Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 911
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Е, какво толкова че го скрили. Grinning
Влизаш,гледаш хубаво шише, цената и тя хубава, що пък да не хвърлиш едни 100-150 лева. Пък какво има вътре ще разучаваш вкъщи и ако не става за пръскане го изливаш. Остава все пак шишето. Joy

# 121
  • Пловдив
Иначе пък искат да се научи за новата стока... правят промоции.. Simple Smile мен една консултантка в БЗ ме гонеше да ми пръснела и да ми чете лекция какви нотки имало..сега пък криели тестерите, излагат се тези хора, уж големи вериги..... имащи претенции.  ooooh!

Днес си получих една Amazonia for Him  ,просто по описанията на Мимс и приятелката и Вал мисля, че беше ( да не и объркам името... ) перфектно пасна... Simple Smile) ,сестра ми също много я хареса . Трайността не е голяма, но не съм и очаквала повече-напълно ме устройва. Благодаря още веднъж на дамите, че споделиха с нас тази находка  Crazy .

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 17:52 от aH~

# 122
  • Варна
Ан, то какво ли издържа в тези горещини. Щом Нинфеото след 6 часа вече почти не го усещам...

# 123
Ан, то какво ли издържа в тези горещини. Щом Нинфеото след 6 часа вече почти не го усещам...
Joy Мимс! Че това си е рекордна трайност!

# 124
  • Пловдив
   Така е, днес бях в Eaudemoiselle de Givenchy , който при мен е много траен и го усещам дори при по-малко пръсквания, днес се полях и просто не беше същото ...голяма жега настана при нас  Crazy  .
   На мен не ми пречи, когато даден парфюм не показва голяма трайност. Отдавна това не ми е критерий, по-важно ми е аромата да ми допада, а пък другото го компенсирам с носене неотлъчно до мен шУшето и подновяване на известен интервал. Simple Smile)
   Че нали трябва да се изпръскват и да идват нови, аз все още не мога да преодолея тая психологическа граница с многото бройки. Като получа нещо все се оглеждам за парфюм, който не нося да го махна..  Wink , таака все пак и някой друг ще му се радва , вместо да отлежава,  а и никой не ми липсва за сега  Peace .

А пък да ви се похваля за още нещо-незнам дали вече не съм се похвалила , но да си кажа - утре чакам розата на Пол Смит... Simple Smile отдавна не ми е създавал такова впечатления някой парфюм.... , а и приятеля ми щом го усети страшно много го хареса..., което се случва доста рядко ..та това ми оказа голямо влияние да го поръчам. Heart Eyes

# 125
  • Варна
Joy Мимс! Че това си е рекордна трайност!

Знам  Mr. Green Hug Ама това беше по-елегантния начин да похваля отново най-големия ми летен любимец, че банална станах и ви надух ушите да го обожавам Whistling Laughing

# 126
днес и аз споделям радостта ти - сдобих се с едно малко бебе - 15 мл., за съжаление без пулвелизатор, но пък  Heart Eyes

# 127
  • Чукарландия
днес и аз споделям радостта ти - сдобих се с едно малко бебе - 15 мл., за съжаление без пулвелизатор, но пък  Heart Eyes
Нинфео ли, Бубс?
Да ти е честито! Hug

# 128
  • на североизток от Рая
    Hug

Все си викам, че няма много да пиша, ама пак ида.  Mr. Green

За скрити тестери говорите.  Thinking Днес се сблъсках със същото в нашия ДМ.
 Редовно ги посещавам, за да търся Мадониния парфюм. Е, днес беше вече тук. Обаче нЕма тестер.
 Отидох на касата и попитах дали, аджеба, имат тестер, пък мацката най-любезно ми каза да изчакам и ще ми го донесе. Изнесе го след минути от нещо като склад, може би. Подаде ми го и изчезна. Пръснах си веднъж, два пъти...Че и на другата ръка поотрих потеклото.
 Първоначално аромата не ме стресна, дори ми хареса. Напомни ми на нещо познато от парфюмите на майка ми от едно време.
 Отидох на работа и взех да усещам аромата по-осезателно и все по-тежко. От това, което изби, се сетих за жасмина, който имаме на село. И на друго ме напомни - на Жадор. Тоя Жадор го харесах преди две години. Една мацка ми прати отливка, изпръсках я, но още на второто пръскане ми ставаше лошо от парфюма. Някакви цветя ме душаха, полепваха ми сякаш на глътката. Така стана днес и с парфюма на Мадона. Ама пък как трае.  ooooh! В 12 го пръснах, още мирише по мен. Та, сравних го с Жадор. Не ми харесват.

А иначе преди да изляза, си сложих Сеншъс. Не знам подходящ ли е за жега, но е прекрасен. Вллюбена съм в него. Искам и Сеншъс Ноар. Той ми е дори по-плътен. Ще го отложа за есента него.

Мадониния се опита да пребори Сеншъс. Веднъж,два пъти успя.  Laughing

Скрит текст:
В разменита помолих за мъъъничко Ню. Едно момиче е писало, че не е подходящ засега. Така ли е? Аз само искам да го пробвам, пък ако го пожелая, ще събирам пари да го взема в хладните месеци.

Скрит текст:
Другата ми мечта е Черната орхидея. И за нея вече отделям левчета.  Mr. Green

Утре ще получим два парфюма с щерката.  Simple Smile

Прекалих май.  Blush

# 129
Бубс, честито Grinning
Незаменим е в тия жеги, толкова добре разхлажда Heart Eyes
Втори ден съм с Дзонка. Искам го, но ще си го изстрадам, после ми е още по-сладко, а и злоупотребих последните два месеца/ с обувки, чанти и дрехи/. Embarassed
Сега отивам, да се похваля в темата за придобивките. Wink

Нели, Сеншъс е божествен точно в жегите, Ноар е за есен-зима.Ну-едп също.

# 130
  • Чукарландия
Бубс, честито Grinning
Незаменим е в тия жеги, толкова добре разхлажда Heart Eyes
Втори ден съм с Дзонка. Искам го, но ще си го изстрадам, после ми е още по-сладко, а и злоупотребих последните два месеца/ с обувки, чанти и дрехи/. Embarassed
Сега отивам, да се похваля в темата за придобивките. Wink

Нели, Сеншъс е божествен точно в жегите, Ноар е за есен-зима.Ну-едп също.

Годесче, и аз много и се канех на тази Дзонка (или Джонка), но този месец поне, трябва да съм на пост и молитви, щото не прекалих, ами се олях...като за света. Mr. Green
Каква е тая тема за придобивки? Може ли линк? Hug

# 131
  • Варна
Бубс, знам го това мъничкото бебенце-сплешче, квадратничко, много симпатично  Heart Eyes Да си го употребиш с кеф!

Ню си е за по-хладно време и според мене. В късна есен много добре ми пасваше.

# 132

Годесче, и аз много и се канех на тази Дзонка (или Джонка), но този месец поне, трябва да съм на пост и молитви, щото не прекалих, ами се олях...като за света. Mr. Green
Каква е тая тема за придобивки? Може ли линк? Hug
На зимното намаление, ако го има Wink Толкова исках Ванилията, че я поръчах преди няколко часа. Сега ще си изпръскам с кеф отливката Heart Eyes Слънчице  bouquet

Скрит текст:

# 133
Издържа, издържа онова потното. Mr. Green Вече ще се пръскам само с парфюми който ме дразнят, защото тогава трайността им е покъртителна. Whistling
Ако ви трябва траен и шлейфов парфюм купете си такъв който не ви харесва. Давам гаранция на уникална трайност.

Hug
В разменита помолих за мъъъничко Ню. Едно момиче е писало, че не е подходящ засега. Така ли е? Аз само искам да го пробвам, пък ако го пожелая, ще събирам пари да го взема в хладните месеци.
Вярно е и още как. Peace Много силен, страстен, тъмен, вечерен парфюм с много черен пипер за хладно време. Стои на много малко хора добре. Мимси е неговата царица за мен завинаги. Heart Eyes
Какво влачи след нея......малеееее......

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 19:34 от densi

# 134
Денси,за този Нарцисо ли говориш,че нещо не разбрах?Ако да,на мен също ми е ужасно траен,с тази разлика,че аз го обожавам. Grinning
В нашия ДМ много здраво ми късат нервите,вече пет пъти ходя да питам за тестер на Truth or Dare и все още нямат.Не зависело от тях,поръчвали но не го пращали.Все ми се струва,че ме мотаят.И гневен мейл писах на сайта им и пак нищо.Усещам как скоро ще яхна метлата.
Днес разносвах "Лютите чушки" - ами какво да кажа,прекрасен.Днес му се показа цялата прелест,въпреки жегата.

Общи условия

Активация на акаунт