Бебеправене- тема 5 ,за да ни е на късмет!

• 24 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Тук
Да, и Прахчето може да се окаже права,ако О ти е била около 18-ти,просто още не му е дошло време на М  Peace

# 466
  • София
Аз съм си в процес на чакане! Може да е рано за тест, може и да ми е време, а може и изобщо да не съм бременна! Времето ще покаже, аз исках просто да попитам за вашето мнение и какво бихте направили на мое място, че така като съм в неведение и ми става тъпо  ooooh!

# 467
Ами и аз незнам какво да те посъветвам.На мен април когато не ми дойде заради пътуването ни из Европа и смяната на климата,си правех всеки ден тест като ми закъсня,защото не издържах,бях сигурна,че е станало.Но все отрицателни,и накрая на вагиналния ехограф се потвърди,че няма нищо.Затова ако искаш вземи си пак тест-направи го,утре също и така.Но ако имаш търпение изчакай още малко.

# 468
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм си в процес на чакане! Може да е рано за тест, може и да ми е време, а може и изобщо да не съм бременна! Времето ще покаже, аз исках просто да попитам за вашето мнение и какво бихте направили на мое място, че така като съм в неведение и ми става тъпо  ooooh!
Кръвен тест, но около 5-6-7 дни след закъснението, ако все още не е дошла М или нямаш вече + уринарен тест. Ако и той е отрицателен, час при доктора. Така бих постъпила аз. Но за моите 29 години на мен М ми е закъснявала само 1 път и то с 3 дни. Бях в 10 клас и полов живот все още не водех, така че просто си го изчаках и си дойде на 31вия ден. Обикновено ми идва по-рано, ако ще нарушава 28-дневния цикъл.  

# 469
Никой да не се отчайва.  При някой жени симптоми много, при други нищо.
Ще си даваме кураж докато стане!

Искам да ви кажа момичета за една диета.  Знам, че има няколко от вас на диети.
Диетата се казва "13 Дни" и продължава точно толкова.  Започнахме я аз и мъжът ми заедно.  Днес ни е ден 3.
Аз съм - 1.5кг  (искам да махна 4) преди да съм с тумбак отново  Mr. Green
Той е - 3кг   (трябва да махне 10)
Предупреждавам, не е лесно макар и да не изглежда трудно!  Ако ви интересува:

Меню:

Понеделник:
Закуска: чаша кафе или чай и 1 сухар;
Обяд: 2 твърдо сварени яйца, 80 грама спанак, подправен с малко растително масло, 1 домат;
Вечеря: 1 говежда пържола, 150 грама салата от домати и ситно нарязан пресен лук, подправена с растително масло.

Калоричност за деня: 856 калории.

Вторник:
Закуска: чаша кафе или чай и един сухар;
Обяд: 200 грама салата от домати и намачкано зеле, подправена с растително масло. 1 портокал или 4 сливи;
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 200 грама варено говеждо месо и 80 грама зелена салата.

Калоричност за деня: 920 калории.

Сряда:
Закуска: чаша кафе или чай;
Обяд: 1 твърдо сварено яйце, 200 грама варени моркови, подправени с растително масло, 100 грама кашкавал;
Вечеря: 250 грама салата от ябълка, мандарина, банан и круша.

Калоричност за деня: 685 калории.

Четвъртък:
Закуска: 1 чаша натурален сок ябълка;
Обяд: 250 грама печена или варена риба, домат и ябълка;
Вечеря: 1 говежда пържола, 150 грама зелена салата, подправена с растително масло или сок от лимон.

Калоричност за ден: 965 калории

Петък:
Закуска: 1 чаша сок от моркови;
Обяд: 200 грама печено пилешко месо, 100 грама зелена салата;
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, неголяма порция рендосани моркови, подправени с масло.

Калоричност за деня: 810 калории

Събота:
Закуска: чаша несладък чай, 1 сухар;
Обяд: 200 грама печено говеждо, 150 грама салата от намачкано зеле с лимонов сок;
Вечеря: 100 грама рендосани моркови, подправени с растително масло, 150 грама нискомаслен кашкавал.

Калоричност за деня: 1120 калории

Неделя:
Закуска: чаша несладък чай и 1 сухар;
Обяд: 200 грама печено или варено пилешко месо;
Вечеря: 300 грама плодове - ябълки, круши, сливи, портокали.

Калоричност за деня: 810 калории

През втората седмица няма да правите втора неделя. Диетата е 13-дневна, нали си спомняте!

# 470
  • София
Ох, Биби, само като я прочетох и огладнях  Mr. Green Но виждам, че вие сте издържливи ако съдя по килограмите, които сте свалили за отрицателно време, така че успех!  Hug А ти ако свалиш килограмите преди края на диетата спираш ли я и не се ли получава после онзи йо-йо ефект веднага след краят и?

# 471
Ох, Биби, само като я прочетох и огладнях  Mr. Green Но виждам, че вие сте издържливи ако съдя по килограмите, които сте свалили за отрицателно време, така че успех!  Hug А ти ако свалиш килограмите преди края на диетата спираш ли я и не се ли получава после онзи йо-йо ефект веднага след краят и?
Naughty няма да спирам  Mr. Green 
Казват, че диетата стимулира метаболизма и после си задържаш теглото ако ядеш равномерно. 
Една колежка ми я препоръча която отслабна с 12кг, но тя имаше много да сваля.  Още толкова и трябват ако ме питаш.
Остават ми още 10 дни, ще пиша за резултата пак.

# 472
  • София
Ще чакам да разбера Simple Smile

# 473
Ако ошулацичта е била на 18ти, както каза, значи е още рано за менструация. Втората фаза на цикъла е поне 12 дни.

# 474
Звезден^Прах колко дни е ЛФ от О до М?

# 475
  • Тук
Биби, ЛФ е индивидуална за всеки. Но не е зле да е поне 11-12 дни и нагоре,за да има успешно имплантиране  newsm78 Нека каже и Прахче де

# 476
  • София
Благодаря за съветите, момичета  Hug Не ми е проблем чакането, щом се налага ще чакам! На 26 години съм, забременяването не ми е фикс идея, не го правим по часовник или по график, а когато ни се прави и имаме време! Ако е станало, ще съм много щастлива, разбира се! Но и да не е не се отчавайвам, здрава съм, какво повече му трябва на човек  Grinning И все пак мисля утре да си направя и другия тест, който си купих вчера, ако е отрицателен, ще изчакам и ще отида не лекар...знае ли човек какво може да е всъщност  newsm78   bouquet

# 477
  • Тук
Между другото все се каня да питам и все забравям  Crazy
При мен преди всеки цикъл има зацапване. Всеки път е с различна дължина- 2-3-4-5 дни. Във връзка с това мога ли да се притеснявам за нисък прогестерон  newsm78 Изследвах си го преди време,но не беше в деня,в който се изисква,за да е реално отчетен, затова се и чудя.

# 478
Биби-джиби - eх, че прекрасна диета Simple Smile Аз въпреки, че имам нужда от 1-2 килца нагоре, защото съм много висока, бих си я направила ей така просто - много здравословна и разнообразна изглежда, пък и ми писна да мисля какво да готвя в тия жеги...(наблягаме с мъжа ми най-вече на бирите..) Simple Smile

Момичета, след като осъзнах, че имам тотално погрешни представи за овулацията и този месец твърдо отказвам да я следя - вече не усещам никакви симптоми на предстояща, текуща или минала О. В предишните месеци все нещо ме болеше - я корем, я яйчник, я кръст Grinning

И ....защото тия дни повече чета форумите, отколкото съм писмено активна и се замислих, абе нашите майки, лели, баби и т.нат. са имали деца рано или късно и не са имали нито тестове за О, убедена съм, че не са си следели БТ и ЦС! A е ставало. И се замислям за нашето поколение сега, за храните, които ядем, за нервите, които ежедневно късаме в офиса и за неимоверните усилия на всяка жена въпреки това да положи необходимите грижи и т.нат... и да зачене. ЧЕ НИЕ СМЕ ГЕРОИНИ!

# 479
Момичета, на мен ми дойде! Не съм разочарована, все пак това е първия неуспешен месец. Важното е, че дойде, че вече се бях побъркала! Дано да е другия месец наш. Мисля да меря БТ от този месец.
Приятна вечер на всични!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт