Жарко слънце грее, а АПРИЛЧЕ гука и се смее :)

• 39 426
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Да бе вярно- има ли някоя мама , която ползва слинг и ако има как се борави с това чудо? Защото аз имам , пробвах го веднъж, но щях да се обеся. Сложих го както трябва, напъхах беба вътре ама тя нещо се изнерви и ревна и аз бях сама и се паникьосах и едва сварих да развързвам възли абе ужас с други думи...
Ние днес бяхме на двойката ваксини- много гадно беше боднаха я в крачето и ръчичката и много пищя Sad Направо ми се сви сърцето Sad Сега се моля да не ми вдигне температура довечера, защото ще се побъркам сигурно.
За гърченето по време на хранене пуснахме секрет от дупето, защото педи каза , че напоследък върлувала някаква бактерия из болниците , главно по кърмените деца, която причинявала стомашни проблеми. Каза че около 90% от тези случаи като на Монито я имали. Дано тя да е в другите 10%  Praynig

# 76
Здравейте,
Аз се престраших със слинга, предната седмица, изглеждаше ми сложно и репетирах с една плюшена играчка в къщи да се връзвам. Ходихме на хижа и за разходката в гората ми трябваше слинга. Много е удобен, ако се сложи правилно, придържа и главичката и имате 2 свободни ръце. Даже като тръгнахме малката заспа и спа през цялата разходка. Определено е по - сигурен и по - стабилен от кенгурото и може да се ползва доста дълго.
Ето го и моят слинг - http://www.shushulka.com/productv/1037/sling-shal-ot-organichno- … oralen-panel.html
Препоръчвам го с 2 ръце!!! Много е удобен  Grinning

# 77
Ето я шушулката в слинга - на 2 седмици е тук Simple Smile Супер ми е удобен!
http://prikachi.com/images/760/4910760s.jpg

# 78
duhi_puhi Страхотни сте със шушулката Simple Smile
Ами моя слинг е този http://www.shushulka.com/product/116/sling-shal-ot-organichen-pa … k-panel-raye.html може би проблема при мен е че е памук, а не трико (честно казано срам не срам не знам каква е разликата) и стои по-нееластичен (ако изобщо трикото е еластично) и затова ми е неудобен. Не знам и аз, но съм се затъжила за една разходка в гората пък с количката малко трудно да се изпъна по баирите ...

# 79
И аз няколко пъти съм го слагала в слинг( http://www.matatama.com/krastosan-sling/Slingi# ),но нещо хич не ми беше удобен.Моя пък явно е много еластичен и имам чувствотон че бебо ще изпадне и само го придържам с ръка.Абе количката си е най-удобна за разходки

# 80
Бяхме сега при хомеопатката.. засега първо ще изключим "ефекта" от ваксините (още от родилния дом и най-вече хепатитната - че и 2 приема имаме от нея вече.. И след това ще търсим друго (ако има и не е това проблема). Но все пак ще ги "изчистим" първо тях.
В последните години каза има бум на подобни симптоми на бебета точно на тази възраст, по аналогичен начин .. Първо ще давам за ХБто и след месец за БЦЖто..
Та ще говоря с докторката да ги отложим по-нататък в календара ваксините.. и постепенно да ги "борим" с хомеопатия..
Тони големи проблеми си имаше до към годинката точно по този повод, та сега се надявам бързо да се разминем (поне съм го минала вече тоз път)  Praynig

Така се чудя да ги слагам ли изобщо или не, но не мога да кажа категорично не.. затова така малко с "помощ" ..

# 81
Уф, и на мен ми е много неприятен момента с ваксините... Whistling .. що ми трябваше да чета и за тях.. с големия ми син не съм се и замисляла, че може да са вредни, да не говорим за опасни - щом лекарите казват, значи така трябва...
Ама и сега не ми стиска да ги откажа, само дето се страхувам повече  ooooh!

Ние сме отложени за боцкане другия вторник, трябва да пием Линекс и Ентерол дотогава, та да оправим акото, че вече седмица стана, откакто не е хубаво.
Не ме питайте как му ги давам - преглъща някакси, ама имам чувството, че с поглед ме пита "каква е тая гадост... и нужно ли е да я пия" Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 21:59 от Бончил1

# 82
Духи, доста те мисля. Hug Дано по  - скоро всичко си дойде на мястото Hug
За разлика от Стеф, Гера през деня не спи - ако 2х30мин., за бебе на 2 1/2 месеца е сън - здраве му кажи.
Факт е,че спи през ноща и не реве, а денем и реве ooooh! Само на моите ръце е кротка, дали от адските колики не я научих на ръце, не знам  newsm78, но тя само така имаше малко покой.
Аз имам този слинг, с халки, според мен го слагам правилно, но Гери не иска вътре - веднага реве.
http://slingbg.wordpress.com/wear/
Реших, да взема с халки, защото с другия може би нямаше да се справя! Отделно ми обясниха, че при халките има по-малко плат и е по-добре за през лятото Thinking

Един въпрос, предстои ни пътуване за 10 дни, Гери е само на кърма, днес я пробвах с вода и биба - не иска. Та въпроса е дали да взема шишета, стерилизатор, АМ за всеки случай, вие какво ще кажете.
Знам, че и Блонеса тръгва на път, направо изтръпвам от приготвянето на багажа.

За ваксините, моля се всичко да мине благополучно, и аз с баткото не бях запозната много, но сега сърцето ми се свива.  Close

# 83
Нашият слинг е шестият отгоре-надолу: http://www.zilana.com/buy-mei-tai-baby-carrier.html. Моето шило в торба не стои. Така че, ако някой го иска...да ми пише на ЛС Peace Доста е хубав като материя и връзване иначе, не е така труден като тип шал Wink
Не знам, мисля че и кенгуру няма да ни е вариант, така че...

Hadji, едно шише за всеки случай с преварена водичка, ако нещо трябва да й дадеш с лъжичка примерно (аз така нося на Цвета, макар че всичко и давам с кърма, ама...), но АМ за какво ти е newsm78
Ние сме за 2 или повече седмици в Тетевен при баба й на Цвета и не нося нищо специално, честно казано. Багажът ни си е съвсем приличен, привсе че взехме и шезлонга! Най-важното е тук - мама с млекоцентралката Laughing

Е, момичета недейте така...Не че съм фен на ваксините, но помислете без тях? Все пак не сме в XVIIти век...Изобщо не е задължително да има сериозни странични ефекти, така че недейте се настройва така...

# 84
  • София
Brainbug, моят е същият, нямам проблеми, удобен ми e, Ива обикновено заспива. Слагам я от малка, ако не е свикнала може да ти е малко по-трудно, но трябва да избереш най-спокоен момент и може би леко да се движиш и говориш, докато я нагласяш. Сега имам и по-гъзарски, еластичен от приятелка (jeportemonbebe.com), с цел да се опитам и да кърмя, докато е в слинга, и разучавам инструкциите. Дано се получи, че Ива не яде много, но пък, за да хапне откарва и час на гърдата.
Духи, хомеопатията ще помогне  Peace, дано й идва апетита вече на твоята кукла!
И ние трябваше да пътуваме утре, обаче вчера Ива имаше кървави жилки в акото и отложих. Омота се организацията, ама само да е жива и здрава и да е било еднократно - още не е акала от тогава. Аз мисля само в тенджера да изварявам бибата и силиконовите зърна, с които предимно суче и едно шише за всеки случай за вода, иначе АМ няма да взимам.. Хем много ми се ходи, хем малко ме е шубе.
Хаджи, и Ива не спи повече от 2 по 30 мин, а обикновено, 5-6 пъти по 5 мин, тъкмо почна да върша нещо и тя се окорила и хленчи, само в слинга откарва повече, но в тази жега, ако не се налага не ми се слага.
За ваксините и на мен не ми стиска да ги откажа, а ми се искаше.
Е, Сам, как ти завиждам за Тетевенския балкан, много много го харесвам, даже карах мъжа ми да се местим там да живеем, докато детето е малко  Party

# 85
Е, Сам, как ти завиждам за Тетевенския балкан, много много го харесвам, даже карах мъжа ми да се местим там да живеем, докато детето е малко  Party

С удоволствие бих се преместила тук да живея! Разкошотия.
То и селото ни е на 10 км от тук, та лятото ще сме доста в района. Докато манджата е с нас, всичко е 6 Party

Прати ми на ЛС Скайп и ФБ, че да се намерим! Peace

# 86
Samm, не знам за какво ми е АМ, да се застраховам ако нещо спер кърмата, знам ли???
Явно пак давам на късо. Взела съм розов Девин, едно шише и една биба, и лактогонен чай.

И аз благарадно ти завиждам за планината, стой те си там на хлад и свеж въздух Hug

# 87
  • София, Младост
Нищо не носих като ходихме на Хисаря-само аз и бебо близо до мен. Вода не пие, залъгалка няма, а за кърмата той сам се грижи с редовно папкане  Laughing. По едно време си мислех, че би било добре поне помпата да бях взела, но и без нея се справихме.

# 88
А помпа за какво Shocked

Hadji, как ще спре за 10 дни ей така от нищото, не си филмирай така Hug

Иначе и ние "пием" преварена розова Девин, такава съм взела в едно шише. Май само си я разнасяме Laughing Щото и ние не пием...Бибата я смучем, че й я тикам вместо ръцете ooooh! Чай си купих да изпробвам един на Веледа, ама нося и българския, че имам още малко и от него. Пия си и биричка по една, а тук и бозица сръбнах Sunglasses

# 89
  • София
Здравейте и то мен! Simple Smile Духи - прекрасна снимка, много сте сладки и двечките Simple Smile Слинга изглежда много удобен, но аз се чудя дали да си шия ... до кой месец може да се носи вътре бебчето? Надявам се да се оправите и да започне да папка нормално. Пишете за пътуване ........ ние преодоляхме София - Варна преди да направи 2 месеца. Ще поостанем тук до октомври при мама ама колата беше клекнала от багаж. КАто сте на кърме за какво ти е АМ? Аз купих едно като ни изписаха от болницата и ми се наложи да дам 2 пъти от него. Щях да го хвърлям ама ми дадоха добра идея да го ползвам за машината за хляб като сухо мляко Simple Smile Аз давам чай ... дори го предпочита пред кърмата напоследък и цока много сериозно. Много ни се засилиха коликите и направо сърцето ми се късаше. Давах еспумизан от както ни изписаха ама явно е слаба ракия. Вчера взех колийф и съм супер доволна. Четох, че успивал децата .. е моето не се буди изобщо и супер много спи, но преди тези капки не можех да я приспя за повече от 30-40 минути. Не знам дали е от капките, но е много по-спокойна и днес само за 2-3 минути плака от коремче. Изака се и забрави за проблемите с коремчето. След малко ще я накърмя и излизаме на разходка, че в нас не се живее Simple Smile Усмихната вечер от нас и спокоен сън на бебешорите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт