iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 044
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
mimchotu ,прощавай,ама ми стана смешно с това "гориш" hahaha То,тогава всички,които поръчваме от iherb.com  да сме "изгоряли". Излишни притеснения,според мен. По-скоро се поинтересувай къде се намира митницата в най-близкия до теб град(Сопот Thinking ),оттам ще си получиш колетчето. Ще платиш 3,50 митническа такса + 20% ДДС върху общата стойност на поръчката. И си избери безплатна мостра от тук http://www.iherb.com/Free-Samples

код за 5$ отстъпка KUT353

# 691
  • София
Имам въпрос искам да поръчам добавки от iHerb или от bodybuilding.com примерно около $50 и доколкото разбрах сигурно го спират на митницата слагат мито и ддс. Но въпросът ми е що всеки вика "ако го спрат на митницата гориш"? Тва незаконно ли е да си поръчвам добавки отвънка? Просто там цените са на добавките са по-малки наполовина. И също аз съм от малък град (Анево), намира се до Сопот и Карлово, до коя митница трябва да хода да си взема продуктите? До границата ли? До къде? Извинете за глупавите въпроси.

След като си от малко населено място има вероятност да си получиш пратката и в пощата

Може също да си разделиш поръчката на 2-3 по-малки - по 19$ напр. /без доставката/
На кашона се изписва сумата без доставката и ако тя е до 30лв - отива в пощата

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 692
  • София
Бихте ли ми препоръчали нещо/извън омега и фолиева к-на/ за подобряване качеството на яйцеклетките преди ин витро, както и нещо за мъже в тая връзка.

Ше ти изброя няколко неща, но се консултирай с лекаря си, може някое от тях да не е подходящо за теб

Омега 3
Омега 7
Масло от Вечерна иглика/ Пореч/ Лецитин - по избор
Герикапс   - по схема
Бета Каротин - по схема
вит.Е
Спирулина - по схема
Вит. С
вит.В комплекс - особено важни са В1, В5 и В6
ФК
Са +Mg+Zn+vit.D - по схема
Желязо, Манган
Антиоксиданти - Астаксантин, Ликопен, coQ10
Биофлавоноиди
Инофолик /инозитол+ ФК/  
NAC (N-Acetyl-Cysteine)
Л-Аргинин

за половинката:
ФК, Геритамин, Омега 3, Цинк, Селен, Л-Карнитин, Л-Аргинин, NAC, Инозитол, coQ10, Астаксантин, Проантоцианидини, Трибулус, Фруктоза
FertilAid - също
http://www.iherb.com/Fairhaven-Health-FertilAid-for-Men-90-Capsules/12057
или това
http://www.iherb.com/Now-Foods-ADAM-Superior-Men-s-Multi-180-Softgels/23364

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 693
Значи се брои само стойността на продукта, без да добавям доставката към него и ако е под $19 няма да има ДДС? А това изписване на сумата без доставката от всички сайтове ли важи или само iherb защото смятам да поръчвам може би от bodybuilding.com защото там приемат пейпал.

# 694
Някой поръчвал ли  хубави мокри кърпички за бебе да препоръча?

# 695
  • в 1001-та нощ
Момичета,можете ли да ми препоръчате някакво измиващо средство за лице,по възможност само с натурални съставки.

Доколко са само натурални съставките - другите да се изкажат (не съм специалист), но аз съм най-доволна от това . Няма пресушаване, няма опъване, меко измива всичко, количеството е невероятно за цената.  Мисля доста момичета от тук го взеха и също са много доволни. Peace

сваля ли грим от очите  Rolling Eyes

Код а 5$ отстъпка POP824  Heart Eyes  bouquet

# 696
  • София
Благодаря, denis_d.

# 697
  • София
Значи се брои само стойността на продукта, без да добавям доставката към него и ако е под $19 няма да има ДДС? А това изписване на сумата без доставката от всички сайтове ли важи или само iherb защото смятам да поръчвам може би от bodybuilding.com защото там приемат пейпал.

iHerb -  изписват сумата без доставката / на кашона трябва да фигурира сума до 30лв - пресметни си колко $ е това/
Ако сумата ти е до 30лв - не се плаща ДДС

за bodybuilding.com  не зная - попитай ги

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 698
Момичета,можете ли да ми препоръчате някакво измиващо средство за лице,по възможност само с натурални съставки.

Доколко са само натурални съставките - другите да се изкажат (не съм специалист), но аз съм най-доволна от това . Няма пресушаване, няма опъване, меко измива всичко, количеството е невероятно за цената.  Мисля доста момичета от тук го взеха и също са много доволни. Peace

Peace
Това и аз го ползвам вече няколко месеца и съм супер доволна. Преди след измиване ако не се намажа с крем до 5-10 минути, опъването на кожата ми ме побъркваше, сега вече съм доволна. Обаче напоследък ме мързи да се гримирам и не зная дали сваля добре грим. Мога да го сравня със сапуна на Клиник от "3-те стъпки", само дето опаковката е огромна и според мен стига за над 1 година. За 3 месеца ползване x 2 пъти на ден моята не е олекнала особено.

А само да използвам да питам, това ли беше пастата за зъби, която някой наскоро похвали?

http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Xyli-White-Toothpaste-G … -6-4-oz-181-g/885

Код за отстъпка за 1-ва поръчка: RUQ731

# 699
Доколко са само натурални съставките - другите да се изкажат (не съм специалист), но аз съм най-доволна от това . Няма пресушаване, няма опъване, меко измива всичко, количеството е невероятно за цената.  Мисля доста момичета от тук го взеха и също са много доволни. Peace

сваля, но не и ако е водоустоичив. Тъкмо излизам от банята, днес бях с мократа/суха очна линия на ессенс. Измива и ББ-крема перфектно. По памук напоен с тоник след това нищо не остава при мен PeaceWink

# 700
chervenokoska 2 Благодаря за отговора

код за 5$отстъпка при първа поръчка  KIQ699

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 20:53 от Adrianiii

# 701
Мостра Кю тен убихинол ми излиза на 7 долара и нещо. newsm78

# 702
А само да използвам да питам, това ли беше пастата за зъби, която някой наскоро похвали?

http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Xyli-White-Toothpaste-G … -6-4-oz-181-g/885

Код за отстъпка за 1-ва поръчка: RUQ731
Точе, аз за тази помня, че четох, момичето беше споделило, че е доволна и избелва.
http://www.iherb.com/Now-Foods-XyliWhite-Toothpaste-Gel-Platinum … -4-oz-181-g/11465

Може и показаната от теб да е обсъждана, но да съм пропуснала.  Peace

-----

Дора, да не би да имаш повече от 1 мостра? Нали втората поставена се заплаща.

---

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Код за 5$ отстъпка - TUW329
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

# 703
Имате ли впечатления от някоя добавка за холестерол на прилична цена?

Код за отстъпка 5$ за първа поръчка  KIQ699  

# 704
  • в 1001-та нощ

сваля, но не и ако е водоустоичив. Тъкмо излизам от банята, днес бях с мократа/суха очна линия на ессенс. Измива и ББ-крема перфектно. По памук напоен с тоник след това нищо не остава при мен PeaceWink

Благодаря   bouquet за водоустойчив добавям масло, сега ползвам предимно мицеларни води или подобни ... + масло  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт