Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните предизвикателства, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите, които членовете на форума споделят за подкрепа и справяне с предизвикателствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите, които членовете на форума споделят за подкрепа и справяне с предизвикателствата?
-
Какви са препоръките по време на бременност?
-
Каква е базалната температура и как се използва за определяне на овулацията?
добре дошла отново тук! Аз вече ти писах, няма да се повтарям желая ти да бъдеш силна и повече положителни мисли

по рано можех да преценя кога ми е О, но тъй като цкъла ми се размести много и се обърках нацяло - беше нормален 28дни, а от 2м насам е 34 -35, този 36. Може би това стана заради хапчетата, които април месец пих за забавяне, така поне си мисля ... сигурно няма да ми се иска да ги повторя в близките години

Но за сега само един лекар ми е казвал, че трябва да се махнат. Сега като отидох при личната и тя ми даде направление за УНГ, та мисля и второ мнение да потърся. Хич не ми се ще точно сега да ги вадя. Първо, че ще умра от страх и второ - поне един месец още ще се възстановявам и отиде пак бебеправенето
Но явно не ми е писано да е сега.
Тя ми вика, за първи път го чувам това, аз от извлеци от семена не се интересувам. Не знам, да се смея ли, да плача ли...Дори да не ги одобряващ, като си практикуващ лекар би трябвало поне да си запознат с нещо преди да го отричаш... 
лека
и едно живо и здраво
на финала.