Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 615
Здравейте! Нова съм във форума и като майка на бъдеща първокласничка следя тази тема,защото това е едно от училищата,към които сме се насочили.Благодаря за информацията,която сте дали,но ще се възползвам от отзивчивостта ви и ще попитам още някои неща. Иска ми се да съм напълно убедена,че съм направила правилния избор. Харесва ми училището,някак закътано е и ми се струва,че е по-сигурно. Как стои въпросът със занималнята? Има ли места за всички? Успяват ли децата да си напишат домашните или ще трябва после да дописваме? Как стои въпросът с чуждоезиковото обучение? Сменят ли се непрекъснато учителките,защото в училището на племеницата ми е кошмар-през два месеца нови учителки и безброй пропуснати часове. Храната в стола добра ли е? Чувствате ли,че децата са на сигурно място и са добре обгрижени? Ще потърся информация и за 142-ро,но това ни е по-близко и по-удобно. Благодаря ви предварително.

# 31
 • Sofia
 • Мнения: 8 750
Отговарям за занималнята-до 17 или 17.30 ч. е,безплатна е.Няма частна в училището.Често остават деца и след 17.30 ч. при охраната,докато ги вземат родителите им.Т.е. до 18 ч.
Дали подготовката там е достатъчна зависи от изискванията и темпото на преподаване на госпожата,както и темпото на писане на ученика.  Peace. У нас не се налага дописване вкъщи, с изключение на случаите,когато вземам сина ми по-рано. Занималнята не е задължителна,а е препоръчителна.Попълва се заявление от родителя в началото на учебната година.  Peace

Извънкласни занимания има разнообразни,спортни основни-футбол, баскетбол,плуване,танци,някакво бойно изкуство  newsm78.

Не ползваме допълнително уроци по английски ние.Някои съученици на моя ходят,ама не личи особено.

Забележки имам към двора, може да се облагороди и да се направи хубаво игрище, дано се случи по-натам  Peace.
За храненето-ползва се фирма за кетъринг.Менюто се публикува на входа на училището, продават купони в петък и може да се купят според предпочитанията на детето за определени дни.Не е нужно да е за цялата седмица.Цена-2.80 на ден. Храната е кога ядлива,кога не...Хапват си децата. В лафката продават всичко-чипс,вафли и т.н.
Друго?
За мен е сигурно и спокойно място.Наблизо ми е и бързо мога да реагирам,ако се наложи.До медицински пункт е, което също си е в плюс  Peace.
Допълвам се: родители се допускат само във фоайето на училището.Охраната се обажда на госпожата,от чийто клас е детето,което вземате и то излиза.
Има училищен психолог, ресурсни учители за децата със СОП.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 15:59 от GeNa

# 32
 • Мнения: 442
има ли логопед и спазват ли се униформите?

# 33
 • Sofia
 • Мнения: 8 750
има ли логопед и спазват ли се униформите?
Логопед-по-скоро не, всъщност -не знам.
Униформите са за първа година-изискването е ученикът да е облечен ПОНЕ с една от двете дрехи суичър или тениска,ако не и с двете. Понякога не спазваме ние. Няма контрол на входа,ако това питаш.Особено като се облекат за физическо, което е 3-4 пъти в седмицата, после рядко някой се преоблича пак с униформа Peace. Но пък цветовете са ужасни  Sick

# 34
 • Мнения: 508
Какви са цветовете, че ми стана интересно.

Благодаря Ви за подробната информация по-горе.

# 35
 • Sofia
 • Мнения: 8 750
Какви са цветовете, че ми стана интересно.

Благодаря Ви за подробната информация по-горе.

Ярко оранжева тениска с яка и ярко зелен суичър с оранжева подплата на качулката  Crazy.Като не се носят заедно е приемливо,а и се свиква  Laughing.

http://www.52ou.org/uniformi-na-52-ou/

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 14:10 от GeNa

# 36
 • Мнения: 66
Привет!
Има ли някой информация, дали ще има ден на отворените врати в училището?
Какви са ви впечатленията от учителката, която ще води 2ра ПГ от есента?

# 37
 • Мнения: 508
Тъкмо ровех из сайта за същото, но не намирам информация.
На 23ти ще има среща за първи клас, но за подготвителните не е обявено.

# 38
 • Мнения: 2
Здравейте!
Дали има мама, на която детето ще бъде втори клас през учебната 2016/2017?Интересувам се защото обмислям преместване в 52 ОУ след завършен първи клас. Ще съм благодарна за всякаква информация: кои са учителките, колко дечица има в паралелките, положителни и отрицателни страни на образователния процес Simple Smile

# 39
 • Мнения: 508
Здравейте,
има ли някаква промяна за новата учебна година, например облагороден двор или по-добра храна в стола?

# 40
 • Мнения: 1
Здравейте, има ли някой на който детето му сега (2017/18) е 1 клас? Ако може информация за госпожите?

# 41
 • Мнения: 508
Здравейте,
моето дете учи там.
Какво ви интересува?

# 42
 • Мнения: 1
Здравейте, приети сме в предучилищна група в 52 училище.

# 43
 • Мнения: 540
Здравейте, интересувам се дали се спазва изискването за униформите- всеки ден ли се носят? Също и дали си отговарят на размера, свиват ли се при пране? Предстои ми да поръчам тези дни и исках горе-долу да се ориентирам каква бройка и какъв размер да взема! Благодаря предварително и желая успешна учебна година на всички ученици!

# 44
 • Мнения: 508
Привет,
Изискването е всеки ден детето да е поне с блуза или суичър, или и с двете.
Не се свиват, пера ги на 40 градуса.
Взела съм по 2 - блузи и суичъри. Отговарят си на размерите.
Успешна учебна година!

Общи условия

Активация на акаунт