Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 841
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Козлодуй
Скрит текст:
Не е тайна Mr. Green Имах неблагоразумието да вляза в една съседна тема за ВВ кремовете,за които не бях и чувала.
За Шалимар говорехте.Имам и харесвам ЕДП,Рени,ако си се замислила за ЕДТ,първо пробвай.На мен ми се видя страшничък Grinning

# 496
  • Чукарландия

Оле, прекрасни колекции си имаш. На снимката със шипърчетата, вдясно от Палома Пикасо има един парфюм, без капачка, а до него същия с капачка. Кой е той? Много често съм го засичала из нета, а сега не мога да се сетя и не мога да разчета името му. Можеш ли да го опишеш? Hug

ПП И този, зад Bottega Veneta, кой е?  bouquet

# 497
Днес се рея в прегръдката на Отмъстителната лейди на климатик в къщи Heart Eyesпрекрасна е. Имам си втора отливчица и не знам защо не си го купувам все нещо го прережда.
Скрит текст:
Сънчо , интересно звучат аз също ги четох тези ВВ кремове , но не мисля че това може да се мери с  парфюманията тц  Laughing Laughing
Оле , чудни снимки.Не разбрах защо последните са сърби Laughingама са един път Heart Eyes

# 498
  • Norway
Оленце, тези пищови ми спряха дъха  Hug

А, какво е Bottega Veneta? много съм изостанала  Embarassed

# 499
  • в голямото село

Оле, прекрасни колекции си имаш. На снимката със шипърчетата, вдясно от Палома Пикасо има един парфюм, без капачка, а до него същия с капачка. Кой е той? Много често съм го засичала из нета, а сега не мога да се сетя и не мога да разчета името му. Можеш ли да го опишеш? Hug
Не съм Олето  Hug, но да споделя - това са Ла Перла ЕДТ и ЕДП. Точно Олето ме запозна с тях, защото бях в дилема, кой искам. Прекрасни шипри, без да дразнят, без да са главоболни или ретро. Едт е по-нетрайна, но Едп-то си заслужава. Не го описах добре, ама.......тя и Олето ще си каже

П.П. Страхотни снимки и колекции, днес или утре и аз ще направя снимки, нооо.....до вашите моята ще е ню-ню.....

# 500
  • Чукарландия
Оленце, тези пищови ми спряха дъха  Hug

А, какво е Bottega Veneta? много съм изостанала  Embarassed

Това е Bottega Veneta. Не го познавам като мирис, пише, че е шипър и много го хвалят момичетата от форума. Peace

# 501
  • София
Момичета, сутринта на павилиона за вестници видях, че с Космо и Ел списанията има талони за 20% отстъпка в Дъглас и БЗ. От 05 до 08 юли. 20% ми звучат добре.

Иначе си разносвам една АА Ментафолиа, сляпа покупка, направена в пристъп на глупост, и добре че са жегите, та ментата да прояви разхлаждащия си ефект и да оправдае глупостта ми. След известен престой върху кожата обаче, почва да ми мъжкарее и това си е!

# 502
Бела, vivinka  ти е отговорила на единия въпрос - La Perla в едт и едп вариант. Прекрасни и лесни шипри. Утихват с нотка на мъх в иглолистна гора и заради тази нотка съм склонна да се съглася, че Sublime Balkiss е шипър. Откривам същата нотка и в неговата база.  Зад Bottega Veneta е Knowing Estee Lauder.

Нежна, "Сърби" като препратка към Ниш (Югоизточна Сърбия). Намигване към парфюмите-ниш.

ПП: Сега се загледах и видях, че съм пропуснала няколко шипърчета (Trussardi Бялата кожа, Jil Sander Bath&Beauty, K de Krizia, Cabochard Gres, Jolie Madame Balmain ). Знаех си, че трябваше да са повече.

# 503
  • Чукарландия
Благодаря!  bouquet
Ех, тези шиприии... Hug Hug Hug

# 504
  • Там, където ме обичат
Момичета, като ви чета, стигам до извода, че заедно знаем мноооого неща - цени на всички отделни разфасовки, детайлен асортимент на парфюмерийни магазини у нас, в Париж, Виена, че и отвъд океана, ДДС, цена и време на доставка, и какво ли не още. Страхотни сте.  Hug Дали да попитам какъв ще е финалът на европейското по футбол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По темата - и аз съм с нова придобивка, сочна, зелена, дива круша, нека ми е зле.
Това обаче не спира устрема ми. От известно време заглеждам Шалимарите, по-скоро Инишъл, но изчерпах ресурсите и засега само ще ви чета. Или по-добре е изобщо да не се вясвам тук, ако не искам другия месец да караме на хляб и домати. 

# 505
  • Козлодуй
Ботега Венета е много нежен,луксозен,изискан аромат,за моя нос подобен на Аметистовата кожа на Армани.Стои близо до кожата и е твърде мек и елегантен за ръбатата ми натура Grinning Предпочитам Cuir Amethyste,който е по-шлейфов и малко по-остър,някак повече ми пасва.
Имам нова придобивка-прекрасният уж зимен Very Irresistible Poesie d’un Parfum d’Hiver.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 12:17 от Lunen_sun

# 506
Оле ooooh! Grinningверно -Ниш Grinning
Фокси- Германия-Испания  Laughing

# 507
  • Там, където ме обичат
Ще имаме ли срещичка? Аз съм за.

# 508
  • Там, където ме обичат
Оле ooooh! Grinningверно -Ниш Grinning
Фокси- Германия-Испания  Laughing
Саморедактирам се, че не съм разбрала  Joy Joy Joy Joy

# 509
Дали да попитам какъв ще е финалът на европейското по футбол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Веднага отговарям. Финал Германия - Испания, печели Германия след дузпи  Laughing.
raz_nejena ме е изпреварила  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт