Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
офффф досега простирах   prostor а и гладене  1ironing ме чака... а как мразя в тая жега да гладяя Sad  newsm11

лаленце не се притеснявай.от утрогестана е и от засилените секрети които се получават по време на бременност.на мен ту ми се засилва ту намалява.и мойта МБ  е ОК

И аз гледам 24 kitchen  и фиеста.тв Simple Smile

# 646
  • на земята
 iii  Hug оффф ми то едно ли беше ..))))ЕЕЕ какво си се раздомакинствала,гладене вечер,простирането мъжо,аз така действам ни гладя ни простирам,моя мъж даде обещание и го спазва,душичката ми той...)))Почивай си ,малко по малко,няма да избега прането и гладенето ,ми така де..)))

# 647
Аера, нашето куче е пълен абсурд да го подстрижем сами:) И затова принцесата е 3 пъти годишно на фризор  smile3553

Ми аз хубаво си мислех да я заведем да я направят хубава, но един приятел ни даде машинка за подстригване на кучета и мъжът ми реши, че ще се прави на коафьор, та сега горката все едно пилци са я кълвали.  Crazy

# 648
На нас ни дойде едно легло за детската, да има къде да легне човек, ако трябва да спи при бебанка. Мъжа ми до сега го сглобява и най-накрая излезе от нас. Песа изчака да му застелем чистите чаршафи и веднага легна на новото легло да го пробва, сега не мога да го сваля оттам.
Аера, вашето подстригване е  като нашето ресане....мъка сестро, мъка. Кучо лае, крие се под леглото и накрая като го затиснеш в някой ъгъл гледа с едни жални очи - да ти скъса сърцето!

# 649
iii  Hug оффф ми то едно ли беше ..))))ЕЕЕ какво си се раздомакинствала,гладене вечер,простирането мъжо,аз така действам ни гладя ни простирам,моя мъж даде обещание и го спазва,душичката ми той...)))Почивай си ,малко по малко,няма да избега прането и гладенето ,ми така де..)))

оо той и моя мъж мн ми помага,но е на работа,а трябваше да испера че нали ще заминава да мога да наваксаме докато е още тук.гладенето ще го оставя за уте.по една дом.работа на ден хихихи

# 650
poppy да не стане че кученцето ще спи вечно до бебка  newsm62 за вас да няма място на леглото Thinking

# 651
ф_деси, гаранция така ще стане. Нашия пес много обича деца, няма да мога да го изкарам оттам, но в началото ще се наложи да му ограничаваме достъпа до нея.

# 652
Ха здравейте и от мен,и аз имам куче и съм го ушутила миличкия още преди два месеца че все ми мирише,а той е Йоркшир-пак е сладък ама не му се разбира марката LaughingАз да ви кажа си взех микробиологията и се оказа че не отглеждам гъби както си мислех ,но пък има наличие на някакви гадове Грам/-/ пръчки,за който док ми даде Флажил и се надявам да им повлияе.
,че не змам вече.

# 653
На нас ни дойде едно легло за детската, да има къде да легне човек, ако трябва да спи при бебанка. Мъжа ми до сега го сглобява и най-накрая излезе от нас. Песа изчака да му застелем чистите чаршафи и веднага легна на новото легло да го пробва, сега не мога да го сваля оттам.
Аера, вашето подстригване е  като нашето ресане....мъка сестро, мъка. Кучо лае, крие се под леглото и накрая като го затиснеш в някой ъгъл гледа с едни жални очи - да ти скъса сърцето!

Нашта милата си прехапа езика и се напишка от страх.  Tired Направо ми скъса сърцето, ама сега й е рахат, по-леко диша малкия дявол.  

# 654
  • Стара Загора
ехее колко сте изписали ... браво ..браво

# 655
Как си Жени ?
Минаха ли обривите ?

# 656
  • Стара Загора
 iii  Hug Hug Hug Добре съм вече миличка,благодаря че попита    bouquet

# 657
# 658
  • на земята
Момичета как сте? Жени радвам се че си добре мила  HugЧе то в тез жеги какво ли не ни хваща къде си е юли и авгист да минат пфууу..))))Ох знам,че не му е мястото тука,ама вече незнам какво да се яде,яде ми се нещо а незнам какво,всеки ден е така  ooooh!

# 659
Ох знам,че не му е мястото тука,ама вече незнам какво да се яде,яде ми се нещо а незнам какво,всеки ден е така  ooooh!

И аз така. Накрая или нищо не ям, или най-големите боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт