Жарко слънце грее, а АПРИЛЧЕ гука и се смее :)

• 39 427
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Момичета знам че сме в разгара на лятото ивсеки мисли за море и планина ама аз взех да се чудя за зимата- на какво ще се топлим с бебка.На квартира сме няма нито изолация и дограмата е стара.Досега бяхме на камина и си ни беше топличко ама не знам дали е подходящо за малката.Тя се роди края на март и купихме маслен радиатор ама тава чуда едва топлеше тогава и не ми се мисли за една по-студена зима newsm78 а за сметките за ток да не говоря #Crazy вие мислили ли сте за тово Heart Eyes

# 91
  • Пловдив
Здравейте момичета!!! Нямам никакво време да ви следя в тези жеги - разходки, готвене, пране, спане следобет когато съм гроги и така. Днес ще се върна да прочета каквото мога поне от тази тема. От коликите и помен няма при нас /ама ние и май само седмица се мъчихме с тях/, очовечаваме се с всеки изминал ден, гугаме и се усмихваме, вече се заглеждаме все повече и така, засега всичко е наред при нас.
 Hug на всички от нас !!!!

# 92
Duhi завидях за стоенето в слинга. Страхотни сте.

За отоплението ние сме на парно с камина и зимата е 25 градуса в къщи, но мога да препоръчам конвекторна печка и овланжинел за въздух Peace

# 93
  • София, Младост

Точно по това време започна да пропуска нощно хранене и гърдите ми щяха да се пръснат в началото. Ако имах помпа под ръка бих изцеждала колкото да облекча.

# 94
samm, завиждам ти за балкана, тук само полета.  Cry Много ми се иска да да отидем за седмица две на планина, но пътуването с Ева за сега ми се вижда много голямо приключение - самолет, хотел, бутилки (евентуално).

Лека нощ от нас!  Simple Smile

# 95
Много са сладки мамите и бебетата в слинговете, но аз не мисля, че ще се справя, доста кьопава ставам като се разреве Кико, от припряност... Мислех да взема кенгуруто, защо и ние ще ходим на вилата събота и неделя, та евентуално да се разходим из тетевенския балкан, но явно ще се разхождаме само с количката докъдето има път -- днес го пробвах в кенгуруто, но доста се разплака докато го слагах и изобщо не го и закопчах, извадих го. Утре ще го пробвам пак пък да видим, но нямам много надежда да му хареса. Той изобщо много-много не обича да го нося и гушкам.

Иначе ние и на разходка да тръгнем, влачим розова Девин, шишета и адаптирано мляко, защото аз имам малко кърма, а и не съм свикнала да кърмя на чуждо място. За стерилизатора не се бях сетила, но мисля, че ще ни трябва, освен ако не реша и аз да варя в тенджера. Поне водата не му преварявам. Не знаех отначало, че трябва, и педиатърът каза, че щом съм почнала така, няма смисъл тепърва да преварявам.

# 96
Момичета, аз да се оплача- пипнах летния грип снощи повръщах и сега много ме е страх бебка да не се разболее, че вчера й сложихме и вкасините... Освен да ходя с маска нещо друго мога ли да направя превантивно или каквото сабя покаже... Sad Много ме е страх много е мъничка и ако лепне стомашен вирус не знам как ще я оправяме.

# 97
Brainbug, споко... Hug не е задължително и бебето да се разболее
Ти писа, че имате проблеми с кърменето, вече успяваш ли да я накараш да суче?
Защото на мен педиатърът ми е казал, че най-добрата защита срещу вируси е кърмата, с която се предават антитела от майката.
Така че давай кърма колко можеш Grinning

А аз влязох да дам акъл  Mr. Green ..на всички млади майчета, на които бебенцата са им първо детенце.. Организирайте плавен преход от това майчинство към следващото... hahaha
Искам да кажа, че вече съжалявам, че направих голяма разлика между моите синчета. Ще се мотивирам друг път, че сега ставам по задачи

# 98
  • Плевен
Hope Stevenson, я подскажи как давате капсулите на тези водорасли, по колко и с каква честота?

# 99

за рождения ми ден  Hug

# 100
Къдричка да си жива,здрава и много обичана!Духи много сте сладки с бебка дано по-скоро се наредят при вас нещата Hug

# 101
  • Елин Пелин
Честит рожден ден Къдричка ! Да си здрава и много обичана майка и жена!НАЗДРАВЕ и весел празник!  smile3525 smile3525 smile3525

# 102
За лапането на ръчичките и двете в устата че и крачето в нея,ръкавици не търпи,биба не ще,дразня се много но махна ли ги почва такъв рев...Момичета при нощните разходки как се справяте с нахапвапванията от комари?

# 103
  • София, Младост
Честит рожден ден, Ники!!!   bouquet
Пожелавам ти преди всичко здраве и много весели моменти с твоите малки слънца  Hug

# 104
Честит рожден ден, Къдричка! Жива и здрава!

За отоплението - ние сме си с парно и нямам притеснения Peace По-скоро ми минават едни мисли за осем ката дрехи и съблечи-облечи за всеки памперс, повърнато, наплюнчено ooooh! Ама ще внедрявам лигавника яко и това е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт