Ива на последното ако преди малко имаше жилки кръв
, егати шаша. Дали може да е от това, че съм яла повече млечни... Звъннах на педиатърката, каза ако иначе е ок и весела, да гледам само дали ще се появи пак и да й нося памперса, ако има.
, егати шаша. Дали може да е от това, че съм яла повече млечни... Звъннах на педиатърката, каза ако иначе е ок и весела, да гледам само дали ще се появи пак и да й нося памперса, ако има.
Само от сън ли го докарва?
Добре, че имаш здрави нерви, ама сигурно, защото и ти си овенче. Да видим накрая кой ще се окаже по-инатлив.
Дано всичко се оправи и вземе да похапва вече.
Утре ще я водя да й баят. Тя почти няма заспиване без рев. Нормално ли е? На някой друг бебчето да прави така?
Много ми е смешно,чак ме научи и мен да му бая.Според мен не всеки човек има такива способности... 
... твоето бебе и моето са се родили еднакви както на кг, така и на см, а и в момента са пак така...
. Вие на кърма ли сте? И миризливото ако на какво е симптом, че нашата педиатърка така и не ми обясни.

За реките лиги да не говоря....за 30 минути е мокър за смяна на блузата.
. Вие на кърма ли сте? И миризливото ако на какво е симптом, че нашата педиатърка така и не ми обясни.
......
Определено имам нужда от такава подкрепа 
чак мъж ми вчера я чувам да й говори и да я учи - дай да се научил да си ближем юмрука, че майка ти да се успокои
..
Чудя се защо не завърших една педиатрия.. че с баткот ополовин доктор бях станала със всичките тия процеси недоустановени и недопотвърдени..
- дано никога не ви се налага да го преживявате) - ще дадем еди кое си лекарство - ако мине, значи е таз болест.. ако не мине - даваме другото.. ако мине от него, значи е еди какво си.. и така .. 
Тя ми се смее и ми гука мен ми текат сълзи

А и уж беше спряла да повръща, имаше само по веднъж на ден, и хайде пак почна с фонтаните. Снощи два пъти ставах да й сменям калъфката и бодито, направо плуваше в повърнато. 

, омръзнаха ми само картофи. Като че ли има резултат, май обрива на лицето е по-добре, но подколенните ямки са й яко зачервени, като изгорено е...
, ще го купя на първо време това хомеопатичното, четох, че и други го ползват. Мъжът ми се лекува с класическа хомеопатия и от няколко години му е много лека алергията. Смятам и баткото да заведем там, но и това за китайската медицина звучи добре, ще ти пиша на лични да повече инфо.
);
(има едни много готини мини гевречета, редовно си ги хрупам)
Надявам се да е по-скоро 
Уж си поставям за цел да не се изнервям , но пак ми кипва на моменти. То е само гърчене и реване нашата работа. На всичко то отгоре ме дере по гърдите- в момента съм все едно съм кърмила много ядосана котка.... Педито беше казал , че ако ще ми е толкова негативно кърменето по-добре да я отбия и да карам от шише. Обаче вчера и от шише беше същата работа (по принцип веднъж дневно й давам от шише за всеки случай да е научена ако се наложи някога), а по принцип от шишето винаги по-добре се храни. И те така
Мамите от януарския форум , които са минали през същото ме обнадеждиха че е само период и нещата с времето се нормализират
Дай, Боже
Но според мен при Симона не е т.нар. "кърмаческа стачка" , а просто получава колики докато се храни, защото на моменти смуче зърното и едновременно с това реве, и даже вика нещо като "ау-ау-ау" 
. Ортопеда каза никакво ползване на проходилка - да ми е здрав гърба. 
защо така незнам. Ако заспи без да реве то е защото е на цица
А пък като види други хора или недай си боже някой я гушне друг - леле малеее. Цялото село ни е чуло. Една комшийка онзи ден ме среща и вика: "Ама онзи ден слушах много ревеше бе. Чак се притесних" И аз бързо я изпратих с думите: "Спокойно, ето на, жива я оставих"

Препоръчани теми