Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 712
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хайде и аз с въпрос  - Alien Sunessence Saphir Soleil ТМ   различава ли се сериозно от първообраза - Alien EDP и ЕДТ ? Всъщност, интересува ме  наистина ли е летен , демек свежак  Laughing, или и той ще мори народа в жегата Mr. Green
Започва с изненадващ грейпфрут мнооого далеч от първообраза, но в един момент грейпфрутът изчезва като изпит фреш и пристига Истината  Mr. Green Не мори в жегата, едт е все пак  Peace

потвърждавам, аз оригинала не мога да нося (макар много да го харесвам  Heart Eyes), но тази версия е абсолютно носима .. освен, че ми омекват коленете от нея  Heart Eyes

аз съм ок за когато и да е през уикенда - през седмицата ще ми е изключително сложно след края на тази седмица, защото следващите 3 седмици ще съм предимно в обичайната ми за последните 5 години дестинация  ooooh!

Руми каза, че е проблем този уикенд, а какво ще кажете за следващия (30 юни-1 юли) Flutter
пу първа със заявка - Аттинка, вземи плийз черната роза  Hug

ПП. днес съм се размазаха като за световно със Сахариен  Heart Eyes
сутринта пръснах по ръцете Навегар и Липата на Д'Орсей (или както там се казваше), но те загинаха безславно някъде по трасето  Wink

# 241
черната роза не е чак толкова тамянена  Whistling
може би е тамянена за Атти, която не обича тамян, но не е онзи тамян, който любител като мен би залюбил  Grinning

# 242
Aтти Hug
С две думи,  май няма кой знае каква разлика, щом в един момент пак идва Истината Mr. Green

# 243
  • виртуално
Aтти Hug
С две думи,  май няма кой знае каква разлика, щом в един момент пак идва Истината Mr. Green

има, има    Naughty
ако в оригинала Истината те удря като тежкия чук на закона, в летните версии е едно леко приятелско шамарче, колкото да не забравиш какво носиш  Peace

# 244
  • София
черната роза не е чак толкова тамянена  Whistling
може би е тамянена за Атти, която не обича тамян, но не е онзи тамян, който любител като мен би залюбил  Grinning

има, нЕма (тамян), ние сме длъжни да провЕрим  hahaha hahaha

май няма кой знае каква разлика, щом в един момент пак идва Истината Mr. Green

Лирена, истината е доста интерпретирана, според мен  Peace
пробвай го, нищо не губиш, най-много да си навлечеш нов дерт  Laughing

# 245
проверявайте, проверката е без пари /ако има тестер/  hahaha

# 246
Aтти Hug

има, има    Naughty
ако в оригинала Истината те удря като тежкия чук на закона, в летните версии е едно леко приятелско шамарче, колкото да не забравиш какво носиш  Peace

Мдааа, значи си заслужава да се пробва.  Рапунцел,  Hug  bouquet Отивам в другата тема да моля за отливка Wink
А, докато не съм забравила - от различните  версии Issey Miyake , коя е най-най  Heart Eyes и най-вече за жегата?

# 247
проверявайте, проверката е без пари /ако има тестер/  hahaha

Е, няма, при нас  не стига, че  продавачките са супер надути, ами и некомпетентни. Да не говорим, че даже и блотери нямат, а пръскат върху изрезки от кариран лист на тетрадка Mr. Green И , като помолиш за проба, все едно, че им искаш целия тестер за себе си ( ако изобщо има такъв, де)   #2gunfire

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 13:18 от Lirena

# 248
  • Козлодуй

Кое прави парфюмите на LR гадни - трайността или това, че не са маркови? Не се фен на марката, но според мен имат много добри попадения.
Според мен всичките им аромати имитират нещо,което вече е било направено от някое известно име Twisted Evil Харем със сигурност е реплика на Angel(една приятелка,въпреки че чудесно знае какво обичам,имам и нося,ми беше подарила един.Майка ми го изпръска.Ми нека съм сноб,ама не можах да го "преглътна" и да го ползвам,предпочитам оригинала.)Наскоро писах,че Линет ужасно напомня Un jardin sur le Nil.А колко са нагли представителите или каквито там се наричат,Мимси сподели наскоро.И мен ме преследваха известно време,като ползваха колега за посредник.Агитираше ме да се видя с дистрибутор и да ме зарибят да продавам.Накрая май мирясаха,след като му обясних подробно и ясно,че не мога да препоръчвам на други хора нещо,което аз самата не харесвам и не нося Twisted Evil Та явно комплексна е "гадността им" Mr. Green

Дийка,чудесна колекция,чудесни снимки и невероятни цветя Heart Eyes Hug Ох,а 5-тото измерение е моя несбъдната мечта...

И накрая да ви се похваля,имам си отливчици от моята персонална парфюмна феичка и гадна зарибителка Оленцето Heart Eyes Mr. Green Сюблим Балкис и Л'есенс на Баленсиага,много съм happy newsm44 Освен това получих Красивата роза,която за мое голямо съжаление нито е толкова красива,нито е особено роза Joy И круши няма.Избиват върху прекрасната ми кожа мерудиите от Нинфео,който го харесва,може би и това би му допаднало...Лек,воднист,зелен,нещо като нищо...Няма дълго да се задържи в гардероба ми.Иначе съм напълно убедена,че е редовен Peace

# 249
  • София
spinki, говоря само за този на LR, който пробвах, не познавам друго от марката Peace

Това, кое е "марково" и кое не не ми определя предпочитанията Wink Същият резултат имах и при скъп, нишов парфюм на Насомато.

30-1 юли съм ок Hug

# 250
Тези от LR не фалириха ли - толкова са ми пирамидени? И ужасно са нахални, ужасно - мен ме поканиха много тайнствено на среща, една близка и тъй като ми е наистина близък човек не отказах. Полудях, исках да си тръгна по-средата на сектата, но не ме пуснаха докато не им пробвам продуктите - но аз не исках и си тръгнах. Дадоха ми два семпъла - нищо не ми говорят - Boston и Agent XXX - миришат ужасно.

Аз да Ви кажа в какво съм влюбена, още от времето на теста ми на Хабанита и Клое Нарцис - Molinard Homme for men Simple Smile - мъжки парфюм, който ми е начело на уиш листата.

За среща пак съм За - дано този път се класирам.

# 251
  • София
понеже съм пуснала поръчка за шишета, ако някой иска - сега е моментът да си признае без бой  Hug

# 252
  • София
За срещата - 1 юли, неделя, ми е невъзможно, вече имам друг ангажимент. За събота 30 юни не мога да кажа отсега, далеч ми е. Вие се уговаряйте, ако имам възможност, ще се домъкна и аз  Peace

# 253
  • София
За срещата - 1 юли, неделя, ми е невъзможно, вече имам друг ангажимент. За събота 30 юни не мога да кажа отсега, далеч ми е. Вие се уговаряйте, ако имам възможност, ще се домъкна и аз  Peace

Мога и на 7-8 юли - да се включат и другите Simple Smile

# 254
  • Пловдив
   Ех, подпалихте ми чергата с тези рози и Атти от снощи....с 4-те рози... също! Днес получих най-накрая Simple Smile след 1 ден чакане, което ми се стои цяла вечност моето малко 100мл. бурканче от Розата на Пол Смит и се полях блажено...този парфюм в началото трудно го усещам и като мине известно време, чак тогава почва да се излъчва от мен,много ама много е мой...Ели ми беше изпратила за пробаа и няколко други рози, много исках да харесам на Bvlgari розата,заради симпатичните 25мл. бижута хаха , но не стана.. от всички5-6-7 рози май само тази на Пол Смит ми грабна нослето както ми идва да кажа , окото няма как да ми го грабне Simple Smile) . Имам си и Нилски градини най-накрая!  Heart EyesCrazy 

Общи условия

Активация на акаунт