iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 051
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Налична е Мострата  Ubiquinol, 100 mg:

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 676
Здравейте! Пуснах току що поръчка за 70$,смъкна ми 10 % за VIP дискаунт (не знаех,че съм VIP) и безплатен транспорт за над 60$ Rolling Eyes.... Поръчах това за енергия и като "страничен ефект"-отслабване...има много добри кометари...Ще дам отзиви след използването му....:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Green-Coffee-Extract-Energi … -60-Tablets/44008

А на мен защо не ми дава безплатен транспорт над 60$?

Код за 5$ отстъпка PES991

# 677
  • София
..................
 Blush За хрома не ме плаши де, не мисля, че имам проблеми с ЩЖ (това тр да е щитовидната жлеза, нали), преди месец-два ни правиха на раб място прегледи, нищо не ми е открито, а ИР не зная какво е  Embarassed
...........

Не исках да те плаша, леко ти подсказах къде да търсиш причината, ако бързо качваш кг и трудно сваляш, имаш понякога вълчи глад за сладко и т.н.
Ако ТСХ е над 2,0 - води се Хипофункция на ЩЖ , а ИР е т.н. скрит диабет / не е страшно, но е добре човек за знае, ако страда от това

Капките, за които говориш съдържат прекурсори на Соматотропния  или Растежния хормон  /или директно хормона/
аз също съм против - но всеки си решава сам

ПП. HGH (Human Growth Hormone)

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 678
  • София
..................
 Blush За хрома не ме плаши де, не мисля, че имам проблеми с ЩЖ (това тр да е щитовидната жлеза, нали), преди месец-два ни правиха на раб място прегледи, нищо не ми е открито, а ИР не зная какво е  Embarassed
...........

Ако ТСХ е над 2,0 - води се Хипофункция на ЩЖ , а ИР е т.н. скрит диабет / не е страшно, но е добре човек за знае, ако страда от това

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

Денис, референтните на TSH са до 4.0 /видях си стари изследвания/ , защо ако е над 2 се води хипо?  Rolling Eyes нали е в норма  Rolling Eyes

# 679
  • София
emy_emy
Ако ТСХ е над 2 ,0 показва проблем с ЩЖ - а какъв е и каква е степента на проблема - лекар трябва да прецени - нещо подтиска функцията на ЩЖ.
Стойност над 4,0 вече е сериозен проблем и налага лечение.
до 3,0 е лека Хипофункция и може да не създава проблем на др. органи /сърце -сърцебиене,ускорен пулс, повишен холестерол, или  панкреас, полова функция - проблем с МЦ и О.  и т.н./
Освен това стойностите варират - ако си 4.0 може от време на време да качваш до 5,0  - но самата стойност показва хипофункция. Трябва да знаеш и какви са нивата на антителата ТАТ и МАТ.МНого често Хипофункцията на ЩЖ е съпроводена с Хашимото

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 680
bgroza Сгрешила съм за безплатния транспорт...сега гледам ордера 7$ отсъпка,10-те % и към тях са добавили сумата на мострата и на тотала е станал 10,09$ дискаунт,което ме е подвело.Тоест шипинга си остава 4$.

# 681
 Hug Ама вие сериозно ме уплашихте, като видях отговора на Алена, веднага влезнах да чета за ИР...хич не ми хареса (голямата ми дъщеря е с диабет от 3 години).. направо страх от игли изпитвам, но като нищо ще хвана някои от глюкомерите и да се меря  ooooh!
Аз кг съм ги качила от втората бременност  Blush просто не съм свалила излишните, но сега сериозно съм се заела със спорт и в интерес на истината шкембенцето ми спада  Crossing Arms А по принцип винаги съм се чувствала ОК и енергия не ми липсва.  Mr. Green
Освен да мина някой ден приз ЛЛ и да искам да ми пусне някакви кръвни изследвания, ей така за успокоение, на разни там прегледи организирани от работодателят, които ни се полагат не съм имала отклонения.

Hug Благодаря на всички за разясненията!   bouquet

# 682
  • София
anny_

Ти вярно много се шашкаш  - по-спокойно, не е толкова страшно
За ИР се прави това изследване: Орален глюкозотолерантен тест (ОГТТ)

# 683
Момичета,можете ли да ми препоръчате някакво измиващо средство за лице,по възможност само с натурални съставки.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка KIQ699

# 684
  • София

Безплатна доставка за суми над 40$

Промоцията е валидна до 31юли 2012

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 685
  • София
Бихте ли ми препоръчали нещо/извън омега и фолиева к-на/ за подобряване качеството на яйцеклетките преди ин витро, както и нещо за мъже в тая връзка.

# 686
  • София
emy_emy
Ако ТСХ е над 2 ,0 показва проблем с ЩЖ - а какъв е и каква е степента на проблема - лекар трябва да прецени - нещо подтиска функцията на ЩЖ.
Стойност над 4,0 вече е сериозен проблем и налага лечение.
до 3,0 е лека Хипофункция и може да не създава проблем на др. органи /сърце -сърцебиене,ускорен пулс, повишен холестерол, или  панкреас, полова функция - проблем с МЦ и О.  и т.н./
Освен това стойностите варират - ако си 4.0 може от време на време да качваш до 5,0  - но самата стойност показва хипофункция. Трябва да знаеш и какви са нивата на антителата ТАТ и МАТ.МНого често Хипофункцията на ЩЖ е съпроводена с Хашимото

denis_dHug 0,95 е моето TSH /други хормони не са ми в ред/, благодаря за изчерпателния отговор, по-добре обяснено дори и от лекар   bouquet

.... и друго питане имам, на майка и "берат" пръстите на ръцете около ноктите, два пъти й вадиха нокти, но проблема си остава, докторите така и не могат да разберат от какво е  Rolling Eyes искам нещо за засилване на имунната система, но не знам какво точно да е ....  Rolling Eyes пие рибено масло и зимата вит. Д ....

# 687
Момичета,можете ли да ми препоръчате някакво измиващо средство за лице,по възможност само с натурални съставки.

Доколко са само натурални съставките - другите да се изкажат (не съм специалист), но аз съм най-доволна от това . Няма пресушаване, няма опъване, меко измива всичко, количеството е невероятно за цената.  Мисля доста момичета от тук го взеха и също са много доволни. Peace

# 688

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка KIQ699

Аз след доста експерименти от около година ползвам само течните сапуни на Dr. Bronner - отразяват се перфектно на кожата ми. Този ми е любим - http://www.iherb.com/Dr-Bronner-s-Magic-Soaps-18-in-1-Hemp-Rose- … l-oz-472-ml/16895

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка TOV126

# 689
Имам въпрос искам да поръчам добавки от iHerb или от bodybuilding.com примерно около $50 и доколкото разбрах сигурно го спират на митницата слагат мито и ддс. Но въпросът ми е що всеки вика "ако го спрат на митницата гориш"? Тва незаконно ли е да си поръчвам добавки отвънка? Просто там цените са на добавките са по-малки наполовина. И също аз съм от малък град (Анево), намира се до Сопот и Карлово, до коя митница трябва да хода да си взема продуктите? До границата ли? До къде? Извинете за глупавите въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт