Парфюмни размисли и страсти - 157

• 40 695
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Жестоки колекции Heart Eyes
Почитания, парфюмни lovekiss

Да ви питам - за фотосесиите ли вадите парфюмите от кутиите или по принцип ги държите извън тях?
Когато не съм решила какво да сложа и когато бързам /а и не само/  мога да пренебрегна някой парфюм, само защото ме мързи да го вадя от кутията му Embarassed  ooooh!

# 76
Винаги всичко в кутии и после в куфарчета.

# 77
Винаги всичко в кутии и после в куфарчета.
кашончета, тъмни шкафове...кой с каквото разполага
Иска ми се да имам малък хладилник с 22 градуса по Целзий за целта.

# 78
  • София
Което си има кутия, си е в нея. До един момент изхвърлях кутиите, после спрях, обаче пък минах на размени, тогава не винаги има кутия. Но така или иначе всичко е на затворено, в шкафове, в несесери, в общи кутии от обувки и т.н.

# 79
Махам кутиите. Изнервят ме. Иначе след последното преместване в нов апартамент вече си имат собствено "жилище".  Mr. Green Специално направен плитък шкаф-огледало над тоалетката ми в спалнята. Заради това нямаше поражения при земетресението.

# 80
Много интересна тема !
Възхищавам се на хората, които залагат не само на количеството парфюми, но търсят и качеството.
Някой от снимките са красиво аранжирани и създават естетическа наслада за окото  Simple Smile
Ще следя...

# 81
  • Чукарландия

Днес се влюбих в Дзонка, но няма да я заръчам, ще си я изстрадам и тогава.

А Дзонка-та, можеш ли да ми я опишеш, Годесче? На сляпо ако я заръчам?!? newsm78

# 82

А Дзонка-та, можеш ли да ми я опишеш, Годесче? На сляпо ако я заръчам?!? newsm78
Дзонка насляпо? Mr. Green Whistling

# 83
  • Чукарландия

Само тихичко попитах... Blush

# 84
  • Козлодуй
Че какво толкова Grinning Аз на сляпо я заръчах,и се оказа попадение(за мен).
Белла,не питаш мен,но аз да си кажа.Зелено-пачулесто-подправкова,дървесна,малко тамянена,Дзонка(или Джонка newsm78 )не е от лесните за харесване.Но пък е различна,оригинална,екзотична...В момента е на чудесна цена,така че ако не ти допадне,убедена съм,че ще се намери кой да те отърве Grinning

# 85
  • Варна
Хвърлям кутиите на секундата, доста често преди да се прибера в къщи даже, да не си трупам боклук у нас  Mr. Green

Сънчо,  Crazy  Heart Eyes Crazy  Heart Eyes  Hug

Ето от мен:

Скрит текст:
Прохладните:

Арабите:

Фаворитите:

Подгласниците:

Черните:

Всички:

# 86
# 87
Само тихичко попитах... Blush
Ти си по рисковете можеш да пробваш, но е труден аромат. Hug

# 88
  • Там, където ме обичат
Mims, като ти гледам колекцията ще взема да се навия на сдно сляпо отстрелване на Отмъстителната, дали ще ми понесе? Би ли ми я описала  Praynig

# 89
  • Варна
Mims, като ти гледам колекцията ще взема да се навия на сдно сляпо отстрелване на Отмъстителната, дали ще ми понесе? Би ли ми я описала  Praynig

От тези е, на които аз казвам модерни шипри. Роза и мъх, но не е лигав и романтичен, нито е старовремски. Аз усещам някакъв лек метален мирис, нещо хладно. И общо взето това е. За мен не е сложен парфюм, в смисъл - не можеш да се чудиш какво се усеща в него, няма неразпознаваеми неща. Елегантен, граничещ с някаква надменност даже. Пак според мен Лейди Венджънс, Ком де Гарсон 2 и Агент провокатор имат общ дух и настроение и ако познаваш някой от другите два, лесно можеш да си представиш третия.

Общи условия

Активация на акаунт