не, че зная как да го направя /.
Дайте да пием по едно голямо този път и да забравим  Peace

# 246
Изчетох ви всички Hug ,всички сте наред, което многооооо ме радва! Simple SmileВиждам ,че в живота на всяка положителните емоции са в повече ...нека е все така!
  Амазонка, ми хайде де..само чакам да ми се обадите, че вие сте по-заети от мен.Когато решите съм на линия.И по-добре компоти отколкото разни безалкохолни , уж натурални соковe и  т .н....
  Лека нощ от мен и успешна нова седмица!

# 247
Макар и изгонена , аз съм нахална когато става въпрос за помощ и добро .Този път не мисля да се извинявам , че пиша в темата ви ,просто ще публикувам  нещо на което случайно попаднах ( може и да е публикувано  , но и аз имам това право и се възползвам от него )

http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/video/366789 … borba_s_raka.html

Дано е полезна информацията И ДАНО МЕДИЦИНАТА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ РАЗВИВА В ТАЗИ НАСОКА И ДА ПОМАГА ВСЕ ПОВЕЧЕ НА ХОРАТА ДА ОЦЕЛЯВАТ И ДА СЕ РАДВАТ НА ЖИВОТА !

# 248
добър ви ден,момичета!нали знаете поговорката"доброе слово и кошке приятно",та едно Честито прави чудеса.Благодаря,Амазонка!Щяха да идват през август,обаче отложиха,ще е "разгар"на химиите...
Хули,със закъснение честит имен ден,извинявай,даже не знам какъв беше...и аз много исках да почерпя поне тук,но...не знам как,точно като теб.Явно на нашата възраст можем да черпим само "на живо".
mimilina,винаги информацията е добре дошла, бясна съм като чуя,че ИМА лек за тази гадна болест,а всеки се ослушва...ето дават и безплатни лекарства,а никой не прави нищо за да могат да използват това лечение.Както винаги нямам думи за това,освен нецензурните,които неприлично да се пишат Embarassed
Сиссс,продължаваме да гласуваме!
Приятен и лек ден на всички! Peace Hug

# 249
  • София
mimilina*, няма лошо да се прочете и да се види едно видело. Просто аз за себе си мога да кажа само, че се чувствам отвратително, когато прочета или чуя нещо такова, след като съм изкарала 6 червени химии, ми иде да се гръмна, или да гръмна някого. Но ми направи впечатление това, че всяко втрисане /качване на температура/ влияе върху раковия тумор /според репортажа/. Нали и ние по време на химиотерапията, поне аз, имах всеки път втрисане при температура на въздуха 25-30оС. Може да се получава същият ефект??

# 250
  • В царството на игрите:)
Мога много да поръзсъждавам над репортажа, но според мен е платен Thinking
Когато Надето /Бог да я прости!/ отиде при същия този д-р Дамянов, той  не и даде никаква надежда и не се зае със случая, а уж лекували терминален стадий newsm78
Когато на мен ми предстоеше химиотерапия, моя близка много настояваше да отида там и да ми направят инсулинпотенцираната терапия. Нейна приятелка се лекувала там,защото не вярвала на традиционната медицина и била излекувана и всичко и било наред - нито коса и опадала, нито нищо...Е, вярно, струвало доста пари, ама си заслужавало инвестицията..Както е известно не отидох, но преди няколко месеца срещнах близката ми и я питам какво става с нейната дружка...Починала, въпреки всичките усилия на лекарите от Дървеница да направят нещо - много напреднало заболяване, което за съжаление имало фатален край!!!!
Питам се къде е бил тогава д-р Дамянов?
Сигурна съм, че алтернативните методи имат своето място, сигурна съм, че във всяка теория има истина и, че всеки има право на избор, но до сега не съм чела нищо категорично за някой метод, така, че май "добрата", стара химиотерапия няма с какво да се замени. Поне за сега...

# 251
  • София
Мой близък също почина, лекувайки се по този метод.
Ужасно скъпо и според мен не си заслужава.

# 252
Е?Отново ви разочаровах май наистина осъзнавам , че мястото ми не е тук  .Опазил ме Бог !

# 253
  • София
Защо, не сме разочаровани. За тази терапия сме писали и в предишни теми и тогава коментара беше същия. Не ми се рови да търся.
Това, че сподели с нас е прекрасно, за теб е нещо ново и търсиш мнения.

# 254
  • В царството на игрите:)
Мимилина, беше прекрасно, че сподели с нас..Много прекрасно...И не си ни разочаровала - не си го и помисляй!!! Извини мен, че казах мнението си за доктора и за клиниката, които всъщност нямат нищо общо с това, че си го споделила/което пак повтарям, е прекрасно!!!!/. Пак се моля за извинение!Сигурна съм, че Хули и Зара също съжаляват за това, че реагираха не така както очакваш!  ooooh!
Боже, защо все оставам неразбрана? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт