Виждам, че и други бебета са като Кико -- от няколко дена става страшно кисел вечер и реве до посиняване, направо се дере. Жегите ли го побъркаха, някакъв период ли е, не знам, но е ужас. Отделно вчера, най-хладния ден, го оставих за малко на леглото докато му направя шишето, прабаба му си играеше с него и му дрънкаше с дрънкалката (той вече е голям и му харесва
), и като се върнах, главата му толкова силно се изпотила отзад, че имаше голямо мокро петно на леглото, с диаметър по-голям от самата му глава. Утре на детската консултация ще питам педиатъра имам ли основание да подозирам рахит. Знам, че ще му прозвуча като параноичка, но какво да се прави, и аз, и сестра ми не сме усвоявали витамин Д и сме имали рахит, краката ни са изкривени в коленете, а на нея са й по-дебелички и глезените и китките, има и плоски стъпала... Абе по-добре да му кажа, че се съмнявам за рахит и да ми се присмее, отколкото да се притеснявам 
Присъединявам се към въпроса за ваксините -- защо топлото време може да е проблем? На Кико утре трябва да му ги слагат за втори път.

. Като ходихме на разходка аз бях по къс ръкав (о, чудо!!!), а Ева по боди и блузка