Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 837
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мамчета незнам за кой път пиша дано този път успея с този бавен нет.Доста време не съм писала но бях по болници правихме ремонт и нямахме нет.Виждам много нови мами има тук добре дошли  bouquet и успешен финал .Честито на родилите мами да са им живи и здрави бебоците и много да радват мама и тате.

все те мисля теб, мила, нали сме в следващата тройка... разписвай се по-честичко, ако можеш Simple Smile

# 121
iii, не се вижда какво си искала да постнеш
Жени, приятна разходка, наслади се максимално, мило  Hug
Фикси, браво за това, че сте добре, все така да сте  Hug
лаленце 74, аз преди си запълвах времето с телевизия, после започвах да плета на една кука нещица за мъничо, а сега работя от вкъщи, но го правя когато ми скимне. Междувременно аз също търся инфо за кърмене, къпане или приготвяне на домашни пюрета.Опитай се да си намериш нещо приятно, а ако е свързано с беб ще е още по-добре и времето ще лети  smile3521
Днес съгреших с много кайсии и нектарини и сега се превивам от болки, не правете като мен  newsm45

# 122
Жени тук съм и ще съм редовна стига да няма ранни изненади че с тези контракции се надявам да устискам още две седмици.Ти как ще раждаш нормално или секцио а и да те питам още нещо взема ли си вече направлението за болницата

# 123
Жени тук съм и ще съм редовна стига да няма ранни изненади че с тези контракции се надявам да устискам още две седмици.Ти как ще раждаш нормално или секцио а и да те питам още нещо взема ли си вече направлението за болницата

Уж нормално, но нещо плацентата ми е стара и се моля да не се наложи да я вадят по-рано със секцио...
взех си направление за раждане от ЖК, но в сайта на Майчин дом пише, че искат и обемнна карта, а от ЖК ми казаха, че не трябва...
И аз се моля за поне 2 седмици, като ми махнат конеца и се върне доки....

# 124
  • на земята
Ами и аз така момичета,общо взето като не ставах изобщо беше скука,ама скука,нет,тв,книга и така е,не минава времето,сега се поразмърдах малко с разрешение на доки,пак скука,чета в нета,телевизия,сериялчета,на терасата добре че имаме огромна тераса ,че правя тигели и седа навън..))))Дълъг ден пфуууу,то и в тази жега къде ще ходим ама..)))Вечер ще почне да поизлизаме по нататък по хладното,ако беше зима по бързо щяха да минават дните,август да мине пак добрееее  Praynig.че в тези жеги,нещо не ги обичам изобщо..))))   stefi_sv ,и аз поработвам от вкъщи по малко..)))Не всеки ден.))Ще послушам съветите ,макар че сега поне не лежа само в леглото,като преди..легло-wc-легло - wc ...........i taka 2 месеца че и повече  ooooh! Чакам моя мъж да ми готви кога ще е това незнам   Joy Joy   И аз бях се поредила с праскови и ми къркори корема два дена ужас беше..)))   maryito,дано всичко е ок и няма изненади   bouquet

# 125
какво ви се получава от прасковите и кайсиите?
аз от 2 седмици основно това ям през деня + череши ,домати и сирене и нямам никакви проблеми...

iii, не се вижда какво си искала да постнеш

една снимка на плаж..мн странно защото аз я виждам  newsm78
повече няма да се мъча да качвам каквато и да била снимка,защото все не ми се получава  Sad

# 126
  • Стара Загора
  bouquet

# 127

[/quote]

Уж нормално, но нещо плацентата ми е стара и се моля да не се наложи да я вадят по-рано със секцио...
взех си направление за раждане от ЖК, но в сайта на Майчин дом пише, че искат и обемнна карта, а от ЖК ми казаха, че не трябва...
И аз се моля за поне 2 седмици, като ми махнат конеца и се върне доки....
[/quote]
Ами дано е нормално от това по хубаво няма .Да искат и обменна карта навсякъде там ти пише последните изследвания кръвна група задължителна е кажи им че ти я искат от болницата.

# 128
  • на земята
{Женя_Иванова} не останало при теб,още месец  Hug

# 129
iii, мила, получават се силни болки, когато много прекалиш, а и рядко щастие  Embarassed Лошото е, че от тези екстри и колики може да си докараш и някоя друга контракция. Страхотно е щом на теб не ти се отразява по този начин   bouquet
maryito,   Hug и дано вече сте ок след престоя в болница
Момичета, много си ви обичкам всичките   newsm51 newsm51 newsm51

# 130
  • на земята
stefi_sv   Hug,хапни сухарче или препекана филийка  newsm78

# 131
  • Стара Загора
а, Лаленце 2 месеца са, ако устискам месец и половина ще съм  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 на черешата от кеф

# 132
  • на земята
{Женя_Иванова},ще устискаш нема накъде,от тук по рано не те пускаме ,без никакви оправдания..))) Joy Hug

# 133
iii, мила, получават се силни болки, когато много прекалиш, а и рядко щастие  Embarassed Лошото е, че от тези екстри и колики може да си докараш и някоя друга контракция. Страхотно е щом на теб не ти се отразява по този начин   bouquet
maryito,   Hug и дано вече сте ок след престоя в болница
Момичета, много си ви обичкам всичките   newsm51 newsm51 newsm51

мн се радвам че наистина не ми действат по този начин ,че каквато съм паника ще има да си самовнушавам какво става и защо ме боли  ooooh!
а ясно защо от рядко ходене до 00,сега ми е мн по лесно.радвам се че тези плодчета ми помагат,че иначе ще рева от болки Praynig

мн мн мн ти благодаря за отговора   bouquet newsm51 smile3503

# 134
{Женя_Иванова},ще устискаш нема накъде,от тук по рано не те пускаме ,без никакви оправдания..))) Joy Hug

съгласна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт