Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 727
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Лю, White Lilac and Rhubarb наистина ли е люляк Flutter Ама истински люляк? Веднага ще го издиря  Heart Eyes
Описанията ти наистина са супер изчерпателни Hug

ПП Искам восъче - откога го търся това цвете...

# 226
Може ли да кажете цената на Rose 4 Reines L`Occitane en Provence for women? Предполагам, че се предлага само в магазините на Л'окситан?
Ето и тук.

# 227
  • на терасата
Може ли да кажете цената на Rose 4 Reines L`Occitane en Provence for women? Предполагам, че се предлага само в магазините на Л'окситан?
Ето и тук.

Благодаря, Бижу   bouquet

# 228
  • София
По спомени - 75 мл е 77 лв., а парфюм за стая в сплаш опаковка е 100 мл за 32 лв  Crazy Party Според компетентни мнения от чужди парфюмеристи не е пречка да човек да се пръска с парфюм за стая, дори и да звучи шантаво за някого (пръскала съм се - жива съм още  Crazy ). Те са доста по-евтини, защото не им плащат скъпи дерматологични сертификати, а реално съдържанието е същото.
Да, само в Локситан може да се намери (както и онлайн). Бутиците на Локситан в София са на Витошка и Патриарх Евтимий - ъгъла по диагонал срещу НДК (там няма спрея), на ул. Шишман зад църквата Св. Седмочисленици и в мол Сердика.

ПП Искам восъче - откога го търся това цвете...
Руми, имаш го - следващия път, като се видим  Hug

# 229
  • София
О, Атти Hug подскочих половин метър от радост  newsm44

Ще тествам пак Окситанските рози. Помня, че нещо не ми допадаше в тях, но какво беше newsm78

# 230
  • София
Скрит текст:
И да се оплача, че колегите ме охлаждат до 18 градуса в офиса и съм намъкната с дебела жилетка и чорапи, направо ми идва да ги издуша с Хипнотичната  Mr. Green

ако аз бях на твое място, щеше да има "Империята отвръща на удара" - Черната орхидея, Уоманити, Хипнотична.. по врачански  Mr. Green ми така, де, на този студ не се усещат без облно офъщяване  Crossing Arms

потвърждавам за спрейовете за стая на Л'Окситан - имам смокиновия, пръскам си го по мен и не само, че още съм жива, ами даже не съм се и обринала  bowuu за протокола, кожата ми се обрива дори пръст да й покажеш  ooooh!

# 231
  • Там, където ме обичат
Скрит текст:
И да се оплача, че колегите ме охлаждат до 18 градуса в офиса и съм намъкната с дебела жилетка и чорапи, направо ми идва да ги издуша с Хипнотичната  Mr. Green
потвърждавам за спрейовете за стая на Л'Окситан - имам смокиновия, пръскам си го по мен и не само, че още съм жива, ами даже не съм се и обринала  bowuu за протокола, кожата ми се обрива дори пръст да й покажеш  ooooh!
Кой е смокиновия Локситан?

# 232
Днес се изкъпах буквално с Л'артето и улучих парфюма. Божествен е! Heart Eyes Върл шипър, а отнася комплименти. /хората около мен не са фенове на шиприте и въобще на по-странните парфюми/

# 233
Денс, днес докапчих отливката ми точно на Л'арте, чудесен е в жегата, а на климатик /влизах в банка днес/, контрастира с всички сладости, с които са напръскани другите жени
имам и Саат Сафа - да, прилчат си, но Л'артето си има доста по-тежка ретро нотка, Сафата ми се губи в жегата /на мен, на другите - не  Joy/

# 234
  • София
Скрит текст:
Кой е смокиновия Локситан?

ето този: http://be.loccitane.com/parfum-maison-feuille-de-figuier,79,1,26901,240140.htm

то май го има само  формата на парфюм за дома - освен тази квадратната бутилка има и от тези, в които се слагат бамбукови пръчици, а също и свещ  Blush

ако искаш може да се видим да го тестваш, ще ти донеса и други смокинови интересности  Hug

като казах "среща", какво стана с идеята на Атти да преброим макар и пооределите софийски редици, преди съвсем да са оредели в полза на варненските и бургаските  Blush

# 235
предлагайте дата, място, час  Whistling

# 236
  • София
На Окситан парфюмите за бамбукови пръчици са доста мазни - само да предупредя Peace

Днес за мой ужас получих препотвърждение на наблюдението на Денси за безумната трайност на гадните парфюми.  Sick Ама от любезността си патя - позволих на колежка да ми пръсне някаква гадост на LR и няма отмиване. Правя вече втори опит с търкане със сапун - стои си на ръката..Отивам да си купя спирт.

Среща - нека да е след неделя, че имам ангажимент, а не мога да я пропусна след предложението на Атти Flutter

# 237
Хайде и аз с въпрос  - Alien Sunessence Saphir Soleil ТМ   различава ли се сериозно от първообраза - Alien EDP и ЕДТ ? Всъщност, интересува ме  наистина ли е летен , демек свежак  Laughing, или и той ще мори народа в жегата Mr. Green

# 238
  • София
Хайде и аз с въпрос  - Alien Sunessence Saphir Soleil ТМ   различава ли се сериозно от първообраза - Alien EDP и ЕДТ ? Всъщност, интересува ме  наистина ли е летен , демек свежак  Laughing, или и той ще мори народа в жегата Mr. Green
Започва с изненадващ грейпфрут мнооого далеч от първообраза, но в един момент грейпфрутът изчезва като изпит фреш и пристига Истината  Mr. Green Не мори в жегата, едт е все пак  Peace

# 239
  • гр.Добрич
Днес за мой ужас получих препотвърждение на наблюдението на Денси за безумната трайност на гадните парфюми.  Sick Ама от любезността си патя - позволих на колежка да ми пръсне някаква гадост на LR и няма отмиване. Правя вече втори опит с търкане със сапун - стои си на ръката..Отивам да си купя спирт.

Кое прави парфюмите на LR гадни - трайността или това, че не са маркови? Не се фен на марката, но според мен имат много добри попадения.

Общи условия

Активация на акаунт