Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 619
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Моля за мнение за Lanvin Marry Me.

# 376
Ех, баш на мен ли попадна незаспала посред нощ, да не мога да се удържа да не дам мнение за него?! Joy
Прекрасен! Heart Eyes Свеж, летен, цитрусов, цветен, женствен, шлейфов, траен - с една дума - ЛЮБИМ! Crazy Нищо в него не е доминиращо и в повече, или в по-малко. Всичко му е перфектно!
Един млад симпатичен гей ми каза, че ще се ожени за мен заради парфюма ми и това ако не е атестат за качествата му(на парфюма де), здраве му кажи! Joy  Hug
Всички майтапи настрана - парфюмът е чудесен! Peace

# 377
  • Чукарландия
Ех, баш на мен ли попадна незаспала посред нощ, да не мога да се удържа да не дам мнение за него?! Joy
Прекрасен! Heart Eyes Свеж, летен, цитрусов, цветен, женствен, шлейфов, траен - с една дума - ЛЮБИМ! Crazy
Един млад симпатичен гей ми каза, че ще се ожени за мен заради парфюма ми и това ако не е атестат за качествата му, здраве му кажи! Joy  Hug
Всички майтапи настрана - парфюмът е чудесен! Peace

Щом гейът е решил да смени посоката на движение заради Marry Me (а може и заради самата теб да е, Бижу, недей да скромничиш)...прави си изводите! Peace

# 378
Бе заради мен не е, щото той попита с какъв парфюм съм - Еди-кой-си на СК или Marry me, и като казах, че е втория, реши да се женим, толкова бил прекрасен този парфюм. Laughing

# 379

Бе заради мен не е, щото той попита с какъв парфюм съм - Еди-кой-си на СК или Marry me, и като казах, че е втория, реши да се женим, толкова бил прекрасен този парфюм. Laughing
Joy  Оооо, искам го!!!( парфюма де Laughing), дори и с риск да се разведа, заради евентуално предложение за женитба  Laughing

# 380
  • Там, където ме обичат
Хихи, днес е ден за придобивки  Аз пък си имам [ Sweet Oriental Dream Montale  Flutter И двата не са точно за 37-градусовата жега тук, но пък са мечти, а мечтите служат, за да бъдат придобивани  
Атти, честито, много да те радват  Hug И да знаеш, че става и при жега. Пробвано!
вОнилия, а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 381
  • София
Сериозна вОнилия  Laughing Началото все така ме убива бавно, затова сдържах дъх и душих другата китка, където бях пръснала Джил 4 (то и той мам си джейси с доста хард начало, след това се олекотява и избистря), така че следих метаморфозите успоредно. Джил се преобрази малко по-бързичко, така че имах какво да дишам, докато Сладките мечти преминат убийствената за мен начална, но доста дълга фаза. Обаче в един момент "се оправиха" и двата ииииии няма такъв кеф  Mr. Green
И нищожната капчица на китката ми от вчера още мирише след 2 пъти вземане на душ!  ooooh!

# 382
  • Козлодуй
Вчера разносих Сюблим Балкис на работа.Издържа геройски близо 2-часов обход на 40С,но явно стои близо до кожата-никой не го отбеляза...Това разбира се не ми попречи аз да му се наслаждавам Heart Eyes
Ели,нали говорехте за Амбър за стая на Л'оситан Hug

И аз като жабата и вола.Не знам какво,ама искам Mr. Green

# 383
  • Чукарландия
Вчера разносих Сюблим Балкис на работа.Издържа геройски близо 2-часов обход на 40С,но явно стои близо до кожата-никой не го отбеляза...Това разбира се не ми попречи аз да му се наслаждавам Heart Eyes
Ели,нали говорехте за Амбър за стая на Л'оситан Hug

И аз като жабата и вола.Не знам какво,ама искам Mr. Green

Да, Амбър за стая на Л'оситан е. Peace
Не е важно какво е, важното е, че искаш (че и всички ние барабар с теб искаме...). Joy

# 384
  • Варна
Имам ужасяващо бавен и прекъсващ нет (и майка им, и баща им, и цялата им рода на Виваком  #2gunfire) и ще отнесе до довечера да прехвърля страниците назад да прочета пак, затова, моля кажете за това на Л`Оситан, което мирише на смокиня, че са ми се изплъзнали подробности, докато съм преживявала поредния разпад на връзката и мъчителното и възстановяване.

# 385
не е Нинфео и не е трайно особено на кожа, но е приятно и свежо без да е резливо /като нинфео/- очаквам за 2 седмици да оправдая 100те мл.  Joy
ароматизатор за стая е:
http://uk.loccitane.com/fig-tree-leaf-home-perfume,83,1,31005,271970.htm - 32 лв. без помпа
според моя мъж мирише на кокос, но той често ме изумява с неочаквани сравнения - преди мислех, че е за да ме дразни, но може пък и носът му да не е съвсем в ред  Laughing

# 386
  • Пловдив
Май повредата не е само в твоя мъж Simple Smile хаха ами понякога и на мен смокинята предизвиква същата асоциация-само ,че в Нинфео.

Момичета, помагайте-искам да си поръчам Уомънити 50мл. , но то има ли метален обков на самото шише-искам с такъв обков Simple Smile) , знам че тези от 30мл. нямат , мисля че 50мл. имаха, но не съм сигурна.  Hug

# 387
  • София
50 мл Уоманити е с метален обков, със сигурност  Peace

# 388
Имам и 30, и 50 ml на Womanity Thierry Mugler. 30 е без, а 50 е с метален обков.  Peace

Скрит текст:

# 389
  • Пловдив
Simple Smile Мерси, мерси  Crazy  и аз така си мислех, но да съм сигурна. Simple Smile А сега пък му се чудя и на това вкусното Уомънити  - видях, че пише:  Основата добавя ветивер, безсмъртниче, опопонакс и кедрово дърво. Това сега реално усеща ли се или след началото си е пак старото и заслужава ли си според теб? Simple SmileSimple Smile Знам, че ти беше казала, че ти е малко по безсолен и ти е по-малко интересен, но все пак... ако може още веднъж мнение .

Cruela  Simple Smile) абе помня , че в темата имаше няколко "запасили" се с бройката и едната беше Атти, а другата явно ти, но в момента "бъзрам" да пусна поръчка докато не съм се разколебала хахах и не ми се търсеше  Embarassed  Hug

Общи условия

Активация на акаунт