Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 104
  • 707
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, отново. За съжаление.

Искам да ви попитам за мнение за хирург д-р В. Попов от Александровска болница. Пращат ни там за операция на гърдата. Кажете ми нещо повече за него ако знаете.

Благодаря ви и успех на всички ни Hug

# 271
  • София
Понеже е отново, да кажа мнението си.
Идете при предишния оператор, той знае какво е правил. Ще кажете, при този конвейр, как ще помни какво е било? Има епикризи, при това всеки един от тях познава стила си.

# 272
Здравейте!
 Всъщност се е случило така, че химията добре е нахранила кистите в черния ми дроб, и той не може да чака до зимата. Двете неща нямат нищо общо-едното е онкозабляване, другото-май функц ионални хемангиоми ги водят...И така-утре пътуваме, а се търси обща операция на двете, защото пропускам последната вливка , но трябва да се продължи все пак с лечението на рака, въпреки операцията на дроба. Малко объркано стана...Хирурзите казват-дроба е спешен, онколозите-гърдата-спешна...А всъщност стана ясно ,че медицински проблем да се работи едновременно няма, и това беше единствената болница , която предложи този вариант, естествено-първо искат да видят. Кистите са станали огромни, притискат всичко и от там ме боли, последната химия миналия понеделник ги е изстреляла...

# 273
  • у нас - на брега на морето
Луди Пеперуди, ти пък мен ме "взриви" сега!  #Crazy Аз също имам образувания в черния дроб и се съмняват да са хемангиоми. Възможно ли е толкова бързо да нарастват? Аз в момента не съм на химиотерапия, но от многото лекарства - знае ли се?  newsm78
От вчера ходя на масажи на леглата на NUGA BEST. Някой чувал ли е, дали са разрешени за нас? Питах шефа на салона, където се правят тези масажи срещу 1 лв., като рекламни, дали не е вредно. Той ми отговори, че традиционната медицина сигурно го отхвърля, но той смята, че дори е полезно. Каза също, че при загряване до 42-43 градуса, раковите клетки експлоадират и затова е добре да се лежи и върху килим от турманиеви камъни с температура 50 градуса. Истина е, че много ми хареса масажът на гръбначния стълб, но дали не греша?! newsm7
Ето линк за тези продукти: http://www.nugabestvarna.com/bed.php?lang=bg
Сега пък намерих и това  smile3516 http://news.ibox.bg/news/id_1144103059

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 22:56 от Амазонка

# 274
Луди пеперуди, нямам информация за лекарите в ИСУЛ, но за д-р Владов от ВМА зная, че е един от най- добрите онко хирурзи-  черен дроб. Късмет утре, стискам палци да е леко и успешно!!!

# 275
  • Пловдив
Луди пеперуди, пожелавам ти успех и късмет!Стискам палци всичко да мине благополучно! Praynig
Когато имаш възможност пиши 2-3 реда, как е минало и как се чувстваш. Hug Hug Hug

# 276
  • пловдив
Луди пеперуди, не мога да помогна със съвет, защото нямам лични наблюдения за София, но момичетата които имат ще си кажат. Стискам палци всичко да мине леко и бързо да се възстановиш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Относно линка ,който пусна mimilina* за еластографията ... след проведеното ни съвместно "журналистическо разследване"  Mr. Green  се потвърди, че такъв апарат все пак има закупен в една от частните клиники.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=303588256324253&set=a … ype=3&theater
Според намерената имформация Д-р Проданова работи принципно като рентгенолог в Александровска болница втора хирургия, но вторник следобед ходи и в
http://www.mcfemina.com/bg/pages/45-%D0%92%D1%8A%D0%B7%D0%BC%D0% … %D1%82%D0%B8.html
Ако някой, който ходи в Александровска я познава и може да провери по точно имфо да "свирка" и ще добавя имформациата на първа страница  Peace

# 277

Относно линка ,който пусна mimilina* за еластографията ... след проведеното ни съвместно "журналистическо разследване"  Mr. Green  се потвърди, че такъв апарат все пак има закупен в една от частните клиники.
............
............
............
Ако някой, който ходи в Александровска я познава и може да провери по точно имфо да "свирка" и ще добавя имформациата на първа страница  Peace

Достатъчно някои от съвместно "журналистическо разследване"  Mr. Green да се обади на посочените телефони и да иска информация ,или най точно да се посети на място и да се направи въпросния преглед - така информацията ще е най достоверна ... предполагам. В разследването ви желая УСПЕХ!

Аз и да споделя мнение от прегледа - все едно - няма да се зачете за истина така , че  ще се въздържа .

Ето що е еластография :
http://ilan.bg/content/news/374/20249/

Луди Пеперуди  аз живея в София ,далеко съм от ИСУЛ , но ако имаш нужда от нещо може да разчиташ ще се постарая да услужа (на лични ти оставям телефона си )
Желая ти сила и кураж !

# 278
Пеперуди  Hugвсичко ще е ок , babydust7 fingerscrossed

# 279
Пеперудке и аз - Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover... дано всичко да мине ок

# 280
  • София
Пеперудке,имаш  newsm17 и от мен.Ние с теб май се вдижим заедно в лечението.Аз в понеделник бях на последна предоперативна химия и на 11-ти влизам за операция.Така  че и аз ще имам нужда от палцестискане,момичета
Може и някоя от вас,минала през Дървеница да дава съвети,от сорта-вземи си аулин,там черпят само с аналгин,или-вземи си жилетка,нищо ,че е лято и др.такива .А и колко време ви държаха там?(знам,че зависи от операцията-моята ще е цяла гърда и 18 лимфи  Cry)

# 281
Трима раковоболни русенци получиха шанс за по-дълъг живот
 Трима русенци, страдащи от рак на черния дроб, днес получиха шанс ако не за пълно излекуване, поне значително да удължат дните си, през това без жестоките болки, предизвиквани от коварното заболяване.

Две жени и един мъж бяха подложени на инвазивно въздействие върху туморите. Интервенцията беше извършена в русенската клиника за инвазивна кардиология „Медика кор” от полския лекар д-р Адам Запашник от Медицинския университет в Гднаск, колегата му д-р Кщищоф Коциолек и д-р Валентин Кръстев от „Медика кор“. И трите процедури са преминали гладко, пациентите се чувстват добре. След около месец тримата ще бъдат подложени още веднъж на процедурата.
Както „Русе нюз“ вече писа, методът се основава на това, че лекарствения препарат се вкарва само в тумора, без да се засягат околните органи и тъкани. Така на пациента се спестяват меко казано неприятните усещания при стандартната химиотерапия. Отделно, заради въздействието само върху раковите клетки, ефективността е в пъти по-висока от класическото лечение. Не е без значение и фактът, че инвазивната терапия е до 3 пъти по-евтина от „класическото“ лечение. По тази причина буди недоумение и фактът, че поне засега, то не е включено в т.н. реимбурсивен списък на НЗОК и не се заплаща от Здравната каса. От „Медика Кор“ след първите десетина интервенции, които сега се извършват за сметка на клиниката, ще кандидатстват пред НЗОК с предложение лечението да бъде вписано в реимбурсивния списък.
„Впечатлен съм от уменията на д-р Кръстев, той вече е готов за самостоятелно извършване на всички процедури“, каза след приключване на интервенциите д-р Запашник, който е референт за Европа за този метод на лечение.

KokoJ   Praynig fingerscrossed

# 282
Дано има ефект от това лечение!!

# 283
Пеперудке, KokoJ  newsm10 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 284
Точно вие ми трябвате в момента....Не знам дали съм питала ама ми го няма мозъка, затова тискувам и пак ще питам... Когато си подавам документите за удължаване на болничния от ТЕЛК, това означава ли,е ще ми определят инвалидност?? Не знам дали ме разбирате.. Мисълта ми е,че не искам да ми определят инвалидност..имам си причини..

Общи условия

Активация на акаунт