Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 876
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Да за този. И аз го харесвах, но в студено време. Вече обаче след днес никога няма да го харесам.

# 136
Цитат на: Ara_bella
Как постигаш да ти омръзват?
Може би не си открила още твоите 50, 100 или 20-30 свръх любими без които нищо не е същото?

Досега никога не ми омръзвал парфюмът на LR. Вече ми е на привършване и колкото и да ми харесва, не бих си взела повече нищо на тази марка, защото онази дистрибуторка, от която го поръчах тогава, така ми беше виснала после на главата, звънеше ми ако не всеки ден, то през ден. Едвам се отървах от пиявицата, не ми се рискува да търся друга, че да не ме налазят пак Peace
Мда, жалко е че понякога се налага да се разделяме с любими аромати. Предпочитам да ми беше омръзнал, отколкото да ми е тъжно, че вече няма да го ползвам Sad

# 137
Ако ви трябва траен и шлейфов парфюм купете си такъв който не ви харесва. Давам гаранция на уникална трайност.

кооолко вярно  ooooh!
много от смъртоносните за другите хора мои любимци не усещам достатъчно добре колкото разни вонливи за мен и нетрайни за другите водици  Twisted Evil

Нели, Ну е едт и едп, но и двата не са за сега  Wink
заради теб снимах малко парфюми, по-късно ще кача няколко снимки
и 'бебето' съм снимала  hahaha
слънчице ми е 'бебето', само ми разпали апетита за стотица /пак/  Twisted Evil

# 138
  • Варна
Денси, да, Ню едп е един от парфюмите, които най-много съм носила. Все още много го харесвам, но ми е поомръзнал вече.
Дали в мусковите парфюми не е точно това, което ме дразни - миризмата на тяло  Thinking

О, тези от LR са ужасни, направо са като лоша секта. Привикаха ме познати веднъж на една сбирка без да ми кажат за какво става въпрос, ами те бяха като напушени там всичките. Естествено, че се опитаха да ме зарибяват, отказах 2 пъти любезно, ама верно са бетер от пиявици. Накрая им теглих една майна и им казах да ми се разкарат заедно с всичките си Мерцедеси и Лексуси. Никой не ме е притеснявал повече.

# 139
Да за този. И аз го харесвах, но в студено време. Вече обаче след днес никога няма да го харесам.
Добре е,че има толкова много други парфюми  Peace
Аз тук от известно време искам да изпръскам едни 10 мл. от The Blanc Bvlgari и не мога и не мога.Толкова го харесвах преди,а и ми е подарък от съпруга ми,но последните два пъти направо ми прилоша от него.Ще изчакам да мине време и пак ще го пробвам.

# 140
единственият муск, който изобщо ми е харесал, е Чистата девица

замислила съм се за парфюмите, с които се сдобивам - твърде еднотипни са и може би трябва да спра да гравитирам около купуването на бутилки, носещи сходен дух и аромат
обмислям, но обмислям, не съм решила все още, да се сдобия с избрани и харесвани от мен парфюми от други групи - например точно тази Девица вместо другите пет-шест, които са ми адски на сърце, но на практика излишни  Rolling Eyes

# 141
  • София
Доживях да харесам тамянов парфюм  ooooh! Mr. Green Black Rose на Рефан, от оригиналните им формули, за съжаление само във вид на парфюмно масло в рол-он опаковка. Божествена тъмна роза, беше купена на секундата  Grinning

# 142
ето за това говоря  ooooh!
от две седмици гушкам един Загорск, но утре, щом отворят магазина на Рефан до нас, ще влетя, за да тествам тази Черна роза Crazy
и пак ще има 'къде не съм ги дала тези десет лева' ... ми къде - по-добре да ги заделя за девицата, как къде?!?  Twisted Evil

# 143
Атти, супер темичка. Ще снимам тези дни и аз  Hug Сега ще гледам и ще се кефя  newsm64

# 144
  • Варна
Искам и аз да я мириша тази тамянова роза  Sunglasses

# 145
  • София
ето за това говоря  ooooh!
от две седмици гушкам един Загорск, но утре, щом отворят магазина на Рефан до нас, ще влетя, за да тествам тази Черна роза Crazy
и пак ще има 'къде не съм ги дала тези десет лева' ... ми къде - по-добре да ги заделя за девицата, как къде?!?  Twisted Evil

Ми можеше с думи прости да ми кажеш, че съм гад неземна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Ходи да я душиш, ще ти хареса. Само фет лева  Crazy

# 146
Единственото което долу-горе държи на жегата при мен е Нинфеото.Искам да пръсна нещо друго и пробвам , но йок.Това дето си мислех че лятос ще мога да ползвам любимия ми филосикос не става. Завчера изчезна сравнително бързо, а на пролет и на есен ми е траен.Поливам се с нинфеото и така докато ми писне или докато не свърша шишето коетое вече наполовина.Това е рядкост за мен толкова бързо да изпръсквам аромат. Хич не го жаля.

За тези на рефан и аз така си виках къде не съм ги дала 10 лв но вече ги не ща, по-добре да събера за нещо свястно, техните ми омръзват.Може да е от снобария , но едно-две така съм се чудела къде да дяна. Laughing
Днес явно е ден на минитата, но моето 15мл е спрейче Simple Smile
Честити нови нещица на който се е обзавел!

# 147
черните любимци
летни
други летни
зимните ще ги снимам през зимата, стана ми още по-топло докато ги гледах в кутиите  hahaha

Атти, направо съм на печалба - спестих пет лева от предвидените за похарчване десет  Flutter

# 148
Tова оригиналният 4711 ли е? Обожавам го Heart Eyes Мога да го инхалирам по цял ден

# 149
да, основният му недостатък е, че е адски нетраен - 20 минути и няма никой!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт