Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 800
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Фата, аз пък ти препоръчвам Черното слънце на Салвадор Дали. Разкошен мъжки парфюм! А пък евтин, та да не можеш да му устоиш... Grinning

# 181
  • София
Да  Peace

fata_morgana, за брата може Визит Азаро, и той е много хубав.

# 182
Да се включа и аз с малко снимков материал .Стари са,но може и да не сте ги виждали Grinning
Златен залез:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/263393_2701654030 … 802_4765278_n.jpg
Сребърно сиво:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294553_2701656763 … 108_3439948_n.jpg
Ком де гарсон-Хвани бика за рогата :
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/285573_2701667296 … 336_1743134_n.jpg
Черни красавици :
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168702_1986289168 … 118_5202061_n.jpg

# 183
Бижy  Hug добре изглежда по съставки, жалко, че го няма по сайтовете, от където пазаруваме. Намерих само спорт-версия - за нея нещо да знаеш?
Атти, благодаря и на теб  Hug

# 184
Намерих само спорт-версия - за нея нещо да знаеш?
Не, имаме само първообраза.

# 185
  • Пловдив
Атти, отново-много си лоша!  ooooh! ooooh! ooooh!

За Азарото още един глас, само че ако е за сега bright версията е по-лекичка и свежа... Другото незнам дали при по-обилно напръскване ще се понесе в жегите, даже мисля 99%,че  не хихи , но си е до вкус все пак.. Одеве една щеше да ме удуши с някакво евтино миришещо подобие на еуфория....май беше от Врачанската школа , представям си зимата какво носи Simple Smile).

# 186
  • София
Втора похвала в рамките само на два часа  Mr. Green страхотно  Laughing
Само да доуточня, че преди това в Рефан издуших всичките възможни рози - Алба, Сентифолия, Дамасцена, Черна и вся остальная сволочь - е, няма толкова свежа и прекрасна като Локситанската Четворка. Черната е прекрасна, но тя е тамянова, което я праща в една друга графа.

# 187
  • Там, където ме обичат
Ох, ами той е в арсенала на миУото, пък става въпрос за брат му  Mr. Green  Не щат да си мешат парфюмите... Което прави задачата с повишена трудност за мен, щото пък мъжо е отявлен колега парфюман и всички, за които се сетя, че харесвам, ги има...
Армани аз лично не понасям. Наскоро тествах и после препоръчах Каролина Ерера 212 Секси, мнооого хубаво стои на мъж, направо ми се замъглява погледа.  Heart Eyes

# 188
Фокси, Ерерата не се съмнявам, че ще е много хубав, но търсим нещо по-бюджетно  Peace
Иначе смело си поръча Dupont Intese, но не успяха да се споодят.

# 189
  • Козлодуй
Ей,много се кефя,страхотно раздвижване има в темата Grinning

Самсара,не съм гледала годините на производство,редих ги по-скоро по усет.А конкретно Клоето знам колко го обичат някои хора Mr. Green (Бижутка Heart Eyes )

Дамското Черно мастило на мен не ми беше плътно,по-скоро лайт,както обича да казва sl.Безличен и скучен.Химичен.Рози обичам,но по възможност с пачули и тамянец така...за придаване на характер Grinning
Мъжкият трябва да го пръсна и да опитам...ама съм много боса в описанията.Разхлаждащ зелен ветивер и суха дървесина,стар скрин с дрехи,наръсени с нафталин...Нелка,не вярвам да ти допадне,дори на някои мъже им идва в повече Mr. Green

# 190
Някой питаше за рози в миналата тема. Тези дни случайно пробвах Summer Rose на Стелла в Сефора--мека, розова, и по-свежа от оригинала. Мисля, че ще е приятен и (сравнително) икономичен вариант на лятна роза ако някой търси нещо подобно.

Интересна тема, но аз след като котешките любимци (къде по-важни) не успях да покажа на снимки, за парфюмните не знам дали ще се амбицирам.

# 191
Самсара,не съм гледала годините на производство,редих ги по-скоро по усет.А конкретно Клоето знам колко го обичат някои хора Mr. Green (Бижутка Heart Eyes )

Aз предположих, че по аромат са класирани Simple Smile

Аз много интересно се запознах с Клое Нарцис, всъщност исках Хабанита  Grinning Даже се бях засилила с 200 да я придобивам на сляпо и една много мила фея, която не пише в темата, ме "спаси" като ми прати проби. Хабанита букавално ме усмърти тогава, сега обаче пак се замислям за нея  Thinking

Бижу, благодарско, намерих на пазарчето в Младост 1 парфюма-дезодорант  Hug И за мен си купих - бял, направо ме изуми с трайността си, от сутринта до сега още се усеща и е много нежен, свеж аромат   bouquet
За Кристалина ли тече реч?
Не, за това
Ти намери ли си Кристалина? В Младост го срещнах на 2 места.

# 192
  • Там, където ме обичат
Къде в Младост? Освен да си взема и този Жулиен, за пълнота Mr. Green.

# 193
  • Козлодуй
Валка,чудесни са старите снимки Hug
Ама недей да се измъкваш така,нови искаме Grinning

Аз просто обичам да снимам,макар да не знам нищо за фотографията.И фотото ми е древно,купих го преди 6 години,когато ме хвана цветоманията.Но все още върши работа,не ми се влагат пари за по-качествена техника Embarassed Поне засега,чакам да ударя шестица от тотото Mr. Green

Фата,трудна задача ни даваш.Тези дето ги спомена като любими на съпружието,и аз ги харесвам.Le Male изобщо не го познавам.Чувала съм хубави неща за Versace Dreamer,но също не съм го душила.А за Мръсния англичанин какво мислиш?И двата последни са на добри цени гледам в новообсъждания сайт.

# 194
Къде в Младост? Освен да си взема и този Жулиен, за пълнота Mr. Green.

Прекрасен е. Но аз взех белия, червения не съм го носила, но белия е учудващо прекрасен.

В Младост - пазарчето Мания в Младост 3, там има една голяма сергия с плодове и зеленчуци срещу нея е парфюмното магазинче. Второто място е пазарчето в Младост 1  Laughing - там зад спирката на автобусите, пътвата пътека като тръгнеш по нея ще го намериш - няколко са, нямат имена - има го.

Ах, тези пазарчета  hahaha

Валя, това мъничкото черничкото на последната снимка не е плюшена играчка, нали Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт