Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 061
  • 707
  •   1
Отговори
# 255
  • пловдив
mimilina* не търси под вола теле.... слон има  Joy Това на шега.... нито те гоним, нито сме разочаровани затова , че си пуснала линк на нещо, което ти се е сторило интересно  Peace
Самата ти си написала под линка, наколко пъти любима моя дума- ДАНО! За мен тя е нещо като искрица надеждица, която всеки си носи в себе си.... съдя по мен  Mr. Green  Дано, не е сериозно, дано щом е сериозно е лечимо, дано всичко мине леко, дано .... най после някой намери онова вълшебно хапче, което да сложи край на притесненията и борбите, които водят хората с пустите му болести....  Защо тази надежда да разочарова.... мен би ме разочаровало тропване с крак и нареждане - хайде всички под строй да се лекуваме по този или онзи начин.... Не го правиш  с поста си, затова и патлаците този път са си по кобурите  Wink Когато пак попаднеш на нещо интересно - споделяй, може пък пустия му заек, дето все го чакаме да изскокне най после от храстите .... знае ли се... надеждата нали си отивала последна   Grinning
allissa22  пак съм изтървала явно почерпка  Crossing Arms то с моето смотано работно време.... все изтървам нещо.... Но щом е имало булка и младоженец, значи има и повод за поздрав- Да са живи  и здрави, са се слушат, обичат и да не забравят, че най важното нещо за да е щастлив един брак са компромисите и търпението- и от двете страни!

Ох, изчетох ви последните постове и.... това не яж, онова не пий.... след всеки пост търча до хладилника.... неее, да не си помислите, че напук, неее за хормона на щастието тичам.... нали го имало в сладичкото.... Цигарите отказах преди 4 години, патладжан и кисело зеле опитвам веднъж в годината / а така ги обичам  Sad ама заради камъка в жлъчката.../ И мръвката съм намалила драстично / щот си падам по салатите/ ама сладкото.... това трудна работа.... казват, че хормонеца на щастието и в лютите чущки го имало, но.....

сссъъъъ парИ мИиииииии

Розови сънищаааа  Heart Eyes

# 256
  • София
Антомче, значи аз съм нещастна, така ли?
Сладко не ям, цигари пуша newsm78

# 257
  • София
Сисиии, детенце вече има 122 гласа! Пожелавам успех!

# 258
  • София
Не съм вложила негативизъм в мнението си относно информацията на mimilina*. Видяла го е и е споделила! Явно съм скопена интелектуално и не умея да се изразявам добре. SORRY!!!

Милечне, престани да се извиняваш, че чак ми прилошава! И то от името на ПРОФКОМИТЕТА! Joy Joy Joy

Ще си налея една бира, момичета, НАЗДРАВЕ И СПОКОЙНА НОЩ!!!  love001

# 259
allissa22, честито! Много здраве, щастие, любов и късмет на младоженците!  Hug

Сиссс, гласуването продължава!  Hug

# 260
И това вероятно сте чели преди , но може някои случайно да е пропуснал за това отново си позволявам да сложа линк - надеждица е все пак .

http://www.spartakhadjiev.com/bg/page2/

Съпричастна към вашата ...(не знам как да го нарека , че пак да няма обидени ) болест , съдба ,диагноза  и съм една от малкото истински хора ,която би плакала с неволите ви поставяйки се на ваше място - не от съжаление , а от сърце .
ДА страх ме е - и какво от това ,човек съм имам страхове - и аз като вас търся лек преди да ми е съобщена диагноза каквато и да е - вълнувам се от подобни статии и репортажи и все си мисля - може и да е истина и чудото да стане .
Който иска вярва , които не иска не го прави .

Не пуснах тези линкове за да ви стана "симпатична " отдавна зная , че не съм - пускам ги за да помогна , зная ,че темата четат и други хора търсейки надежда , и ако ги прокоментирате няма да е за мое добро ( аз все още нямам диагноза ) , а за сведения на други хора като вас .
antom  smile3525 "ДАНО , ДАНО , ДАНО ДО ВСЯКО ДОБРО СЪЩЕСТВО ЗАСТАНЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО " !

Мойте среднощни поздрави към вас

http://www.youtube.com/watch?v=6bILquOcufY
А това е една от любимите ми :
http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg&feature=related
И тази
http://www.youtube.com/watch?v=Qr7xbSsPinM&feature=related

Дано съм допринесла да ви бъде добро настроението и деня хубав !

# 261
Аз пак влизам на пръсти,че жаравата е постлана  Party

Днес сбъднах още една моя мечта- бяхме на Крушунските водопади с приятели и искам да ви кажа,че изживяването е УНИКАЛНООО!!!  Била съм там и преди, но с организирана група и изживяването е съвсем друго!! Дай Боже всекиму такива приятели!! Simple Smile

Скоро снимки у фейса Wink

# 262
  • пловдив

Не пуснах тези линкове за да ви стана "симпатична " отдавна зная , че не съм - пускам ги за да помогна , зная ,че темата четат и други хора търсейки надежда , и ако ги прокоментирате няма да е за мое добро ( аз все още нямам диагноза ) , а за сведения на други хора като вас .

Разбира се, че коментираме. Всеки линк с нова информация, за която някой има лични наблюдения, че ако не помага, поне не вреди или пък е люпитен и трябва да се проследи по нататъшно развитие.... се коментира и обикновенно се предлага да се постави на първа страница. Тогава човека, който открива следващата подред тема го добавя.... Така всъщност се е получило и дългото имфо на първа страница - по предложения на множество пишещи в темата, за да не се претрупва отново и отново с едни и същи линкове по интересните се слагат на първа страница и всеки си решава дали дадено лечение ще го пробва или не  Peace
Втория линк също е пример за това. Пускан е, коментиран е и по предложение е поставен на първа страница -
.....

HD88 - ЕФЕКТИВЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК
http://www.spartakhadjiev.com/

.....

KaRoLa започвам да се присъединявам към мислите на Сиссссс   Crossing Arms В 5 сутринта не мога да стана и да пея по слънцето, че си лягам към 4, но Крушунските водопади.... че и с приятели.... завид...  Joy

Хули пишеш за цигарите и сладкото, но.... лютите чушки премълчаваш.... newsm78 знам ли....

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 01:33 от antom

# 263
Понеже ми поискахте обяснение - давам го. Ако някой не е разбрал, става дума за следното мое изказване:
 "Разбирам огорчението ти от този форум. Аз  отоколо 3 години участвам в него, но напоследък точно това отношение ме отблъсна. Даже месеци наред не влизах да чета, но понякога ми пишат лични съобщения. Днес попрочетох и пак се издразних за пореден път. Познавам 5-6 момичета, които пишат тук. Получавала съм помощ и подкрепа от тях, но такова отношение като това, което витае напоследък във форума въобще не ми харесва. Наистина всеки, който е на по-различно мнение или си позволи да сподели объркване или оплакване, бива веднага грозно оплют. Наистина това не би трябвало да става във клуб с точно такава тематика. Може да погледнеш в дир.бг. Там темите са тясно обособени, така че може да получиш конкретна информация, а тук много ясно е, че не може да изчетеш всички теми, а това, което те интересува не знаеш точно къде да го прочетеш".

Мисля точно така, както съм го написала. Когато за първи път влязох във форума нещата стояха по друг начин. Беше много приятно, въпреки повода, който ни е събрал. Атмосферата беше приятелска и ведра и ми беше много приятно тук. Напоследък не е така. Непрекъснато се заформят някакви скандали, разменят се обидни реплики, чуждото мнение се отхвърля. Преди да ме обвините в лицемерие, вижте един от последните ми постове:
"Здравейте момичета! С голямо неудоволствие изчетох предпоследните страници. Тези размени на реплики и излизане от добрия тон не са полезни за никого. Нали тази тема е да споделяме ценни съвети от личен опит, тогава когато лекарите не са дали яснота по някои въпроси. Нека не се делим на стари и нови – всички сме докоснати от тежката диагноза. Апелирам към всички тук да бъдем по-толерантни, нека върнем позитивността в темичката.
Усмихнете се на слънчицето – идва дългоочакваната пролет, нека да й се радваме и да се обичаме!"
Беше пак по повод на някакви разправии.  Оттогава някъде датира моето разочарование, но все се надявах нещата да се променят и когато това не се случи, тихомълком напуснах форума.  Излишно е  при всичките ми проблеми, в които съм затънала, да се натоварвам негативно. Но когато ме потърсят на ЛС да помогна с нещо, пак ви поглеждам и
какво чета от последните страници: пак размяна на обидни реплики, някой някого кълнял, намесва се модератор - ами нормално ли е това според вас?  Ако някой смята, че такива отношения са в реда на нещата, нека го напише тук. Тогава ще призная, че проблема е в мен и може би прекалено се вживявам в нещата.
Това е моето мнение, сега сигурно ще ме разкостите, с което ще се потвърдят думите ми.
Защо не го написах по-рано ли? Ами истината е, че ви харесвам, момичета, но не харесвам това, с което заляхте темата. Не знам защо се получи така, каква е причината, кой е виновен - нищо лично към никого и аз не съм никоя, за да ви съдя.

Просто съм разочарована и форума вече не ми харесва, това вече не е любимото ми виртуално местенце.
Благодаря на всички вас, които ми оказахте помощ и подкрепа. Надявам се и аз да съм помогнала с нещо на някого.
Напускам ви - останете си със здраве!

# 264
Новия по точен метод за диагностика - вероятно и за него знаете ( и много хубаво ако е така ) , но аз и много други не знаем за това отново си позволявам да поставя линк в темата ви :

http://almasonic.com/wp-content/uploads/2012/03/Elastoscan_BG.pdf

Дано в България по скоро да се усъвършенстват повече лекари и диагнозите да станат по точни и с по голяма прецизност .
Лека нощ и всичко добро !

п.п. nadia_0606 Много съжалявам , че по моя вина така се получи   Sad  съвсем не исках - ПРОСТИ МИ АКО МОЖЕШ ... сега заради мен те определиха на двуличничка , но аз зная , че не си такава , а че си истинска и имаш доброта в изобилие ,поста ти бе насочен към мен за да ми помогнеш с най добри чувства , а аз го споделих ( въпреки правилата потънала в срам ) само защото исках да кажа на момичетата , че не губят приятели само заради лошата прогноза по някога с фатален край , а губят и други които всъщност имат нужда от темата , но не се осмеляват да пишат в нея по един или друг повод . И да ми простиш и да не ми простиш ти за мен оставаш човек и Бог ще те благослови за добрината !

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 01:45 от mimilina*

# 265
  • пловдив
mimilina* за еластографията четох, но не знам все още да има апарат в България , ако някой все пак е чул да е закупен да сподели и ще сложа имфото на първа страница, а що се отнася до това, че
" вероятно и за него знаете ( и много хубаво ако е така ) , но аз и много други не знаем за това"  не ми се вярва  Laughing Всеки, който се вълнува и има "зор" стартира от ровене в Гугълчето.... Това на което си попаднала, по всяка вероятност са попаднали и многото други
Иначе апарата ElastoScan на самсунг е въведен в производство през 2011г и като съдя по темповете на обновяване на техниката в Бг.... знам ли.... може пък някой да е заделил от на баба му паричките и да закупи на частно , пък ние да се уредим  Mr. Green

# 266
Добро утро!
 Момичета, трябват ми отзиви за ИСУЛ-хирургично отделение. Ще съм благодарна на всяко споделено мнение. Ще пътуваме утре сутрин, и ми идва някак неочаквано-спешно трябва да се оперира черния ми дроб, а това беше единствената клиника, където допуснаха варианта за едноврменно опериране дроб-гърда. Проблемът за болниците е финансов-кой екип да прибере парите от интрвенцията-чернодробните хирурзи или онко хирурзите!?Иначе медицински промлем-никакъв.

# 267
mimilina* за еластографията четох, но не знам все още да има апарат в България , ако някой все пак е чул да е закупен да сподели и ще сложа имфото на първа страница, а що се отнася до това, че
" вероятно и за него знаете ( и много хубаво ако е така ) , но аз и много други не знаем за това"  не ми се вярва  Laughing Всеки, който се вълнува и има "зор" стартира от ровене в Гугълчето.... Това на което си попаднала, по всяка вероятност са попаднали и многото други
Иначе апарата ElastoScan на самсунг е въведен в производство през 2011г и като съдя по темповете на обновяване на техниката в Бг.... знам ли.... може пък някой да е заделил от на баба му паричките и да закупи на частно , пък ние да се уредим  Mr. Green

Знам разбира се - човек който търси намира - ще ти дам информация на лични , а ти ако решиш сподели линка тук . Нека е от твое име - по добре ще се възприеме от останалите , качи го и на първа страница ако решиш ,нека повече хора се възползват . Всичко добро !

# 268
  • В царството на игрите:)
Мимилина, благодаря ти за полезната информация. Много ти благодаря! Тя Антомчето ще реши какво да прави Peace

Луди пеперуди, не разбирам, мила защо трябва да се оперират двата органа едновременно и какво ще оперират на черния дроб? За съжаление не познавам лекар от ИСУЛ, но тук има момичета, които провеждат там лечение. Дано пишат!!!
Желая ти кураж и вяра! Praynig Hug

# 269
  • София
Луди пеперуди, аз ходя в ИСУЛ , в смисъл такъв ,че там е лекуващият ми лекар след операцията.Операцията не съм я правила там,защото се бях шашнала и ИСУЛ ми изкочи като вариант ,а не че имам лошо мнение за хирурзите   там.Ако съм от полза мога да те свържа с него и да потърсим чернодробен хирург или онко хирург.

Общи условия

Активация на акаунт