Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните предизвикателства, обсъждани във форума?
Какви са някои от стратегиите, които членовете на форума споделят за подкрепа и справяне с предизвикателствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от стратегиите, които членовете на форума споделят за подкрепа и справяне с предизвикателствата?
-
Какви са препоръките по време на бременност?
-
Каква е базалната температура и как се използва за определяне на овулацията?

даже преди си мислех, че една седмица си в О и една седмица преди и след цикъл е безопасно за секс
ох голямо обяснение дадох дано да си ме разбрала. А ЛФ пак няма как да знаеш колко дни е, ако не си я засичала, трябва мерене на БТ ииии други неща
Взех две опаковки от една и съща фирма. Първата опаковка ми даде 2 отрицателни и три с много бледа втора черта, което пак не е положителен. Когато започнах без прекъсване втората опаковка - 2 напълно отрицателни теста и то точно когато съм в О, просто без коментар.
Ще пробвам и утре ... ако не се получи, като се завърна към неделята и подновим опитите с милото в понеделник, но при усет като чели моята О беше вчера, защото ЦС ми беше обилно, но и днес имам леки пробождания в единия яйчник ... но след малко в леглото и да не му мислим много много за О, каквото се случи
., но аз си следя тялото и си го познавам много добре. По принцип и аз не мога да хвана овулацията с ову тестове..трудно е да улучиш точно пика, особно ако си активна личност. Но аз се усещам по температурата и цервикалната слуз. На мен ми е винаги на 15 ти ден, при температура 36,2 -36,3 . За мен това е ефикасен метод. Важно е да се засече лутеалната фаза, защото ако е къса, по малко от 11 дни е невъзможно или трудно имплантирането.