Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 847
  • 730
  •   1
Отговори
# 150

Аз правилно ли виждам няколко Gres Cabochard  Crazy

# 151
Страх я е, да не го спрат от производство  Joy

# 152
Силве, всеки път, когато видя Кабошар или Зеления чай в размените, подскачам  Crazy
искам всички бутилки от тях  Blush

# 153
да, основният му недостатък е, че е адски нетраен - 20 минути и няма никой!  Rolling Eyes
За жалост, да.  Но пък в Германия вярват, че ароматът му е лечебен за тялото и душата.
Щом го има от почти 220 години трябва да е вярно. Мене страшно ме успокоява като го вдишвам. Имах от шишенцата без пулверизатор и се слагаше от течността в дланите и се дишаше силно.
Тази реклама особено, си я спомням много добре http://www.youtube.com/watch?v=Bo-flVDjANE

# 154
Tова оригиналният 4711 ли е? Обожавам го Heart Eyes Мога да го инхалирам по цял ден

Кой той?

А този Зелен чай на Арден траен ли е?

Вчера в парфюмното магазинче в Младост, продавачката ме пръсна с нешо, което не му запомних името, но беше в тилно лилава опаковка и бутилчето беше тъмно лилаво и правоъгълно и се оказа, че ника не мирише зле, а отгоре на всичко и безумно трайно. Името не му запомних - с две имена беше, с цена около 18 лв Simple Smile Някой да се сеща  Grinning

# 155
Силве, всеки път, когато видя Кабошар или Зеления чай в размените, подскачам  Crazy

Ще ти дам моята на Кабошар, отрови ме това нещо.

# 156
благодаря!  Blush  bouquet

не, не е траен Зеленият чай, Колонът на ТМ е по-траен
но е чудно свеж и евтин, т. е. нетрайността не е проблем  Wink

# 157
  • Козлодуй
Чудесни снимки,Бубс Hug Много ме кефят запасите ти,а бебчето Нинфео е много сладурско Heart Eyes
И аз като тебе, все еднотипни ме привличат,щерката директно ми го казва-защо ти беше тоя,като мирише като всички останали,дето вече имаш Mr. Green Да,ама нищо не мога да направя по въпроса.При това като си отворя нощното шкафче,в което си държа само най-черните любимци,до които тя не желае дори да се докосне(и слава Богу),изпадам в екстаз.Ухае невероятно,на дърво и тамянести парфюми,не мога да го опиша...
Тази тамянеста роза искам и аз да душна,ама тука няма къде Cry
Преди малко поснимах още.Ако ви се гледа,моля:
L Artisan
Малки жени
За мъжки момичета
Бабчета
Трябваше да има и арабчета,но накрая ме хвана нервата,то за 3-4 снимки със света щракам поне 30-40 пъти Twisted Evil А за бебочетата не подбрах правилния фон,така ще сигурно ще има още.

# 158
Ама да знаеш колко добре те разбирам Hug е не за тези двата,но все пак Wink

Скрит текст:
айде да ви черпя и вас
http://www.youtube.com/watch?v=iFgHpS6GXqs

# 159
Много готини снимки показвате! Hug  bouquet

# 160
  • София
Що не купих аз всички Черни Рози там, като гледам, тъкмо щяха да ни стигнат  Laughing Laughing Laughing

# 161
на Лунната имам да й пращам нещо, направо ще взема и една Роза  Joy
Лунна, искаш ли?  Whistling

# 162
  • на североизток от Рая
  Сънче, пак ще объркаш съня ми.  ooooh!

Досега рових в парфюми шоп и си записах Encre Noire Elle. Виждам, че Сънчо го има.
 Хубав ли е? Привличат ме неудържимо черните опаковки  и шишета. А на този и описанието му ми хареса.

Силви, много обичам тази песен.  HugМерси!
 Пиша и си тананикам.  Whistling

# 163
  • Козлодуй
Мне,дамският никак не ми допадна...мъжкия имам и нося аз Mr. Green
Бубс Heart Eyes Hug

Докато ползвах Фръц за фон,дремеше и беше пуснала яко дъскорезницата,никак не се трогна,че я редих и светках в очите и със светкавица Mr. Green Душичка ми е тя Heart Eyes

# 164
Нели, Encre Noire Elle е плътна, креместа роза.

Общи условия

Активация на акаунт