А плетени шапки продаваш ли? Остава ли ти време за плетене? Столчето и аз го слагам на предната седалка като съм сама с бебка, че се притеснявам иначе. Направих малко кайсии за бебка, а доматите септември ще затварям. Туршийка също смятам да направим ако мъжо помогне.
А плетени шапки продаваш ли? Остава ли ти време за плетене? Столчето и аз го слагам на предната седалка като съм сама с бебка, че се притеснявам иначе. Направих малко кайсии за бебка, а доматите септември ще затварям. Туршийка също смятам да направим ако мъжо помогне.
другия път викай ... 
Изпратих Момо и татко му на плаж, Стамито спи още ...време малко и за мен с кафето 
Така или иначе бях далеч, но следващия път ако съм по-близичко ще викам
А за шапките се интересувах от тези с ушичките, но в никакъв случай няма да те моля
Последно да те питам - на една кука са плетени нали? 
много се зарадвах,че пак сте на кърма!!!За столчето-винаги на задната седалка,наблюдавам с огледалце(засега кротува ).Леле момичета много сте работни,откаде толкова сили и енергия(пу-пу)
?Аз все чистя малкия като заспи вечерта,иначе с тоз ревлю само успявам да сготвя.За консервирането,незнам как но ще се опитам да направя,досега не пропускам защото купежни мъжо не обича. Затуй колкото и да се опитва да кръшне ще помага
Ако е удобно може ли и на мен да пратиш юзър и парола?Лек и усмихнат ден!
.
Трета седмица вече съм в шок.
Трета седмица вече съм в шок.
И накрая почва да реве, МНОГО. Аз спирам постоянно и я успокоявам като я гушна, ама сложа ли я драмата пак започва
И аз какво правя. Изкарвам количката, приспивам я вътре, махам коша и го мятам на задната седалка и така... Ама в ситуациите, в които не спи - не ме питайте.
Като съм с мъжът ми аз съм отзад с нея. Тя си е в кошчето, аз я занимавам и стои... докато не й се приспи. Тогава пак започва драмата и единствено помага да е в мен. Заспива и я връщам в кошчето... абе ОВЕН бе. Като се тръшне да реве и край

Отнема час и половина за приготвяне.
Трета седмица вече съм в шок. Препоръчани теми