iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 35-а тема

• 42 380
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет, имам бързо питане, че не видях къде е писано. При регистрация изпращат ли ти мейл, защото все още нямам и откъде да взема кода при първа поръчка?

# 616
Изчакай още малко за мейл. Не знам за някакво голямо забавяне. Код можеш да вземеш от всеки. Почти всеки в подписа си има. Ти решаваш от кой.  Peace

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка

# 617
  • в 1001-та нощ
Привет, имам бързо питане, че не видях къде е писано. При регистрация изпращат ли ти мейл, защото все още нямам и откъде да взема кода при първа поръчка?

при регистрация не получаваш мейл с код, който да ползваш  Peace

За отстъпка 5$ ползвай код, който си избереш в темата или другаде  Peace

Sлед като направиш своята първа поръчка ще имаш свой код, който да предлагаш, ако желаеш  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824   bouquet Heart Eyes bowuu

# 618
  • София
Страхотни сте. Мерси. Поръчах си нещо.
Да видим сега кога ще дойде Crossing Arms

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 20:17 от Майка Зайка

# 619
  • София
Да, точно това питах, като очаквах кода да е в потвърждаващия мейл. Но поръчах без да ми потвърдят с код от тази страница. В мейла който получих за оредра обаче няма код за отстъпка, който да мога да ползвам и да споделя. Hug

# 620
  • в 1001-та нощ
можеш да го видиш, като си логната в сайта, в меню My Page - най-отдолу  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824   bouquet Heart Eyes bowuu

# 621
  • София

smile3525  MUF398

# 622
  • София
Страхотни сте. Мерси. Поръчах това:............................................Да видим сега кога ще дойде Crossing Arms

Редактирай си поста - съдържа линк с генериран код

Не пускайте линкове с генерирани кодове

# 623
Здравейте , пак имам питане - може ли да ме насочите към продукт , който съдържа КАРОТИН поне 10мг.   bouquet

# 624
Здравейте, искам да попитам кое ленено масло на капсули е най-качествено - на Barlean's е почти на двойна цена спрямо това на Now foods и Nature's way - заслужава ли си наистина ?

# 625
  • София
Здравейте , пак имам питане - може ли да ме насочите към продукт , който съдържа КАРОТИН поне 10мг.   bouquet
Ето - избери си:   Beta Carotene

25000 МЕ=15 мг
16667МЕ =10мг

ПП. Пушачите да внимават с Бета-Каротина

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 17:38 от denis_d

# 626
  • София
Здравейте, искам да попитам кое ленено масло на капсули е най-качествено - на Barlean's е почти на двойна цена спрямо това на Now foods и Nature's way - заслужава ли си наистина ?
Ако може да си го позволиш - да, заслужава си.
Маслата на Barlean's са с високо кач-во, след това е Nature's way и накрая Now foods

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 627
  • София
denis_d, и аз получих агавето. Как го използваш? Само сурово ли, обработваш ли го термично? Подай някоя изпитана рецепта за него.

# 628
  • София
denis_d, и аз получих агавето. Как го използваш? Само сурово ли, обработваш ли го термично? Подай някоя изпитана рецепта за него.

Агаве ползвам, когато правя сладки, които не се подлагат на термична обработка - напр. Здравословна Шоколадова торта, Здравословен пай с горски плодове, Бонбони, Сладолед и т.н.

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 629
  • София
  Четох противоречиви мнения за него, но все пак реших да го купя, защото моето свършва. Това, което имам е светло като мед и се изненадах като получих агаве с цвят на карамел.

Общи условия

Активация на акаунт