Рязане под езика за стрес

• 19 908
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
... в който може да се планира едно съботно ходене до Малчика.
Стегнах бохчата. Бръснарски ножчета откъде се купуват? С години не съм виждала подобно нещо. Да не тръгваме неподготвени, все пак.

# 46
  • София
По-голяма простотия не бях чувала.
Корейците си режат юздичката под езика, за да могат да говорят по-добре английски.

# 47
... в който може да се планира едно съботно ходене до Малчика.
Стегнах бохчата. Бръснарски ножчета откъде се купуват? С години не съм виждала подобно нещо. Да не тръгваме неподготвени, все пак.

Може с такава машинка, зависи от размера /на езика/ и от сериозността /на проблема/.
http://www.husqvarna.com/bg/forest/home/

И на една флашка метни това за из път:

# 48
Да, на жените им се реже напреко и става змийски. Laughing

# 49
Ами вяярно е че е петък ама това вече беше ... #Crazy

# 50
  • UK
Аха, значи, авторката, ако си стресирана, че не говориш добре английски, режи смело. Е, след три дни е пълнолуние, давай тогава. За всеки случай си вземи и крем против циреи. Simple Smile

# 51
Резачка - налична, флашка -метната - целия Севилски бръснар побрах, барабар с дюкяна. Някой звънна ли в Малчика да запази час или ще чакаме на жегата и ще плюскаме като за последно, по гащи?

# 52
Лелеле, не съм чела другите коментари, но това ми звучи като орално обрязване направо  Mr. Green

Кой умник ти каза подобна глупост. Не прави подобни експерименти  Peace

# 53
Резачка - налична, флашка -метната - целия Севилски бръснар побрах, барабар с дюкяна. Някой звънна ли в Малчика да запази час или ще чакаме на жегата и ще плюскаме като за последно, по гащи?

Остава изненадата.... Wink по пълнолуние.... Heart Eyes
Интересни неща се случават по опашките...

# 54
Аз идвам с тенджерата. Като ви резнат езиците , ще има да панирам, голяма кльопачка ще падне. Само да не си забравя гащите.

# 55

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ПП оле, ще ме уморите - Хърмаяни, Джуди, Трещи....имайте малко милост, де... Joy Heart Eyes Wink

# 56
  • Варна.
Ще се включа, защо тази тема ми прилича много на история, която бях чула преди две-три години от моя позната от най-голямата малцинствена група, сравнително образовани и доста богати хора. Детето й беше към 15 годишно, когато се разболя от хепатит, първото нещо което бяха направили беше да го заведат при някаква тяхна баба-баячка, която му цепнала венеца над предните зъби , това с лечебна цел. Няма да ви описвам колко сащисана останах, казаха ми, че те така се лекуват, това е. После ходиха и на лекар, момчето пиеше лекарства, пазеше диета, оправи се.
Факт.

# 57
  • Несебър
Аз идвам с тенджерата. Като ви резнат езиците , ще има да панирам, голяма кльопачка ще падне. Само да не си забравя гащите.
Joy Joy JoyОх,не,не умирГам от смях

# 58
Чувате ли нещо да дрънка...нещо като връзка ключове... Whistling

# 59
Чувате ли нещо да дрънка...нещо като връзка ключове... Whistling
Мда, чува се.

Общи условия

Активация на акаунт