Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 621
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • Козлодуй
Gifty,чесито ти ново парфюмче Hug Но на на мен ми е интересно за кой всъщност си била тръгнала,пък си се прибрала с Нарцисо Grinning

Снощи преди да си легна взех поредния душ,а после си пръснах на едната ръка Sublime Balkiss,а на другата Balenciaga L`Essence.Единият свеж,с неповторимият аромат на бъз,другият зелен,и двата леко остри в началото...Не можах да следя дълго развитието им,защото съм заспала.Но когато се събудих преди малко,и двата са тук и са просто въл-шеб-ни!Във възторг съм!Sublime Balkiss не прилича на нищо друго,което съм подушвала и макар да не е в моя ароматен диапазон(Gifty Hug ),просто не мога да си извадя носа от сгъвката на лакътя.Не мога да го опиша по-добре,липсват ми необходимите думи,за което много съжалявам.L`Essence се е превърнал в най-нежната пудра,толкова е спокоен,уютен и гушлив...И от двата искам по една дамаджанка Mr. Green

# 301
  • София
Densi, а имаш ли представа в магазина коя версия на парфюма продават edt или edp? Не преставам да си мириша китката, упойващ за мен аромат е. Нямаше човек, който да не го хареса, ама се майтапя, че ако беше по-скъп щях да го купя, малее ми цената. Mr. Green
Не не знам. Hug
Нищо Hug, тамън ще имам повод да намина пак. Ама и аз умишлено подминавах досега магазина, но ме подлъга една продавачка като ми каза, че там имало и малки разфасовки по 20 и 30 мл и аз готова. Четох отзивите на Pixie за същия парфюм, хич не са ласкави. Sunglasses Може ли да ми препоръчате някой парфюм, който си струва да помириша като ходя пак там, да не е съвсем на сляпо. Нещо още по-хубаво. Wink

# 302
  • Козлодуй
По принцип съществуват малки опаковки-3х10мл са 63 евро в официалния сайт.Надали доставят до тук,но има начини.Колкото до концентрацията-в сайта май не е посочено,но според мен са само в един вид и той е ЕДТ.

# 303
На DSQUARED² каквото съм тествала ми е допадало като миризма, но като трайност при мен изфирясват за около 2 часа  Confused

Сплаш, а Simple Smile - много готини. Кажете други парфюмни термини  Blush

# 304
  • София
Мерси, Lunen sun. Hug видях, че 50 мл. е 80 евро. Скоро ми предстои пътуване до Париж и там  ще го издирвам, дано да го намеря. Ще ги имам  предвид и малките опаковки. Много трайна миризма излезе на моята кожа, още го усещам, въпреки душа.

# 305
Lady Vengeance, гледам че имаш този новия на Живенши. Сигурно сте го разпарчалосвали вече, ама аз пак да попитам: как е?

Аз имам забележки относно Ириса на Господин Елена. Значи в топло става един лепкав такъв, чувствам се с него по-изпотена отколкото съм. Една сладникавост се появява. Абе нещо не ме радва. Хириса например е друга бира. Май май ще го шъткам.

# 306
  • София
goddess, според мен Шанел 19 е страхотен (аз и преди съм казвала, че го харесвам много  Simple Smile ), радвай му се!  Hug

И аз като Самсара много харесвам ароматите на DSquared, но се налага да ги пръскам начесто, за да се усещат.

Lunen_sun, много ме заинтригува с описанието на Sublim Balkiss. Дали бих могла да го намеря някъде да го тествам (имам предвид в София)? А Balenciaga L`Essence отначало ми идва много тревисто зелена (колежката ми я разносва в последно време) първите 20-30 минути, след това става наистина прекрасна пудра, но все пак Balenciaga Paris ми е повече на сърце.  Grinning

# 307
  • София
Sublime Balkiss има в The Circle - мол Сердика.

# 308
  • София
Мерси, РумиК!   bouquet

# 309
Хихи, Сънче, не съм мирисала всички сортове круши, но пък официално те каня другата пролет в Кюстендил - ще си устроим душкане на всякакви овошки и специално ще те заведа в двора на баба, където дядо ми е спретнал прекрасна представителна извадка от плодни дръвчета!

# 310
Получих си новата роза Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/perfume/Sonia-Rykiel/Rykiel-Rose-1476.html
За мен е пиперена роза, моя е едт и хич не е воднист както четох. За който не иска розата де е силно изразена става.По начало не обичам пипер в парфюм, но тук комбинацията ми допада.Първо бях изненадана от големината на красивата четвъртита розова кутия, много е красива.Пуловерчето като шише се държи страшно удобно направо ми залепна в ръката Laughingаромата е интересен и евтин какво повече му трябва на човек.Мисля че шлейф няма да прави, стои до кожата.За трайност още не мога да кажа-по -скоро няма да е много траен.Има развитие обаче, от пиперено към по-изчистено сладко  но не накъртваща роза. Бях забравила колко са хубави някои аромати с роза където не е наблъскано пачули Laughing Това не ми пречи да си купя и лейдито де LaughingКато първи впечатления-пиперен, интересен така бих го определила.Няма намек за мускал при мен.Много съм доволна от насляпото целене Laughing #2gunfire
За мен много приятна круша, леко водниста но не чак много е покривната градина на Ерме.Уж не обичам круша, а почти си изпръсках отливката с кеф.Не познавам крушови аромати , но тази си струва да се пробва.

# 311
  • София
Хихи, днес е ден за придобивки Simple Smile Честит розов пуловер, разнежена   bouquet Аз пък си имам Джил 4 и Sweet Oriental Dream Montale  Flutter И двата не са точно за 37-градусовата жега тук, но пък са мечти, а мечтите служат, за да бъдат придобивани  Heart Eyes Иначе нося Cherry Fantasy Nina  Ricci - толкова го харесвам, пък вече е на дъното  Confused

# 312
Lady Vengeance, гледам че имаш този новия на Живенши. Сигурно сте го разпарчалосвали вече, ама аз пак да попитам: как е?
За Dahlia Noir ли питаш?Ако да,разкошен е за мен - роза,пачули и пудра.Лек и траен,но не знам дали на теб ще ти допадне.Носи ми същото усещане като Шалимар Инишъл,макар че са различни доста.
Другия,който имам Le Bouquet Absolu е типично пролетен,цветен,свеж парфюм.Нищо особено,но и той ми е доста траен.

# 313
след вчерашните описания наминах през магазина на лоситан и вече имам една смокиня  Sunglasses
нямаше амбър /той много ме привлича  Twisted Evil/, но имаше розите, канелен сладкиш, зима /с аромат на бор/ и още два или три вида; ароматизаторът е сплеш, но отделно се предлага помпичка - аз я спестих, красиви са помпите, но имам лош опит с тях

Рикел Роуз е хубав аромат, интересен и нетипичен  Grinning

# 314
  • София
Амбър вече няма дори и като парфюм за стая. Но пък аз съм си оставила телефона да ми се обадят, ако случайно вземат да го доставят - казаха, че много хора са питали за него  Mr. Green Изобщо не си мисля, че всичките са чели за него тук  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт